Cele 13 familii care conduc lumea din spate!

Cele 13 familii care conduc lumea din spate!

Publicat de Larisa Moldovan pe 6 November 2020 in Curiozități

Credeți că există acești oameni din 13 familii Illuminati care influențează în secret mass-media, conduc în secret lumea din spatele cortinei?

Majoritatea teoreticienilor conspirației au crezut că acest lucru este adevărat, dar să aruncăm o privire mai atentă.

Forțele din umbră din spatele Noii Ordini Mondiale (NWO) implementează în mod constant un plan pentru a stabili controlul complet asupra umanității și a resurselor planetei noastre. David Icke a numit-o „Vârf de picior totalitar”, deoarece „ei” fac pași mici spre înrobirea noastră completă și finală.

Drept urmare, mulți oameni nu sunt conștienți de faptul că sunt privați treptat de independența lor, în timp ce puterea caracatiței NWO crește constant.

Care sunt forțele din componența Noii Ordini Mondiale?

Undeva în apropiere, chiar în vârful piramidei, se află o organizație de elită cunoscută sub numele de Consiliul celor 13 familii care guvernează toate evenimentele mondiale majore. După cum sugerează și numele, Consiliul este alcătuit din primele 13 cele mai puternice familii de pe Pământ.

Majoritatea oamenilor încep să realizeze că 99% din populația lumii este sub controlul unei „elite” de doar 1%, dar Consiliul a 13 familii este format din mai puțin de 1% din această din „elită” și nimeni de pe Pământ nu poate solicita aderarea la acest Consiliu. În opinia lor, ei au dreptul să conducă pe toti , deoarece sunt descendenți direcți ai zeilor antici și se consideră regali.

Aceste familii sunt:

Rothschild (Bayer sau Bauer)

Bruce

Cavendish (Kennedy)

Medechi

Hanovra

Habsburg

Krupp

Plantagenetele

Rockefeller

Romanov

Sinclair (St Clair)

Warburg (del Blanco)

Windsor (Saxe-Coburg-Gothe)

(Bănuiesc personal că este posibil să nu fie o listă completă, iar unele foarte puternice ne sunt încă necunoscute).

Dinastia Rothschild este de departe cea mai puternică – vizibilă – cu strămoși de pe Pământ și estimarea bogăției lor este de aproximativ 500 de miliarde de dolari! Ei își exercită puterea prin Fondul Monetar Internationa, care este aproape în întregime al lor, și pe care doar Nicolae Ceaușescu a îndrăznit să îl înfrunte, plătind cu viața pentru asta.

Cele mai importante instituții care lucrează pentru FMI și ne înrobesc complet sunt:

Orașul Londrei (finanțarea controlată de Rothschild) – NU face parte din Marea Britanie

Rezerva Federală SUA (finanțare – bancă privată deținută de Rothschild) – NU face parte din SUA

Orașul Vaticanului (tactici de îndoctrinare, înșelăciune și intimidare) – NU face parte din Italia

Washington DC (armată, programare a minții, spălarea creierului și depopulare) – NU face parte din SUA

Toate instituțiile de mai sus funcționează ca state separate, acționând după propriile legi, prin urmare nu există o instanță juridică pe Pământ care să le poată aduce în fața justiției.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!