Cele șapte profeții ale Mayașilor

Cele șapte profeții ale Mayașilor

Publicat de Larisa Moldovan pe 18 February 2021 in CuriozitățiStiinta

Mayașii credeau că omul este o proiecție de energie. Preoții Soarelui, chilamii și alchinele puteau vedea viitorul poporului lor. Cu inimile și mințile lor, erau în unitate cu Pământul și de acolo s-au conectat cu Soarele nostru, cu Soarele Pleiadelor și cu Hunab Ku – zeul lor suprem în centrul galaxiei.

Această unitate le-a extins percepțiile și conștiința și a ajuns la stări temporare în care puteau vedea evenimente viitoare. Așa a apărut uimitorul calendar mayaș, precum și cele șapte profeții despre viitorul planetei noastre.

În PRIMA profeție, Mayașii demonstrează că universul are cicluri – perioade de timp care încep și se termină ca zi și noapte; că sistemul solar se rotește într-o elipsă în jurul centrului galaxiei, de unde primește un impuls de sincronizare la fiecare 5125 de ani. Aceasta este „bătăile inimii Galaxiei”, care sincronizează toate ființele vii, ducându-le la o armonie mai perfectă.

A DOUA profeție este că odată cu creșterea frecvenței vibrațiilor Pământului, celulele noastre, care încearcă, de asemenea, să se armonizeze cu noul ritm, provoacă schimbări în comportamentul nostru. Omul își confruntă temerile, chinurile, îndoielile pentru a scăpa de ele și pentru a obține o vibrație mai mare împreună cu planeta și universul.

Frica, ura, intoleranța creează vibrații scăzute. În timp ce dragostea, înțelegerea, respectul provoacă vibrații ridicate.

Comportamentul unei persoane îi poate crește sau micșora energia interioară. Mai puțină energie internă duce la mai multă depresie și întuneric. Mai multă energie interioară – la mai multă pace și fericire. Verificarea rezultatului comportamentului uman după orice acțiune vă permite să înțelegeți dacă acesta a crescut sau a scăzut energia vitală.

Dacă o persoană și-a încălcat pacea interioară, atunci a acționat fără respect față de ceilalți, poate inconștient, reducându-și energia interioară. Dacă o persoană se simte bine, atunci a acționat cu înțelegere, respect, apreciind evenimentul ca pe o oportunitate de a cunoaște viața. Aceasta înseamnă că a acționat cu înțelepciune, sporindu-și energia vieții.

Conform celei de-a doua profeții, suntem în marea sală a oglinzilor, într-un moment în care fiecare persoană se va judeca pe sine.

A treia profeție spune că un val de căldură va ridica temperatura planetei. Aceasta va provoca schimbări climatice, geologice și sociale la o scară fără precedent și într-un ritm surprinzător. Potrivit Mayașilor, creșterea temperaturii se va datora diferiților factori, unii dintre ei fiind antropici. Lipsa sincroniei cu natura declanșează procese de autodistrugere. Alți factori vor fi provocați de Soare, care își mărește activitatea odată cu creșterea vibrațiilor.

A patra profeție ne informează despre întinerirea și ecologizarea planetei, când gheața și zăpada din poli se vor transforma în apă care va ajunge în locuri unde nu a existat în ultimele milenii. Acest lucru va schimba forma continentelor în care trăim acum. Câmpul magnetic al Pământului se slăbește, deasupra polilor apar găuri uriașe, care vor permite razelor radioactive ale Soarelui să ajungă la suprafața planetei. Mayașii au spus că aceasta este o modalitate pentru Pământ de a se purifica și a înverzi.

A cincea profeție prezice că toate sistemele bazate pe frică pe care este construită civilizația noastră se vor transforma simultan cu planeta și omul pentru a da loc unei noi ere de armonie. În următorii ani vom vedea dezintegrarea sistemului politic și economic. Rețeaua de alimentare cu energie electrică se va prăbuși și ea, ceea ce va duce la o criză totală la toate nivelurile – justiție, politică – social, militar, religios.

Acest lucru va schimba complet structura societății. Societatea modernă este în general orientată spre agresivitate și protecție, nu este compatibilă cu armonia universală. Sistemele se vor dezintegra pentru ca omul să se confrunte cu sine, să înțeleagă necesitatea reorganizării societății pentru a continua pe calea evoluției care ne va permite să înțelegem creația.

A șasea profeție povestește despre sfârșitul tranziției acestui ciclu calendaristic în următorul. Acesta prezice că în următorii ani va apărea o cometă, a cărei traiectorie va amenința existența omenirii. Mayașii au văzut cometele ca purtători de schimbare, venind să supere echilibrul existent, să schimbe structurile, permițând evoluția conștiinței colective. Toate condițiile, chiar și cele mai nefavorabile, sunt oportunități de a învăța despre viață, de a dezvolta conștiința și de a înțelege creația.

Prin urmare, omul se confruntă în mod constant cu situații neașteptate care provoacă suferință. Acest lucru îl determină să ia în considerare relațiile sale cu lumea și cu alți oameni. Astfel, prin multe încercări, el va înțelege legile universale și semnificația creației. Pentru Mayași, Dumnezeu este manifestarea vieții,

A ȘAPTEA profeție este legată de tranziția conștiinței noastre într-o nouă dimensiune, în care vom trăi în armonie cu planeta, într-un univers al păcii și rațiunii. Cei care găsesc pacea interioară prin creșterea energiei lor vitale își vor ridica vibrațiile de la frică la iubire. Ei vor putea să se simtă și să se exprime prin gândurile lor și astfel va înflori un nou simț. Energia din razele trimise de Hunab Ku activează codul genetic genetic al oamenilor cu vibrații mai mari.

Una dintre cele mai mari schimbări va fi la nivel planetar. Se va naște Conștiința colectivă. Toți oamenii vor fi conectați între ei ca întreg – Marea Naștere a unei ființe noi în ordinea galactică. Integrarea minților individuale a milioane de oameni va trezi un nou tip de conștiință atunci când toată lumea își dă seama că face parte dintr-un singur organism uriaș.

Abilitatea oamenilor de a-și citi gândurile reciproc va duce la o nouă revoluție în civilizație, toate limitările se vor destrăma. Minciunile vor dispărea pentru totdeauna pentru că nimeni nu ar putea ascunde nimic.

Va începe o eră transparentă a luminii, care nu va fi umbrită de violență și emoții negative.

Legile, controlul extern, poliția și armata vor dispărea. Fiecare va fi responsabil pentru propriile sale acțiuni, îndatoririle și drepturile vor fi protejate nu prin forță, ci prin conștiință.

Va exista un guvern mondial compus din cei mai înțelepți și cei mai dezvoltați oameni de pe planetă. Nu vor exista granițe și naționalități.

Restricțiile asupra proprietății private vor fi ridicate, nu vom avea nevoie de bani ca mijloc de schimb. Vom folosi noi tehnologii pentru a produce lumină și energie. Cu ajutorul lor, materia va fi transformată, creând într-un mod simplu tot ce este necesar, punând capăt sărăciei pentru totdeauna.

Oamenii își vor extinde înțelegerea ordinii în univers. Comunicarea prin gândire va crea un nou sistem imunitar, eliminând vibrațiile scăzute ale fricii create de boli. Viața umană va fi, de asemenea, extinsă.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!