Cei patru copaci ai fericirii. Alege și tu unul și află ce îți aduce fericire în viață

Cei patru copaci ai fericirii. Alege și tu unul și află ce îți aduce fericire în viață

Publicat de Larisa Moldovan pe 23 November 2020 in Dezvoltare PersonalaPersonalitateTeste de PersonalitateViata

Priviți acești 4 copaci și alegeți-l pe cel care vă atrage atenția cel mai mult.


Iată ce trebuie să faci în viața ta pentru a deveni un om mai fericit:

Dacă alegeți un copac cu coroană verde

Ești o persoană naturală și sinceră și îți place să trăiești viața ordonat. Îți place stabilitatea iar atunci când iei o decizie, nu te schimbi, un lucru foarte apreciat de oamenii care te cunosc. Fericirea în viața ta vine din reușitele tale, faptul că ai muncit din greu pentru ce ai și nu îți este rușine cu asta.

Dacă alegerea ta este un copac cu coroană mov

Ești tipul de persoană visătoare, îți place să trăiești viața cu adevărat, să te bucuri de fiecare moment. Pozitivitatea și energia pe care o arăți chiar și în cele mai grele momente ale vieții te fac un om puternic care este capabil să reușească tot ce își propune. Fericirea ta vine din lucruri mici, știi să apreciezi cu adevărat lucrurile care, pentru alții ar părea nesemnificative.

Dacă alegeți un copac cu coroană turcoaz

Acest copac este ales de oamenii calmi și fără griji. Ai un plan de acțiune clar, știi exact ce vrei de la viață și te îndrepți încet, dar sigur către obiectiv. Îți calculezi bine planurile și ajungi mai repede la succes decât alții motiv pentru care te invidiază. Bucuria și fericirea ta se nasc din rezultatele muncii, îți place să lași ceva în urma ta, și ești mult mai fericită când știi că ai făcut pe cineva fericit.

Dacă alegeți un copac cu coroană de aur

Ești o persoană valoroasă care știe că merită mult de la viață. Îți alegi cu grijă oamenii din viața ta pentru că știi că nu oricine merită atenția ta. Fericirea sufletului tău vine din alegerile tale, pentru că știi mereu să alegi ce trebuie pentru tine, și nu lași alți oameni să-ți decidă viața. Poate că pari o persoană dură, dar viața ți-a demonstrat că tu vei suferi, dacă te iei după gura lumii.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!