Cea mai frumoasa dragoste este atunci cand se indragostesc sufletele…

Cea mai frumoasa dragoste este atunci cand se indragostesc sufletele…

Publicat de Larisa Moldovan pe 10 February 2020 in Relatii

Sunt persoane care ne vorbesc insa pe care nici macar nu le ascultam. Sunt persoane care ne ranesc, insa care nu lasa nicio urma. Si mai sunt persoane care pur si simplu apar in calea noastra si ne schimba viata pentru totdeauna.

Un suflet pereche nu este cel care iti vorbeste dulce si te face sa te simti precum o floricica. Un suflet pereche nu este cel care iti hraneste dorintele si iti ofera sentimentul de durata. Un suflet pereche iti atinge fiecare parte a trupului, a mintii si a sufletului tau.

Un suflet pereche este cel care te convinge sa creezi o versiune mai buna a ta de fiecare data cand cazi. Este cel a carui mana te tine strans cand nu mai este nimic de care sa te tii. Este o conexiune mai puternica decat iubirea… ceva mai presus de orice apartenenta fizica si materiala.

Acesta este un suflet pereche. Unul care te iubeste complet, care iti accepta toate defectele pentru ca esti mai frumoasa cu ele. Care iti suporta toate capriciile deoarece nu ai fi tu fara acestea. Care iti sopteste atunci cand nici nu te astepti ca te iubeste. Care iti dovedeste prin fapte, nu cuvinte, cat de mult tine la tine.

Eu mi-am gasit sufletul pereche. Era acolo, in fata mea… cu cativa ani in urma. Priviri care parca taiau straturile sufletului meu pentru a imi ajunge direct in inima. Am simtit ca ma vede asa cum m-am nascut. Cum sunt eu cu adevarat. Nu aveam cuvinte sa spun ceva… imi mi-as fi dorit sa il rog sa ramana cu mine pentru totdeauna.

Ne uitam unul la altul fara sa rostim un cuvant. Atunci mi-am dat seama ce inseamna adevarata iubire. Da, vine cu fluturasi in stomac, insa este de mii de ori mai intensa decat te astepti sa fie. Iti taie respiratia si te face sa nu mai stii de tine. Te tine in loc, ca si cum timpul nu ar mai exista. Ca si cum prezentul ar fi singurul care ar conta in acel moment. Iti atinge sufletul cum nimeni nu a facut-o pana acum.

Invata sa ai rabdare.

In cazul in care inca nu ti-ai gasit sufletul pereche, invata sa ai rabdare. El este acolo si este mai mult decat pregatit sa inceapa aceasta calatorie prin viata cu tine. Invata sa il astepti. Intre timp, descopera-te! Traieste pentru a fi fericita, petrece timp cu tine, invata sa zambesti mai des, apreciaza-te mai mult si bucura-te de fiecare clipa frumoasa a vietii tale. Nu te multumi cu mai putin decat meriti.

Nu spui „te iubesc” la intamplare. Cei mai multi uita asta si din deprindere sau interes o spun prea des si prea fals. Sau o spun doar ca sa nu-l faca pe omul de alaturi sa sufere.De aia si conteaza sa iubesti sincer.

Ce rost au scamatoriile si tentativele de a parea sincer, daca in suflet simti altceva si cauti iubirea unui un alt om..??!! Ce rost are timpul, daca in timp asa emotii doar se amplifica.. ? Poti sa spui un „te iubesc” in toate limbile lumii, poti sa-l spui dimineata sau seara, cu jumatate de gura sau strigand, stiind ce va urma sau nu, dar niciodata sa nu spui asa cuvinte doar de dragul de a o spune..Nu minti si nu te minti, pentru ca risti sa traiesti la fel…Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!