Cele trei avertismente de la Dumnezeu care clarifică multe în viața noastră:

Cele trei avertismente de la Dumnezeu care clarifică multe în viața noastră:

Publicat de Larisa Moldovan pe 26 July 2023 in CredințăDezvoltare PersonalaSpiritualitate

Sunt unele semne slabe, abia perceptibile. Așa este structurat omul, încât adesea le ignoră pur și simplu, nu le observă. Atunci semnele devin mai puternice. Însă omul poate să nu le observe. Poate continua să meargă pe același drum. Atunci începe să primească avertismente concrete.

Din păcate, la acest punct, este dificil să corectezi ceva. Fie că trebuie să treci prin încercări care schimbă cu adevărat personalitatea.

Despre astfel de avertismente a vorbit în mod convingător scriitorul britanic Clive Lewis:

„Dumnezeu vorbește omului în șoaptă de dragoste, iar dacă nu este auzit, vorbește prin vocea conștiinței.

Dacă omul nu aude nici vocea conștiinței, Dumnezeu vorbește prin megafonul suferinței”.

1) Șoaptă de dragoste

Ceea ce vă spun cei apropiați. Anumite semne. Propriile dvs. evaluări ale situației pe care le ignorați și le respingeți fără să le acordați prea multă importanță.

Dumnezeu, Universul, vocea interioară vă transmit în acest stadiu informații blânde și prietenoase. Ar fi frumos dacă omul ar înțelege totul la acest stadiu și ar corecta unele dintre acțiunile sale.

2) Vocea conștiinței

Chemări și avertizări mai puternice din partea celor din jur. Mustrări de conștiință ale omului însuși. Situații în care ceva nu se potrivește, nu reușește, apar obstacole și blocaje.

Acum nu mai sunt doar cuvinte, ci acțiuni și circumstanțe. Încă nu sunt fatale sau distructive, dar sunt destul de vizibile și adesea neplăcute. Și în interiorul vostru, puteți înțelege clar că faceți ceva greșit. Dar încă mai sperați că va merge bine.

3) Megafonul suferinței

Omul se regăsește acum în situația în care s-a adus singur. Culege roadele inacțiunii și neglijenței sale. Sau intră într-un impas, rătăcind pe un drum sinuos pe care l-a ales singur.

Dacă trebuie să suferiți, cel mai înțelept lucru este să acceptați ceea ce se întâmplă și să învățați lecțiile.

4) Este important să nu vă desprindeți de această lume, ci să observați cu atenție.

Observați-vă pe voi înșivă, mediul înconjurător, semnele subtile. Și, mai ales, să nu ignorați semnalele puternice. Nu vă opuneți conștiinței voastre, altfel următoarea stație va fi suferința.

5) Adesea, mândria duce la faptul că Dumnezeu vorbește omului prin megafon.

Omul se izolează în armura de aur a mândriei, se identifică cu această imagine. Și doar prin suferință va putea înțelege plinătatea acestei lumi. Poate chiar învăța să iubească viața și să fie bun.

6) Există întotdeauna opțiuni pentru a corecta lucrurile.

Corectează-ți interpretarea a ceea ce se întâmplă. Corectează ceea ce faci acum. Fă ca următorul tău pas să fie în altă direcție.

Nu așteptați să fie dureros și rău în mod cert. Mai bine dezvoltați conștientizarea și atenția în voi. Nu respingeți ceea ce vi se pare evident în etapele incipiente. De obicei, nimic nu este întâmplător.

Dragi cititori, ați trecut prin asemenea experiențe?Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!