Cel mai frumos lucru din lume – iubirea, un sentiment atat de Dumnezeiesc incat nu-l putem descrie!

Cel mai frumos lucru din lume – iubirea, un sentiment atat de Dumnezeiesc incat nu-l putem descrie!

Publicat de Larisa Moldovan pe 22 January 2020 in Relatii

Atunci, acolo, eu am cerut o minune. Nu i-am putut desena forma, chipul, denumirea. Sufletul meu a cerut doar o alta sansa la iubire. Sansa de a iubi. Iubirea este o minune.

Te-am cunoscut exact atunci cand credeam ca uitasem cum e sa iubesti. Ochii tai i-au intalnit pe ai mei si pentru o secunda mi s-a parut ca ma privesti altfel decat ceilalti. Da, recunosc, m-am uitat peste umar, convinsa fiind ca nu eu sunt cea predestinata tie. Cel putin nu atunci si nu acolo. Cu toate astea, povestea noastra a inceput, atunci si acolo, cand nu eram decat doi straini ce parca se regasisera dupa mult, mult timp. N-am stiut ce sa fac, ce sa spun, cati pasi sa fac sau sa nu fac spre tine. Stii, atunci cand singuratatea poposeste prea mult intr-un loc te invata sa fii puternic si curajos, dar sterge putin cate putin orice indemanare intr-ale dragostei. Pentru ca asta e menirea ei: sa te faca sa uiti cum e sa iubesti. Doar astfel ai putea rezista si continua.

Asa ca eu m-am prefacut ca nu vad. De fapt, iti vanam fiecare cuvant, fiecare gest sau privire dorindu-mi cu disperare sa nu mi se para.femeie plaja Nu stiu daca Dumnezeu e mai aproape de noi si de dorintele noastre atunci cand suntem departe de toti ai nostri, de tot ce ne inconjoara si ne fura zilnic din pasiune, din puritate. Asa a fost pentru mine atunci. Pentru ca printre valurile marii, stanci inalte si pescarusi rataciti, eu te-am regasit pe tine. Stangaci, am incercat sa ma apropii de-abia atunci cand mi-a fost clar ca nu e doar o parere. Singuratatea incepea sa plece. M-am temut si ma tem si astazi. Nu mai stiu cum e sa zambesti tamp din dragoste, sa faci surprize, sa spui cuvintele potrivite la momentele potrivite. Nici nu stiu daca am stiut vreodata. Insa promit sa incerc.

Azi, nu stiu daca povestea noastra va ramane doar o scanteie de vara magica, doar o privire, niste atingeri si cuvinte prea putine pentru a conta pentru altcineva. Dar sper sa fie.

Atunci, acolo, eu am cerut o minune. Nu i-am putut desena forma, chipul, denumirea. Sufletul meu a cerut doar o alta sansa la iubire. Asa ai aparut tu. Tu, asa cum de fapt n-au fost deloc toti ei, cei dinainte. Probabil viata mea e mai ciudata decat a altora, dorintele mele mai sucite si ochii mei mai albastri decat ai altora. Dar eu am vibrat mai mult la privirea ta decat la atingerea altora. Eu imi doresc mai mult sa te cunosc pe tine, decat i-am cunoscut pe cei care mi-au daruit ani, dupa care au stiut sa stearga tot ce era frumos odata.

Nu stiu daca te vei intoarce la mine atunci cand distanta si timpul nu ne vor mai fi potrivnici. Si acum ma tem cand rostesc vreun cuvant, de frica de a nu-l fi ales pe cel potrivit. Nu stiu, nu ma pricep la iubit desi stiu ca altele au facut din asta o arta. Dar imi doresc sa invat. Si nu oricum. Ci doar alaturi de tine. Asa ca am sa inchid ochii si imi voi imagina ca sunt iar pe o plaja micuta, intre valurile unei mari magice. Si, in timp ce razele soarelui pitit de dupa muntele din stanga imi vor mangaia chipul, voi cere din nou o minune.

Un articol de Maria TeodoraDistribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!