Cei 10 pasi pe care trebuie sa ii faci pentru a te conecta cu sinele tau superior!

Cei 10 pasi pe care trebuie sa ii faci pentru a te conecta cu sinele tau superior!

Publicat de Larisa Moldovan pe 12 June 2020 in Dezvoltare Personala

Toate traditiile spirituale sunt de acord, viata si noi, oamenii am fost facuti din iubirea atotcuprinzatoare a creativitatii divine. Dar, de cele mai multe ori, noi am pierdut memoria si contactul viu cu aceasta iubire a creativitatii divine. Numai Sinele Superior din noi care pastreaza inca acel contact.

Meditatia ne ajuta sa reactivam acest contact cu Sinele nostru Superior si Creativitatea Divina Creativa.

Sinele Superior este nemuritor si face parte din noi.

Este, de asemenea, sursa unor mari inventii, opere de arta, magie si minuni in viata noastra. Din aceasta sursa obtinem cele mai bune sugestii pentru o viata semnificativa si fericita prin intuitie.

Un contact prea putin cu Duhul si Sinele Superior ne determina sa fim adesea egoisti avand doar o satisfactie mandatara.

Iata pasii cum sa va conectati si sa aveti o relatie vie si constienta cu creativitatea divina creatoare si Sinele vostru Superior:

1. Iubirea de sine, credinta si speranta.

Primul pas este sa crezi sau sa realizezi ca ai un Sine Inalt cu care poti vorbi!

Apoi vei vedea cum in fiecare zi aceasta conexiune se va imbunatati in tine deoarece vei lucra cu sarguinta la ea si iti vei indrepta atentia spre cresterea interna.

Fara aceste trei cerinte importante – iubirea de sine, credinta si speranta, este dificil de a realiza ceva in viata, chiar si la nivel fizic.

Pentru cresterea interna, aceste trei calitati sunt necesare.

Deci, obiectivul este de a intra in mod regulat in legatura cu Sinele Superior. Luati in considerare acest obiectiv in fiecare zi si urmariti acest obiectiv viguros pana cand are loc succesul.

Acest lucru este cel mai bine realizat prin dialogul interior pe care sa-l ai cat mai des posibil, dar incearca cel putin in fiecare dimineata si seara sa meditezi, ca parte a sufletului si a igienei, pentru a va obisnui acest contact regulat.

2. Modifica-ti viziunea asupra lumii si programele vechi.

De obicei, am fost educati pentru a obtine o viziune principala asupra materialismului, astfel incat rolul sinelui divin sa fie neglijat.

Pentru a face contactul de zi cu taramul spiritual este posibil, avem nevoie de intregul nostru trup – care este constiinta noastra, subconstientul si super-constiinta Superconshesnes cum este numit in limba engleza; sinele nostru superior.

Aceasta schimbare a viziunii asupra lumii este in concordanta cu scopul nostru. In activitati si obiective importante, este necesar sa se respecte regulile si legile naturii, astfel incat sa se obtina rezultatele dorite. Aceasta este similar pentru a contacta cu succes Sinele superior.

Ar trebui sa cunosti principiile, cunostintele si intelegerea corecta a realitatii spirituale pentru a avea succes. De aceea te uiti la scrierile Huna unde se detaliaza extinderea si intelegerea universului, afland cum vei intra in legatura cu taramul fundamental al constiintei tale, astfel incat sa poti vedea in spatele iluziei realitatii materialiste.

3. Singuratatea si tacerea.

Ia in mod regulat timp in care esti complet singur cu tine. Este preferat un loc linistit. In acest moment, stai linistit fara asteptari. Nu vei face absolut nimic. Acest lucru se poate simti ciudat la inceput. Nu renunta! Astfel vei avea timp si spatiu pentru ati auzi vocea interioara. Acest lucru se mai poate intampla fie in timpul linistit, fie si in evenimentele din zi. Va avea loc un eveniment sincron, cineva iti va spune exact. Trebuie sa auzi (ar trebui sa auzi), vei avea brusc un fulger de gandire. Toate marile genii ale istoriei au cautat in mod regulat aceasta singuratate. Acum este timpul pentru tine, ar trebui sa faci si asta.

4. Meditatia.

In meditatie, lucrezi CA TU sa domini gandurile si de asemenea, sa incepi a face curatenie in mintea ta, eliminand toate gandurile, care umple intotdeauna acel spatiu.

VEI CREA o nava pura – pentru Sinele Superior – pentru a o umple apoi. Urmareste-ti respiratia, aceasta este o mare meditatie si disciplina.

