Ce-si doreste cu adevarat o femeie de la un barbat! In ziua de astazi femeile nu vor bani, se pot intretine si singure.

Ce-si doreste cu adevarat o femeie de la un barbat! In ziua de astazi femeile nu vor bani, se pot intretine si singure.

Publicat de Larisa Moldovan pe 15 February 2020 in Relatii

Aceasta poveste este pentru femeile care uita cat de importante sunt si pentru barbatii care sunt suficient de barbati pentru a intelege.

Intr-o scurta conversatie, un barbat a intrebat femeia cu care se intalnea:

“Ce vrei cu adevarat de la un barbat? Ce fel de barbat cauti ca partener de viata?”

Ea s-a asezat linistita pe o banca uitandu-se direct in ochii lui, apoi l-a intrebat: “Chiar vrei cu adevarat sa afli asta?”

Fara sa clipeasca el a raspuns: “DA”

“Ca femeie in aceasta zi la si cu aceasta varsta simt ca sunt nevoita sa intreb un barbat CE POTI FACE PENTRU MINE SI EU NU POT FACE? Imi platesc singura facturiile. Ma ocup de treburile casnice fara ajutorul unei anumite persoane. Asadar, sunt in pozitia de a intrebat CE POTI PUNE PE MASA?”

Barbatul se uita la ea. In mod clar el a crezut ca ea se referea la bani. Insa apoi femeia l-a corectat repede si a marturisit:

“Nu ma refer la bani. Nu ma intereseaza aceasta parte, ma pot intretine si singura. Am nevoie de ceva mai mult. Am nevoie de un om care cauta excelenta in fiecare aspect al vietii.”

El s-a lasat pe scaun, si-a pus bratele unul peste celalalt si a rugat-o sa ii explice.

“Am nevoie de cineva cu care sa pot tine o conversatie si care imi poate da sfaturi in momente dificile. Nu am nevoie de un om simplu. Am nevoie de cineva care este spiritual si are o credinta… Am nevoie de cineva care castiga bine pentru ca nu vreau sa devina o povara financiara. am nevoie de cineva care este suficient de sensibil pentru a intelege prin ce trec ca femeie. Am nevoie de cineva puternic, suficient sa ma tina cu picioarele pe pamant.

Am nevoie de cineva cu integritate, care accepta o relatie serioasa. Minciunile si jocurile nu sunt pentru mine… sau pentru un barbat puternic. Am nevoie de cineva care sa isi doreasca o familie. Am nevoie de cineva pe care sa il pot respecta.

Pentru a avea incredere in cineva, trebuie sa il respecti. Nu ma pot darui unui om care nu are grija de ale sale.

Si, apropo, eu nu caut… EL MA VA GASI. El se va recunoaste in mine. Nu va putea explica acea legatura, insa va fi mereu atras de mine. Dumnezeu a facut femeia pentru a fi de ajutor barbatului. Eu nu pot ajuta un barbat daca el nu se poate ajuta. “

Dupa ce a terminat de vorbit, femeia s-a uitat la barbatul cu care era. Era nedumerit, se uita cu ochii mari fix la ea.

El: “Ceri foarte multe”

Ea: “Valorez foarte mult.”

De multe ori (cele mai multe) gresesc in mod repetat fara sa imi dau seama de ce am gresit. Si a doua zi gresesc din nou. Regret. Uit pe urma sau imi promit ca nu mai gresesc ..Am slabiciuni, pentru ca stiu ca le am, am defecte si calitati si multe sperante… Am asteptari si sunt satula de vorbe in vant, de oameni fara suflet, rai, reci.

In concluzie…Suntem oameni cu totii. Atat de diferiti, atat de identici. Cu trairi, ganduri si povesti nespuse. Suntem o mare de oameni pentru a fi exact ceea ce suntem: oameni…!!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!