Cel mai frumos mesaj pentru o femeie – “Fii independenta, sufletul unei femei nu poate fi inchis, ii trebuie libertate.”

Majoritatea bărbaților sunt oarecum puțin superficiali, considerând că dorințele femeilor țin în mare parte doar de excelare la capitolul financiar, având astfel acces la mulți bani, mașini de fițe și croaziere de lux. Dorințele femeilor Însă dacă le formulăm întrebarea – Ce îți dorești? Vom obține ca răspuns următoarele: dragoste, afecțiune și apreciere. Nici acestea nu sunt deseori răspunsuri greșite, dar esența cred că este cu totul alta. Din discuții cu nenumărate cupluri disfuncționale care au experimentat certuri puternice de-a lungul relațiilor, am concluzionat urmatoarele: Femeile visează în primul rând la două lucruri esențiale:

– Să le pricepi și accepți fricile (temeri,gelozii)

– Să le dai siguranța reală.

Îndeplinind aceste două condiții puteți începe o relație serioasă cu un procentaj foarte mare de reușită. Principalele temeri ale femeilor sunt:
  • modul în care arată, mai tot timpul fiind nemulțumite de aspect. O mulțime de complimente ar putea schimba asta.
  • altă temere este gelozia, acorzându-i încredere totală în permanență acest aspect se poate rezolva.
  • se cred uneori insuficient de bune. Incluzând-o în afacerile tale, hobby-urile tale sau în orice lucru în care ți-ar face plăcere să o ai alături printre ultimele, dar nu ultima temere, este faptul că în sufletul ei are ascunsă ideea că o vom lăsa pentru alta mai bună. Nu trebuie niciodată să ne jucăm cu ea, lăsându-i impresia că putem avea pe cineva mai bun.
Mult succes și sperăm că ați înțeles câte ceva despre dorințele femeilor!
Publicitate

“Nu sunt tanara, dar ma simt tanara. In ziua in care ma voi simti batrana, ma voi pune in pat si voi sta acolo. Iubesc viata! Simt ca sa traiesti este un lucru minunat!” [Coco Chanel]

Fata draga,

iti scriu aceste randuri pentru ca ma simt aproape de tine, pentru ca ne despart putini ani sau luni. Sa nu te superi pe cuvintele mele, sunt mici secrete prin care sper sa intelegi care este adevaratul rost al vietii. Nu este vina ta, de vina este societatea care nu ne accepta asa cum suntem. De vina sunt mentalitatile celorlalti, atractia fata de frumos si lux.

Acel lux care nu l-am avut vreodata si care astazi ni se pare mai accesibil. Acele mofturi care pareau imposibile ne-au transformat in niste oameni superficiali. Astazi ne bucuram pentru o masina noua si scumpa, pentru o haina de firma, pentru un suc servit la o terasa la moda. Astazi ne dorim ce au ceilalti dar mai ales cautam lucruri cu care ii putem da pe spate.

Aminteste-ti ca degeaba ai haine daca nu primesti respect, daca ceea ce spui nu are valoare. Aminteste-ti ca femeile adevarate si-au cladit cariera prin sacrificii si rabdare. Sa nu te lasi cumparata, sa nu crezi ca banii aduc fericirea. Fii independenta. Castiga fericirea prin sacrificiul tau, nu permite nimanui sa iti raneasca sufletul. Invata sa ai grija de cei care sunt importanti in viata ta, nu cauta prietenii de la care nu ai ce invata si mai ales aminteste-ti ca nu trebuie sa ramai intr-un loc in care te simti in plus doar pentru a face parte dintr-un grup.

Publicitate

Fii independenta, repeta aceasta fraza in fiecare zi. Citeste cat mai mult, viseaza, lupta pentru ceea ce-ti doresti dar aceste vise depind de tine, doar de tine. Cadourile le vei arunca intr-un colt, conteaza ceea ce primesti prin munca ta. Nu uita ca viata este trecatoare, ca avem doar o sansa si deseori aceasta carte o jucam fara sa gandim, dar mai ales fara sa ne bucuram de joc!

Aminteste-ti ca un suflet bun inseamna un chip frumos, ochi sinceri si zambet dulce! Aminteste-ti ca esti o floare ce merita mangaiere, necesita dragoste pentru a creste. Nu uita ca iubirea inseamna respect si sustinere, stat de vorba si sarutari. Nu accepta jignirile si loviturile nimanui. Pleaca. Sa nu privesti in urma. De asta zic sa nu depinzi de nimeni: daca trebuie sa pleci, sa pleci pe picioarele tale.

Fii independenta, sufletul unei femei nu poate fi inchis, ii trebuie libertate.

de Maria Cristiana Tudose

“O fata inteleapta saruta, dar nu iubeste, asculta, dar nu crede si pleaca inainte sa fie parasita.” [ Marilyn Monroe]

“Noroc? Eu nu cred in noroc. Nu m-am bazat niciodata pe el si ma tem de oamenii care o fac. Pentru mine norocul inseamna cu totul altceva: mult munca”. [Hillary Clinton]

“De fiecare data cand te uiti in oglinda si inima ta iti bate tare deoarece te gandesti ‘Sunt atat de impresionanta si data dracu’!”, asta este auto-apararea. Protejeaza-te pe tine insati.” [Inga Muscio]

“Cea mai mare lupta pe care o am in viata este sa fiu femeie in aceasta lume. Asta ocupa un loc central pentru mine.” [ Zoe Saldana]


Publicitate


Alte Articole