La fel ca atunci cand pe fluxul de gandire te concentrezi pe unde pui tigla, fara lipire, sau te poti concentra pe o flacara de lumanare. Iti poti imagina, de asemenea, o minge de lumina aurie sau mingii lumina care este in plexul solar si care intra in tot corpul cu energie si vindecare.

Exista multe practici pe care le poti utiliza si studia.

5. JURNAL.

Scrieti sentimentele, emotiile, visele si perspectivele intr-un jurnal in fiecare zi. Acest lucru te va ajuta in contact strans cu adancimea emotionala. Aici poti pune intrebari Sinelui Superior dupa care vei scrie mai tarziu informatiile si raspunsurile.

Daca faci acest lucru in mod regulat, vei vedea cu uimire ca se contureaza in jurnal un interesant mod de dezvoltare interioara.

6. Dialogul intern.

Incepe sa stabilesti un dialog interior cu Sinele tau superior.

Decide pentru urmatoarele 40 de zile sa fii in contact regulat si in timpul zilei cu sinele tau superior. Intreaba-ti din nou sinele inalt pentru un nume cu care vrea sa se adreseze. Spune sinelui tau superior: “Stiu ca esti acolo si vreau sa te aud si sa te cunosc mai bine. Te rog sa incepi sa vorbesti cu mine si sa imi conduci viata.

Nu-ti face griji daca dialogul este complet unilateral la inceput. Aminteste-ti, nu ai avut contact cu sinele tau zeci de ani.

Este nevoie de un timp pentru a indeparta panzele de paianjen. Fii perseverent cu aceasta conversatie ca si cum ai vorbi cu un vechi prieten.

Vorbeste-i, pune-i intrebari , spune-i despre ideile tale, aratai sperantele si incepe sa ascultati raspunsurile. Ele vor veni!

Fii recunoscator si pozitiv fata de sinele tau superior. In Huna este recomandat sa trimiti mana – lumina si dragoste.

7. Lectii de viata.

Vezi-ti viata ca pe o scoala secreta pe care numai tu o stii.

Crezi ca toata viata, evenimentele, situatiile si oamenii – sunt la fel de relevante pentru a afla exact ce trebuie sa stii chiar acum.

Fii mai aproape de viata, ca si cum totul este conceput pentru ati face bine. Ori de cate ori se intampla ceva, bun sau rau, intreaba-te ce inseamna lectia aceasta.

Chiar si oamenii si situatiile neprietenoase au aparut in mod deliberat pentru a va ajuta devenind o provocare.

Cand incepe sa vada viata ca o drama in care juca rolul principal, chiar daca poetul inca scrie drama, rolul de sine va fi mai mare in viata sa si va deveni mai clar.

8. Visele.

Inainte de a merge la culcare, mediteaza. Pune-ti o intrebare si asteapta raspuns. Cand te trezesti, aminteste-ti cat mai bine visul tau si scrie-l in jurnalul tau.

Daca nu esti obisnuit sa-ti amintesti visele, este nevoie de timp si accentuare. Cu toate acestea, cu rabdare, vei incepe sa-ti amintiti visele si sa primesti raspunsuri de la Sinele tau superior.

9. Atentie.

Cand mananci, fii constient – ca mananci, cand mergi, ca stii ca mergi.

Singurul moment real este acum. Trecutul a trecut pentru totdeauna, iar viitorul nu a inceput inca.

Astfel, elibereaza-te de ganduri, griji, iluzii si asteptari.

Deci, te vei putea linisti de confuzia ta mentala pentru a rezolva ceea ce vine mai ales din trecut sau speculatii despre viitor.

Acesta este modul in care creezi in mintea ta spatiu pentru a primi informatii importante si pentru a fi cu Sinele tau superior.

10. Rabdare.

Aminteste-ti ca ai petrecut intreaga viata fara Sursa ta Sinele.

Si nu ai fost conectat. De aceea este nevoie de timp pentru a invata sa restabilesti contactul. Tot ceea ce merita ceva necesita timp si practica.

Fii vigilent si practica acesti pasi in fiecare zi si vei primi raspunsurile de care ai nevoie.

Aminteste-ti, Sinele Suprem VREA sa fie in contact cu tine.

Adevarul este sa vorbim despre asta ca si cum cineva este separat de sinele sau superior este de fapt contradictoriu.

Este o expresie a separatiei vietii reale a naturii tale interioare si exterioare in aceasta civilizatie patogena. Dar poate vei observa ca tarziu cand ai facut conexiunea.

Sinele Superior esti TU.

Duo-ul real din spatele tuturor jocurilor EGO!

Asa ca incepe sa-ti vorbiesti! Este cea mai buna sansa de a te dezvolta, de a te elibera si de a deveni fericit. Este lucrul pentru care merita sa traiesti.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!