Cele mai periculoase 5 zile din luna decembrie 2020

Cele mai periculoase 5 zile din luna decembrie 2020

Publicat de Larisa Moldovan pe 22 November 2020 in AstrologieSpiritualitate

Experții au explicat care sunt cele mai periculoase cinci zile din luna decembrie. În aceste zile, toți ne putem aștepta la mari necazuri. Încercați să urmați sfaturile astrologilor pentru a nu intra în situații neplăcute.

În general, ultima lună a anului 2020 va fi calmă, dar sunt unele influențe care aduc negativitate. Marcați datele enumerate mai jos în calendarul dvs. pentru a fi pregătiți pentru orice schimbări de soartă.

14 decembrie – eclipsă totală de soare

Aceasta va fi cea mai recentă eclipsă din 2020 și cea mai periculoasă. O eclipsă totală de Soare va avea loc în Zodia Săgetător. Aceasta înseamnă că pe 14, planurile se pot schimba. Astrologii și experții recomandă cu tărie să nu faceți excursii lungi în această zi și să fiți extrem de atenți la drum. Dacă trebuie să pleci undeva, este mai bine să te pregătești din timp. Oamenii care își asumă multe riscuri pot avea mari probleme.

19 decembrie – întâlnirea lui Saturn și Jupiter în Vărsător

Pe 17, Saturn va trece în Zodia Vărsătorului, iar pe 19 decembrie, sub influența aceluiași zodii, va apărea și Jupiter. O astfel de întâlnire a celor două dintre cele mai mari planete va fi nefavorabilă. Au o energie foarte „lipicioasă”, care va începe să afecteze oamenii într-un mod rău. În această zi, va avea loc o restructurare globală a energiei, care poate afecta negativ starea de spirit și motivația oamenilor acum și în viitor.

20 decembrie – conjuncție a Soarelui și Mercur

Conexiunea este un aspect negativ care activează toate caracteristicile cele mai negative ale celor două obiecte care participă la ea. Soarele reprezintă emoționalitatea oamenilor, iar Mercur reprezintă bârfa, minciuna, întreruperi ale planurilor. Aceasta înseamnă că nu ar trebui să te bazezi pe noroc pe 20.

21 decembrie – solstițiul de iarnă și conjuncția lui Saturn cu Jupiter

Aceasta este o zi extrem de nefavorabilă, în care soarele va străluci mai puțin față de restul anului. De asemenea, este demn de remarcat faptul că pe 21, Luna va fi în Pești, ceea ce va avea un efect extrem de negativ asupra capacității oamenilor de a se concentra pe chestiuni importante. Acesta va fi momentul în care apatia și lipsa de dorință de a lucra vor înflori.

Tot în această zi, Saturn și Jupiter se vor apropia unul de celălalt, ceea ce va crește impactul negativ al planetelor, care a început pe 19 când s-au întâlnit în Zodia Vărsătorului.

30 decembrie – Luna plină in zodia Racului

O lună plină nu este întotdeauna o zi periculoasă, dar de data aceasta va fi. Problemele vor apărea din cauza disonanței puternice a energiei puternice a Lunii și a slabului Rac. Elementul Apei este calm, iar Luna va deranja acest calm. Acest lucru va afecta în principal valorile familiei și treburile casnice. Pe 30 decembrie, nu trebuie să vă pregătiți pentru Anul Nou, deoarece este plin de certuri cu rudele. Mai bine să faci o pauză în această zi de la planuri și discuții.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!