Cea mai frumoasa scrisoare de la o fata pentru mama ei: “Te iubesc!”

Cea mai frumoasa scrisoare de la o fata pentru mama ei: “Te iubesc!”

Publicat de Larisa Moldovan pe 8 February 2020 in De Suflet

“Cand esti mama, nu esti niciodata cu adevarat singura in gandurile tale. O mama trebuie intotdeauna sa se gandeasca de 2 ori: o data pentru ea si o data pentru copilul ei.” Sophia Loren

Draga mama,

Am vrut doar sa iti multumesc pentru ca ai fost cel mai bun model de urmat pe care o fata il poate avea. Pentru toate acele momente in care m-am plans de lucruri ce pareau imposibil de rezolvat, iti multumesc pentru ca m-ai ajutat sa trec peste si m-ai asigurat ca vei fi tot timpul de partea mea… desi de multe ori nu arat asta, mi-as fi pierdut mintile fara tine.

Indrumarea ta constanta m-a ajutat sa invat multe lucruri de-a lungul acestor ani. Fara tine n-as fi stiut sa fac diferenta dintre bine si rau. Fie ca a fost vorba despre o tinuta mult prea provocatoare pe care voiam sa o port cand aveam doar 16 ani sau despre discutiile pe care le aveam cu privire la ce voi face cand voi fi mare… tu ai fost acolo, ghidandu-ma in directia corecta.

Dragostea ta ma inspira. De fiecare data cand sunt trista tu reusesti sa ma faci sa zambesc. Atunci cand am o zi proasta, intr-un minut sunt intr-o stare buna, iar in minutul urmator mor de nervi… din nu stiu ce motiv, tu nu te superi si ma suporti.

Stiu ca imi vei spune intotdeauna adevarul. Chiar daca vreau sa il aud sau nu, stii ce este mai bine pentru mine si vrei ca si eu sa stiu asta. Stiu ca intotdeauna pot veni la tine pentru a imi da sfaturi pentru ca tu imi vei spune mereu ca totul va fi bine… si pentru asta te iubesc.

Iti multumesc pentru ca esti cel mai mare fan al meu. De cand eram mica, ai venit la toate petrecerile mele. Fiecare serbare, fiecare joc la scoala, fiecare dans si fiecare festivitate de premiere. Ploaie sau canicula, stiam ca pot conta pe tine sa fii acolo… si acesta era cel mai frumos sentiment din lume.

Tu erai, esti si vei ramane in continuare piatra mea. Daca am zile dificile, la tine vin. Daca am o intrebare, tu esti cea care ma poate lamuri. Se spune ca mamele stiu totul si chiar asa este. Nu stiu cum o faci, dar de fiecare data reusesti sa ma uimesti.

In cele din urma, iti multumesc pentru ca esti cel mai bun prieten al meu. Nu as fi persoana care sunt astazi fara tine. Sunt cea mai norocoasa fata din lume pentru ca am cea mai buna mama… si nu as schimba asta pentru nimic.

Chiar daca am avut partea noastra de neintelegeri, am stiut de fiecare data sa rezolvam problemele.

Vreau doar sa stii ca esti cea mai buna mama din lume si sper ca intr-o zi sa fiu macar pe jumatate femeia care esti tu.

Te voi iubi mereu!

Fetita ta draga.

“Cum ati putea voi banui cate lumi misuna intr-o raza de soare, cate lupte se dau intr-o gaura de furnici, cate dureri ascunde o inima de mama trudita si cate daruri se pot naste intr-un suflet de copil!” – Panait IstratiDistribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!