Cel mai frumos mesaj pentru o femeie – “Fii independenta, sufletul unei femei nu poate fi inchis, ii trebuie libertate.”

Cel mai frumos mesaj pentru o femeie – “Fii independenta, sufletul unei femei nu poate fi inchis, ii trebuie libertate.”

Publicat de Larisa Moldovan pe 7 January 2020 in De Suflet

“Nu sunt tanara, dar ma simt tanara. In ziua in care ma voi simti batrana, ma voi pune in pat si voi sta acolo. Iubesc viata! Simt ca sa traiesti este un lucru minunat!” [Coco Chanel]

Fata draga,

iti scriu aceste randuri pentru ca ma simt aproape de tine, pentru ca ne despart putini ani sau luni. Sa nu te superi pe cuvintele mele, sunt mici secrete prin care sper sa intelegi care este adevaratul rost al vietii. Nu este vina ta, de vina este societatea care nu ne accepta asa cum suntem. De vina sunt mentalitatile celorlalti, atractia fata de frumos si lux.

Acel lux care nu l-am avut vreodata si care astazi ni se pare mai accesibil. Acele mofturi care pareau imposibile ne-au transformat in niste oameni superficiali. Astazi ne bucuram pentru o masina noua si scumpa, pentru o haina de firma, pentru un suc servit la o terasa la moda. Astazi ne dorim ce au ceilalti dar mai ales cautam lucruri cu care ii putem da pe spate.

Aminteste-ti ca degeaba ai haine daca nu primesti respect, daca ceea ce spui nu are valoare. Aminteste-ti ca femeile adevarate si-au cladit cariera prin sacrificii si rabdare. Sa nu te lasi cumparata, sa nu crezi ca banii aduc fericirea. Fii independenta. Castiga fericirea prin sacrificiul tau, nu permite nimanui sa iti raneasca sufletul. Invata sa ai grija de cei care sunt importanti in viata ta, nu cauta prietenii de la care nu ai ce invata si mai ales aminteste-ti ca nu trebuie sa ramai intr-un loc in care te simti in plus doar pentru a face parte dintr-un grup.

Fii independenta, repeta aceasta fraza in fiecare zi. Citeste cat mai mult, viseaza, lupta pentru ceea ce-ti doresti dar aceste vise depind de tine, doar de tine. Cadourile le vei arunca intr-un colt, conteaza ceea ce primesti prin munca ta. Nu uita ca viata este trecatoare, ca avem doar o sansa si deseori aceasta carte o jucam fara sa gandim, dar mai ales fara sa ne bucuram de joc!

Aminteste-ti ca un suflet bun inseamna un chip frumos, ochi sinceri si zambet dulce! Aminteste-ti ca esti o floare ce merita mangaiere, necesita dragoste pentru a creste. Nu uita ca iubirea inseamna respect si sustinere, stat de vorba si sarutari. Nu accepta jignirile si loviturile nimanui. Pleaca. Sa nu privesti in urma. De asta zic sa nu depinzi de nimeni: daca trebuie sa pleci, sa pleci pe picioarele tale.

Fii independenta, sufletul unei femei nu poate fi inchis, ii trebuie libertate.

de Maria Cristiana Tudose

“O fata inteleapta saruta, dar nu iubeste, asculta, dar nu crede si pleaca inainte sa fie parasita.” [ Marilyn Monroe]

“Noroc? Eu nu cred in noroc. Nu m-am bazat niciodata pe el si ma tem de oamenii care o fac. Pentru mine norocul inseamna cu totul altceva: mult munca”. [Hillary Clinton]

“De fiecare data cand te uiti in oglinda si inima ta iti bate tare deoarece te gandesti ‘Sunt atat de impresionanta si data dracu’!”, asta este auto-apararea. Protejeaza-te pe tine insati.” [Inga Muscio]

“Cea mai mare lupta pe care o am in viata este sa fiu femeie in aceasta lume. Asta ocupa un loc central pentru mine.” [ Zoe Saldana]Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!