Ceea ce ai pierdut până acum, oameni, lucruri sau șanse probabil că erau destinate pentru tine.

Ceea ce ai pierdut până acum, oameni, lucruri sau șanse probabil că erau destinate pentru tine.

Publicat de Larisa Moldovan pe 13 November 2020 in Dezvoltare PersonalaPersonalitatePsihologieSpiritualitateViata

Vine un moment când te uiți înapoi la viața ta și regândești anumite situații cu anumite persoane și te întrebi dacă ai făcut suficient pentru a menține relația în viață. Te întrebi dacă ai putea schimba cursul evenimentelor și ai putea ține anumite persoane în viața ta puțin mai mult?

Cu toții ne întrebăm dacă noi înșine ne-am stricat relațiile cu cei pe care i-am iubit, dar viața ne învață că lucrurile pe care le-am pierdut nu au fost, probabil, pur și simplu destinate pentru tine.

Oamenii care pur și simplu nu erau destinați să fie în povestea ta de viață pentru mai mult de câteva capitole nu pot face parte din finalul său fericit.

Și acest lucru se aplică și persoanelor care te-au entuziasmat cu adevărat, te-au făcut să te simți în viață, ți-au oferit amintiri minunate. Dar au venit în viața ta dintr-un motiv. Da, nu păreau să devină tovarăși în viața ta, au fost trimiși să-ți arate o cale nouă, astfel încât să poți alege o nouă direcție și să te oprești din mers în cerc.

Oameni care au venit în viața ta, dar nu au rămas în ea și nu ar fi trebuit să stea mult timp în ea. Pot fi numiți însoțitori temporari de călătorie. Au devenit poduri pentru tine în drum spre destinație.

Și poate că aceasta este parțial vina ta, poate că ar fi trebuit să-ți asumi șansa și să încerci să păstrezi pe unii dintre acești oameni. Este posibil să nu fi dat dovadă de suficientă răbdare când au început primele dificultăți în relația voastră.

Poate ați simțit intuitiv că vă aflați într-un punct mort, deoarece nu ați găsit ceea ce căutați: încredere, siguranță, onestitate sau dragoste. Sau poate că o parte din voi nu era pregătită să vă dedicați cuiva în măsura în care vi se cerea, pentru că erați încă în căutarea propriului adevăr și a răspunsurilor.

Dar adevărul este că lucrurile care ți-au scăpat din mâini, oricare ar fi vina, nu au fost destinate pentru tine.

Altfel, Universul i-ar aduce înapoi în viața ta, astfel încât să-ți poată ține companie în călătoria ta.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!