Cel mai frumos articol de multumire catre Dumnezeu, ar trebui sa il citim cat mai des si sa nu uita sa multumim

Publicitate

Îţi mulţumesc, Doamne, că m-ai ajutat să devin conştientă de mine însămi şi de prezenţa Ta. Ştiu că, în mare măsură, eu mi-am ales Calea, dar Tu m-ai ajutat să merg pe ea şi îţi mulţumesc că ai avut grijă să nu mă rătăcesc!

Îţi mulţumesc pentru florile minunate pe care mi le-ai crescut în suflet, pentru că ele mi-au atras privirile şi, astfel, nu m-au mai speriat ciulinii împrăştiaţi în jur ce păreau gata să-mi năpădească potecile. Astfel, nu m-am descurajat şi, chiar dacă, uneori, m-am mai întristat, nu m-am schimbat. Chiar dacă mi-au mai zgâriat uneori tălpile, nu mi-au atins şi sufletul, înălţat fiindu-mi de parfumul dulce şi blând al înfloririlor Tale. Îţi mulţumesc că ai grijă de ele aşa cum ai grijă de mine.

Îţi mulţumesc pentru spaţiul liniştit şi cald din interiorul meu pe care m-ai învăţat să mi-l creez şi să mi-l menţin curat şi frumos. Astfel, m-am retras acolo şi nu mi-a fost prea greu când, uneori, cerul se înnegura, când ploaia îmi părea prea rece peste umeri, ori când crivăţul îşi îndeplinea şi el menirea, bătându-mi pe la ferestre.

Îţi mulţumesc pentru că m-ai ţinut de mână şi mi-ai mângâiat inima când drumul mi s-a părut mai anevoios, că mi-ai ridicat privirile spre înălţimi ca să pot vedea mai întâi lumina cerului şi a soarelui lumii şi abia apoi noaptea şi pământurile ei, care păreau pe alocuri aride. Astfel, am putut să merg înainte cu credinţa în frumuseţea jocului, în minunea reuşitei şi în extraordinara comoară din mine pe care, pas cu pas, o adunam sau o dăruiam pe drum, după cum sfaturile Tale mă îndrumau să fiu.

Îţi mulţumesc pentru oamenii frumoşi pe care mi i-ai trimis înainte, pentru că ei mi-au dăruit zâmbete şi încredere, mi-au trezit entuziasmul şi dragul de viaţă, mi-au inspirat visele şi curajul de a le împlini. Astfel, m-am îndepărtat de aceia care ar fi putut să mă deturneze, ori să-mi lege aripile de pietrele grele şi negre în interiorul cărora sălăşluiau.

Îţi mulţumesc că mi-ai pus în faţă oglinzi care mi-au arătat cum sunt şi care m-au ajutat să nu mă îndepărtez de aceea care îmi doream să devin. Îţi mulţumesc pentru frumuseţea lor interioară, pentru bunătatea şi generozitatea lor, pentru răbdarea şi înţelegerea lor faţă de tot ceea ce au primit din mine, pentru bucuria şi recunoştinţa lor faţă de tot ceea am însemnat pentru fiecare, pentru corectitudinea şi fermitatea răspunsurilor primite, precum şi pentru neaşteptatele daruri. Îţi mulţumesc pentru liniştea lor, în care m-am privit, pentru limpezimea lor, în care m-am recunoscut, pentru strălucirea lor, de care m-am dorit învăluită.

Publicitate

Îţi mulţumesc şi pentru că mi-ai arătat, totodată, şi petele răzleţe, şi cioburile, căci m-au ajutat să înţeleg cât de atentă să fiu, câtă grijă să am, cât de dedicată să devin pentru a-mi păstra Lumina oglindită întreagă, curată şi strălucitoare. Astfel, n-am avut prea multe regrete şi nici prea multe remuşcări, nici prea mult de iertat şi nici prea mult de corectat, nu mi s-a părut nici prea greu de uitat şi nici prea mult de aşteptat.

Îţi mulţumesc că mi-ai deschis ferestrele şi uşile potrivite, că nu m-ai lăsat să bat prea mult pe la porţi închise, că mi-ai descuiat lacăte ferecate ce mi-ar fi blocat calea, că ai rupt zăgazuri şi ai desfiinţat barierele din trecătorile spre care mi-ai căzăuzit paşii, că mi-ai desfăcut aripile dincolo de colivii, că mi-ai deschis cerurile şi mi-ai arătat infinitul acela din care am plecat.

Îţi mulţumesc că mi-ai sădit în inimă dorul de Tine, dar şi pofta de viaţă, că mi-ai dăruit candoarea copilului, dar şi intuiţia adultului, că m-ai ajutat să mă accept şi să mă simt bine cu mine însămi, în solitudine sau în mijloc de mulţime, dar şi să-mi doresc desăvârşirea sufletului în trup omenesc, că m-ai trimis aici să învăţ să-mi amintesc că, în timp ce sunt Eva alături de Adam, mai presus de ea, EU SUNT.

Şi îţi mulţumesc că nu m-ai lăsat să uit de IUBIRE! Mi-ai sădit-o în suflet, mi-ai scris în inimă cuvintele ei, mi-ai pictat-o în cele mai frumoase culori, mi-ai deschis ochii să o văd şi inima să o primesc, m-ai învăţat că o merit, m-ai împins pe încurcatele Tale cărări, Doamne, pentru a fi îmbrăţişată în nemărginitele-i aripi. Din frumuseţea a toate câte sunt pe pământ nu aş fi văzut, poate, atât de mult dacă Tu nu ai fi reaprins în mine, mereu şi mereu, focul sacru al Iubirii, dacă nu m-ar fi mistuit dorul de ea şi dacă n-aş fi fost renăscută, de atâtea ori, în atâtea vieţi, din cenuşă, în toată splendoarea şi măreţia ei.

