Ce se întâmplă dacă te gândești mereu la cineva?

Ce se întâmplă dacă te gândești mereu la cineva?

Publicat de Larisa Moldovan pe 3 August 2023 in Spiritualitate

Fiecare persoană a fost, probabil, pusă în situația în care s-a gândit constant la cineva chiar și împotriva voinței sale. Gândurile obsesive apar mai ales după despărțirea de cineva, adică înțelegi clar că nu mai ai sentimente pentru acea persoană, dar gândurile despre ea nu se opresc.

Dacă te regăsești în această situație, iată de ce se întâmplă acest lucru: În primul rând, dacă ai astfel de gânduri, înseamnă că între tine și persoana la care te gândești s-a creat o legătură energetică.

Cum se întâmplă asta?

1. Dragoste neîmpărtășită

Dacă ești îndrăgostit de cineva sau cineva e îndrăgostit de tine, dar sentimentele nu sunt reciproce, persoana îndrăgostită începe să sufere pentru obiectul iubirii sale, creând astfel o puternică transmisie energetică.

Iubirea este o forță atât de puternică încât poate influența chiar și viața acelei persoane, pe lângă viața personală. De asemenea, dacă persoana îndrăgostită se îmbolnăvește, acest lucru poate afecta în mod ușor viața obiectului iubirii sale.

Dacă obiectul iubirii este o persoană sensibilă, atunci poate simți ușor această energie și va începe automat să se gândească la persoana îndrăgostită, fără a înțelege de ce se întâmplă asta.

2. Cum să afli cine a început să se gândească primul la celălalt?

Dacă consideri că persoana la care te gândești nu este demnă de atenția ta, că a făcut multe lucruri rele în viața ta și că nu ar trebui să acorzi atenție acestei persoane, că nu îți place de ea, dar totuși gândurile despre ea îți vin în minte, atunci acest lucru înseamnă că nu tu ai început să te gândești primul la ea, ci ea la tine.

Cu alte cuvinte, ea este inițiatoarea legăturii energetice dintre voi. De obicei, aceste legături energetice apar în relațiile neclare, unde oamenii nu și-au clarificat relația.

Aceste legături trebuie să fie eliminate cu orice preț, deoarece ele vor trage toată energia din tine, vor afecta energia ta și vor împiedica stabilirea unor noi relații.

De aceea recomandăm tuturor să rupă legăturile energetice după o despărțire. Acest lucru vă va ajuta să scăpați atât de gândurile obsesive, cât și de pierderea energiei voastre și de energia negativă primită de la fostul partener.

Cum puteți rupe legătura energetică:

Luați o lumânare, aprindeți-o și vă imaginați că stați față în față cu persoana care vă preocupă, sau cu persoana de care v-ați despărțit. Vă imaginați un fir energetic care pleacă de la acea persoană către voi, pornind din chakra inimii, și apoi îl ardeți în gând cu flacăra lumânării.

Apoi, imaginați-vă că în zona abdomenului există un alt canal energetic și îl ardeți la fel cu flacăra lumânării. Apoi, treceți lumânarea de sus în jos, de-a lungul corpului vostru, și spuneți cu voce tare: “Rup toate legăturile cu tine pentru totdeauna.”

După aceea, imaginați-vă că persoana se întoarce cu spatele la voi și pleacă. După ce ați realizat ruperea energetică cu fostul partener, puteți să vă continuați viața și să vă căutați un alt partener.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!