Ce semnifică faptul că te mănâncă palma în funcție de ziua din săptămână: palma stângă anunță venituri!

Ce semnifică faptul că te mănâncă palma în funcție de ziua din săptămână: palma stângă anunță venituri!

Publicat de Larisa Moldovan pe 28 September 2021 in SpiritualitateSuperstitii

Este bine să știți de ce vă mănâncă palma stângă, astfel încât să puteți prevedea ce se va întâmpla în viața voastră. Oamenii superstițioși știu că palma stângă ne mănâncă atunci când avem bani de primit. De aceea se spune de obicei: „Dacă te mănâncă palma stângă în curând vei primi bani”.

Semnificația semnului că te mănâncă palma stângă

Cu cât palma stângă te mănâncă mai tare, cu atât este mai mare profitul scontat. Poate fi, fie o recompensă neașteptată, fie împlinirea unei dorințe mai vechi – un loc nou de muncă, un câștig, un împrumut restituit.

Pentru a spori efectul semnului, se recomandă efectuarea unui ritual special. Atunci când te mănâncă în palma stângă trebuie să ții câteva bancnote în mână. De valoare cât mai mare, și să le strângi în palmă!

De asemenea, este bine să vă scărpinați de buzunarul drept al hainei sau pantalonilor. Se crede că astfel suma profitului va crește.

Dar există și o altă opinie: uneori palma stângă te mănâncă când trebuie să dai bani.

Toate semnele care sunt asociate cu mâna stângă aparțin sferei finanțelor. Concluzia este simplă: dacă vă mănâncă palma stângă – în curând va trebui să numărați bani.

Este mai greu de înțeles ce direcție vor avea banii: să primiți sau să dați bani.

La ce să ne așteptăm dacă palma dreaptă mănâncă

În Anglia, există o superstiție conform căreia, dacă mâna stângă vă mănâncă, reprezintă o pierdere de bani. În țara noastră se crede că, atunci când mâna stângă ne mănâncă, ea, dimpotrivă, promite o mare bogăție.

Dacă te mănâncă palma dreaptă – vei întâlni pe cineva. Asta înseamnă că se apropie o întâlnire plăcută. Pentru că de obicei se să mâna cu cineva apropiat.

O mare importanță o are și ziua din săptămână te-a mâncat în palma dreaptă:

Luni

Acest lucru se întâmplă înainte de a întâlni o cunoștință.

Marti

În această zi există șansa de a vedea un vechi prieten.

Miercuri

Există o probabilitate destul de mare de o nouă cunoștință plăcută.

Joi

O întâlnire de afaceri se poate întâmpla în această zi.

Vineri

Mâncărimea palmei drepte prezice o poveste de dragoste care va începe curând.

Sâmbătă

În această zi vei putea întâlni o persoană dragă.

Duminică

Poate fi o întâlnire cu o persoană din lumea TV sau de rang înalt.

Bioeneogenetica susține că palma dreaptă te poate mânca și atunci când s-a acumulat multă negativitate în corp. În această situație, ar trebui să asculți semnalele corpului tău și să găsești o oportunitate de a elibera emoții în exterior.

Dacă o persoană este cauza furiei sau a resentimentului, atunci este timpul să-ți exprimi sentimentele. Dacă acest lucru nu este posibil, atunci scrieți-vă gândurile pe hârtie și ardeți-le, eliberând energie negativă.

Puteți cânta, dansa, lovi un sac de box, puteți participa la un concert sau puteți striga în câmp. Orice metodă care implică eliberarea a ceea ce s-a acumulat în interiorul unei persoane este potrivită.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!