Ce semnifica ora fixa cand privesti ceasul! Vezi ce semnifica 11:11 pentru viata ta in numerologie

Ce semnifica ora fixa cand privesti ceasul! Vezi ce semnifica 11:11 pentru viata ta in numerologie

Publicat de Larisa Moldovan pe 25 February 2019 in NumerologiePersonalitate

In numerologie, 11 este considerat un numar maestru. O multime de combinatii de numere si cifre observam pe ecranul unui ceas. Una dintre cele mai misterioase este ora 11 si 11 minute.

Sunt multe persoane care in mod automat, atunci cand se uita la un ceas, au parte sa vada aceasta ora, fenomen care se repeta saptamani sau luni la randul.

Cand vezi aceasta ora esti pe cale sa devii dependent de ceva sau de cineva. Se spune ca numerele 11,22,33, sunt esoterice, ascund mult mister. Ceva important este pe cale sa se produca in viata ta. Multi specialisti in numerologie considera ca daca te uiti la un ceas exact la momentul 11:11, acel moment poate sa fie ceasul tau intern.

Este momentul in care mentalul tau te atentioneaza asupra unui eveniment care va urma sa se produca.

Numarul 11 are o vibratie deosebita si multe tragedii care s-au produs sunt legate de el, ca ora, zi, luna sau an.

Conform Cabalei, numarul 11 este cel al puterii. Cei nascuti in data de 11 au un traseu spiritual deosebit. Se spune ca acesti oameni sunt cu un pas inaintea prezentului, sunt vizionari, au revelatii.

Potrivit numerologiei, existenta noastra este ghidata de numere. in numerologie cel mai important este cifra destinului. El se calculeaza dupa cum urmeaza:

O persoana nascuta in 4.09.1980 egal 31, 3+1=4

Cei care au cifra destinului 1 sunt persoane guvernate de Soare, dinamice, active. Sunt inovatori, capabili sa creeze opere de arta unice. Li se potrivesc profesiile care necesita originalitate. in situatii limita gasesc cea mai buna solutie. Pot fi lideri, sunt individualisti, sunt faimosi.

Ca parte negativa, sunt orgoliosi, au un caracter dificil, manipulator, cauta senzatii noi, sunt nestatornici.

Cei care au cifra destinului doi sunt pasnici, linistiti, toleranti, iubesc lucrul in echipa, nu iubesc riscurile. Principalul neajuns este neincrederea. Sunt complexati, emotivi si trebuie sa lupte pentru locul pe care-l merita.

Cei cu cifra destinului trei sunt activi si stiu sa iasa din situatii limita. Au o mare putere de convingere, sunt carismatici.

Principala problema a acestor persoane este imposibilitatea de a se concentra asupra unui singur lucru. Nu isi stabilesc prioritati si sunt foarte creduli. Trebuie sa faca eforturi considerabile pentru a atinge succesul.

Cei care au cifra destinului patru sunt sociabili, buni interlocutori, buni psihologi, abili, au succes in politica si stiinta.

Ca parte negativa este tendinta de super organizare. Pot deveni neinteresanti si meschini. Perfectionismul poate deveni o corvada.

Cei care au cifra destinului cinci au o influenta mare asupra celor din jur. Nu recunosc autoritatea celor din jur, actioneaza dupa propriile reguli. Ei pot schimba totul intr-o secunda, scrie efemeride.

Ca parte negativa, sunt imprevizibili si plini de contradictii, pot sa minta si sa pacaleasca. Cei care au cifra destinului sase sunt atractivi, familisti convinsi, sunt generosi si cu succes in viata. Ca parte negativa trebuie sa fie atenti la anturaj, admiratorii nu sunt si prieteni adevarati. Cand sunt tradati se pot razbuna cumplit.

Cei care au cifra destinului sapte sunt independenti, chiar geniali. Au o vointa de fier si dispun de resurse interioare foarte mari. Nu isi doresc pozitii importante, cu toate ca le-ar putea avea. Ca parte negativa, nu tin cont de emotiile celor din jur, sunt vicleni, introvertiti si tacuti.

Persoanele cu cifra destinului opt sunt energice, pline de viata, au o minte agera, sunt reformatori, perseverenti. Irascibilitatea este o caracteristica negativa. Muncesc pana la epuizare pentru succesul lor. Extravaganta de care dau dovada poate sa-i indeparteze pe cei apropiati.

Cei care au cifra destinului noua sunt persoane cu teluri inalte, capacitati intelectuale deosebite, au inclinatii catre arta. Sunt intuitivi si empatici.

Fiind visatori, pot trai intr-o lume a iluziilor. Izolarea in care traiesc ii face sa piarda contactul cu realitatea.

Sursa: caplimpede.ro

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!