Cele mai frecvente 4 expresii care blochează abundența financiară

Cele mai frecvente 4 expresii care blochează abundența financiară

Publicat de Larisa Moldovan pe 27 December 2020 in SpiritualitateViata

Pentru a avea succes și pentru a atrage energiile pozitive în viața voastră, ar trebui să fiți mai atenți la cum și ce spuneți. La urma urmei, acest lucru poate afecta fluxul de energie, ori te va ajuta să-ți împlinești dorințele, ori va sta în calea ta ca un obstacol.

Cele 4 vorbe care împiedică bogăția să vină în viața ta:

1. „Voi încerca”

Vă amintiți de câte ori ați repetat această frază într-o varietate de situații? Vorba „Voi încerca”, în orice situație, umple literalmente sufletul cu energia neimplicării și a dezinteresului.

Dezinteresul are o energie foarte puternică și poate afecta tot ceea ce se întâmplă în viața ta. Ține minte că totul în această lume are o anumită energie, chiar și cuvintele sau gândurile. Prin urmare, dacă răspundeți „Voi încerca”, treceți pe lângă toate oportunitățile de a avea un succes real. Pentru a intra pe calea care duce la abundență și succes, trebuie să începeți să faceți lucrurile hotărât, fiind pregătit pentru orice rezultat.

2. „Nu trebuie să-mi mulțumești”.

Cum reacționezi atunci când cineva îți mulțumește sincer? Dacă subestimezi ceea ce ai făcut, vei reduce în mod semnificativ energia pozitivă pe care o aduni din toate faptele bune. Când folosiți sintagma „Nu trebuie să-mi mulțumești” în loc de „Cu plăcere”, renunțați la energia pozitivă pe care această persoană vi-o aduce. Doar pentru că pretindeți că nu meritați aceste mulțumiri. Deci, dacă vreți să nu mai alungați energia pozitivă, excludeți această expresie din vocabular.

3. „Nu este corect”

Această vorbă, de regulă, este o reacție la ceea ce se întâmplă în viața noastră. Trebuie să știți că dacă munciți în mod constant și consecvent pentru a obține ceea ce doriți, vor exista atât victorii, cât și înfrângeri pe drumul vostru. Și ar trebui să vă amintiți întotdeauna că aveți nevoie de amândouă, pentru că toți învățăm din greșelile noastre.

Atunci când răspundeți cu „Acest lucru nu este corect”, atrageți doar energie negativă. Succesul nu este ceva oferit de soartă, pentru a-l atinge, va trebui să lucrați din greu și să demonstrați că într-adevăr meritați ceea ce vreți să abțineți.

4. „Trebuia să acționez diferit”

Această frază este plină de energie negativă, datorită regretului. Nici măcar nu vom intra adânc în ceea ce vă face ea la un nivel energetic profund … Încercați doar să simțiți manifestările ei externe asupra dumneavoastră.

Când folosiți această frază în mod constant, aduceți energia lipsei în viață. Expresia „Trebuia să fi acționat diferit” diminuează capacitatea de a vedea oportunități potențiale, deoarece atunci când o spui, îți direcționezi atenția către ceea ce puteai face diferit în trecut, nu pe momentul prezent.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!