Ce semnifică firul de ață care s-a prins pe hainele tale

Ce semnifică firul de ață care s-a prins pe hainele tale

Publicat de Larisa Moldovan pe 20 September 2021 in SfaturiSpiritualitateSuperstitii

În viața de zi cu zi puteți observa că cel mai mare număr de superstiții proven de la bunici și străbunici și sunt ferm „înrădăcinate” în viața modernă. Pe unele dintre ele nimeni nu le poate explica, dar totuși le urmează.

Un semn foarte important este un fir care a prins accidental pe hainele unei persoane. Și culoarea sa este, de asemenea, importantă. Vă vom vorbi despre asta în rândurile care urmează.

Ce semnifică firul de culoare albă care a fost găsit pe haine?

Un fir alb care este „atașat” oricărui articol vestimentar al unei fete care este încă necăsătorită este un fel de semnal că un fan cu intenții destul de serioase a apărut deja sau va apărea în curând în viața ei. Firul simbolizează și culoarea părului acestui tip – blond sau alb.

Dacă firul a fost găsit pe hainele unui băiat sau unui bărbat – urmează să facă cunoștință cu o fată blondă, care va duce la o relație pe termen lung.

Apropo, această cunoștință se poate referi nu numai la sfera personală, ci și la cea profesională, iar culoarea albă va simboliza schimbările în bine. Și cu cât firul este mai scurt, cu atât mai repede se va petrece o întâlnire fatidică.

Ce semnifică firul de culoare neagră care a fost găsit pe haine?

Firul negru de pe haine prevestea întotdeauna necazuri și certuri și simboliza, de asemenea, energia negativă „trimisă” de către cineva. Pentru a evita conflictele și neînțelegerile, ar trebui să încercați să vă controlați propriile acțiuni, precum și să evitați presiunea sau să vă impuneți punctul de vedere.

Dacă firul este lung – un conflict sau o ceartă poate avea consecințe negative pe termen lung.

Dacă vrei să eviți problemele – este mai bine să arzi firul rostind cuvintele: „De unde a venit – întoarce-te acolo”.

Ce înseamnă firele colorate găsite pe haine?

Fiecare culoare a firului care este „atașat” de o persoană are propriul său sens și semnificație. Galbenul sau aurul, de exemplu, prezic în mod necesar o călătorie rapidă, iar lungimea acestuia poate determina durata călătoriei.  Dacă firul are noduri – înseamnă că vor exista diverse obstacole și probleme pe drum.

Alte culori semnifică:

firul verde anunță un eveniment mult așteptat (căsătorie, nașterea unui copil, aniversare, vacanță cu ocazia promovării la locul de muncă etc.);

firul roșu anunță viitoarele aventuri amoroase și noi cunoștințe care pot avea perspective minunate;

firul maro indică o posibilă lipsă de perspective în viitor, stagnare și apatie care vor fi greu de depășit.

Culoarea albastră a firului găsit pe haine prezice tristețe, despărțire și lacrimi. Este mai bine să nu găsiți un astfel de fir și, dacă apare brusc o astfel de situație, ar trebui să fie ars imediat.

Știai aceste lucruri despre firele găsite pe haine? Dacă ai mai multe detalii, te rugam să ne scrii în comentarii!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!