Dar cel mai mult îţi mulţumesc, Doamne, pentru că mă adormi în fiecare seară în îmbrăţişarea lui şi pentru tot ceea ce împreună suntem, pentru tot ce nu pot cuprinde aici, în această pagină. Tu ştii ce-i în şi al sufletului meu. Mulţumesc!

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!

Publicitate
Alte Articole
Spiritualitate

„Cu cât bărbatul este mai prost și mai ratat, cu atât pretențiile lui față de femeie sunt mai mari!” – Coco Chanel

Publicitate

Coco Chanel este una dintre cele mai mari creatoare de modă. Este considerată una dintre cele mai influente femei, iar stilul său este cunoscut în istorie ca fiind sinonim cu eleganța, rafinamentul și modernitatea, combinate cu confortul.

Pe lângă toate aceste calități a fost și o femeie puternică cu gânduri înțelepte care pot avea un rol important pentru femeile de azi și le pot ajuta să se descopere. Vă prezentăm cele mai frumoase, motivaționale, dar și controversate citate spuse de acest idol al modei.

Gabrielle Chanel, 1931

– Mâinile reprezintă cartea de vizită a femeii. Gâtul – este buletinul, iar sânii – pașaportul!

– Atenție! Nu vi se va da o a doua șansă pentru a produce o „primă impresie”!

– Vârsta nu este cel mai important lucru pentru o femeie: poți fi superbă, la 20 de ani, fermecătoare – la 40 , dar poți rămâne unică până la sfârșitul vieții tale.

– Iată un paradox: cu cât bărbatul este mai prost și mai ratat, cu atât pretențiile lui față de femeie sunt mai mari!

– Bărbatul care este predispus în a face gesturi frumoase, este condamnat să fie iubit.

– Dacă o femeie v-a fermecat cu frumusețea sa, dar nu vă puteți aminti cu ce a fost îmbrăcată, înseamnă că ținuta ei a fost perfectă.

– Accesoriul ideal pentru orice femeie – este un bărbat frumos.

– Nimic nu îmbătrânește mai tare o femeie, decât o ținută prea sofisticată.

– Adevărata mărinimie este atunci când ierți oamenii nerecunoscători.

– Pentru libertate, nicio sumă de bani nu este exagerat de mare.

– Există oameni care au bani și există oameni bogați.

– Totul se află în mâinile noastre , de aceea nu avem voie să-i dăm drumul!

Sursa: femeide10.ro

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!

Mesajul Juliei Roberts pentru toate femeile: Stiti cat sunteti de frumoase?

Publicitate

In aceasta perioada circula pe retelele de social media o postare a Juliei Roberts dedicata femeilor. Actrita vorbeste deschis despre ce inseamna pentru ea frumusetea si feminitatea.

Mesajul Juliei Roberts trebuie citit de fiecare femeie ce se respecta.

Julia Roberts este una dintre putinele staruri care este foarte precauta cand vine vorba despre viata ei privata. Nu are cont nici de Instagram si nici de Facebook si face tot posibilul sa stea departe de ochii vigilenti ai fotografilor.

Roberts le sfatuieste pe femei sa renunte la goana dupa perfectiune si sa se concentreze, mai degraba, pe lucrurile cu adevarat importante din viata lor.

Nu lasati ca societatea sa va spuna cat de frumoase sunteti.

Incercam sa reparam ceva…dar nu poti repara ceea ce nu se poate vedea.

SUFLETUL este cel care are nevoie de o interventie chirugicala. Este timpul sa luam atitudine. Este timpul sa fim cu adevarat noi.

Cum ne putem astepta ca cineva sa ne iubeasca daca nici macar noi nu ne iubim? Ne uitam in oglinda si vedem doar imperfectiunile.

Trebuie sa fim fericite cu noi. Nu conteaza cum aratam pe dinafara, conteaza ceea ce este in interior.

Vreau ca si voi sa fiti femei, sa va iubiti si sa va acceptati… pentru ca voi contati! Stiti cat sunteti de frumoase?”

“Perfectiunea este maladia acestei natiuni. Ajungem sa ne acoperim fetele cu tonuri de machiaj. Tot mai des ne injectam cu botox si chiar ne infometam pentru a ajunge la acea dimensiune perfecta. Incercam sa corectam ceea ce nu este absolut necesar sa corectam. Insa nu poti repara ceva ce nu poti vedea.

Este momentul sa spunem STOP. Cum te poti astepta ca cineva sa te iubeasca daca tu nu te iubesti? Invata sa fii fericit cu tine, sa fii multumit de cine esti.

Astazi, vreau sa pun o fotografie cu mine fara pic de machiaj. Stiu ca am riduri, dar astazi vreau sa vedeti dincolo de asta.

Vreau sa va arat cum sunt eu in realitate.

Nu conteaza cum arati la exterior daca in interior esti gol. Astazi vreau sa renunt la machiaj. Nu mai vreau sa ma machiez pentru ca am obosit sa port fete straine mie. A venit momentul sa imi scot mastile si sa le arunc. Vreau sa imbratisez cine sunt cu adevarat si vreau sa imbratisezi si tu cine esti. Sa te iubesti pentru ceea ce esti.

Asa sunt eu in realitate. Aceasta este fata mea adevarata. Si imi doresc nespus de mult sa ma acceptati asa cum sunt.”

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!

Publicitate
Alte Articole
De Suflet