Ce schimbari vor aparea in viata ta atunci cand vei avea mai multa incredere in Univers!

Ce schimbari vor aparea in viata ta atunci cand vei avea mai multa incredere in Univers!

Publicat de Larisa Moldovan pe 5 May 2019 in Spiritualitate

“Dacă oamenii nu râd de visele tale, ele nu sunt suficient de mari.” – Robin Sharmă

Este greu sa nu stii ce ti poate intampla in urmatorul moment, de aceea trebuie sa avem incredere ca exista o forta mai mare decat noi in univers.

La un moment dat te gandesti “trebuie sa am incredere in univers.” Fie ca lucrurile in viata ta par prea haotice sau te coplesesc pur si simplu, uneori simti ca trebuie sa renunti la control si sa ai incredere ca lucrurile isi vor gasi cea mai buna rezolvare.

Chiar daca este dificil sa ai incredere in ceva ce nu poti vedea si care poate te-a dezamagit in trecut, nu trebuie sa renunti niciodata!

Trebuie sa invatam sa avem rabdare si incredere ca totul se desfasoara conform unui plan. Poate nu al nostru, dar sa nu uitam ca Universul are puse deoparte lucruri minunate si pentru noi si acest lucru ne da siguranta.

INCREDEREA IN UNIVERS…

Legea atractiei reprezinta utilizarea vizualizarii pentru a manifesta lucrurile pe care ni le dorim in viata. Pentru a intelege pe deplin aceasta lege, trebuie sa depunem multe eforturi sa o aplicam.

1. SINCRONICITATEA – Sincronicitatea este definita ca desfasurarea mai multor evenimente care, desi nu par sa aiba o legatura evidenta intre ele, le influenteaza. Este modul in care Universul incearca sa ne trimita mesaje.

2. LASI TRECUTUL IN URMA – Orice bagaj negativ din trecut care nu-ti mai foloseste in prezent, trebuie lasat in urma. Nu va face decat sa-ti fie o povara si te va impiedica sa-ti atingi propriul potential.

3. TRIMITI MESAJE POZITIVE UNIVERSULUI – Vizualizeaza un rezultat pozitiv in orice situatie, folosindu-te de toate simturile. Nu-ti pierde credinta in univers si niciodata sa nu spui niciodata! Fii deschis la tot ce iti apare in cale, chiar daca este vorba de ceva la care nu te-ai fi gandit ca vei face. Poate ca are ca scop sa te invete o lectie utila.

4. ESTI RECUNOSCATOR – Practicarea recunostintei trimite o energie pozitiva in Univers. Daca nu te bucuri de ceea ce ai in prezent, cum te-ai putea bucura de mai mult?

5. ESTI O PERSOANA POZITIVA – Bârfa si vorbele rele nu-si au locul in viata ta. Fii pozitiv si lucruri pozitive ti se vor intampla.

6. NU TE LASI INFLUENTAT DE EVENIMENTELE CE NU TIN DE TINE – Este important sa intelegi ca nu poti controla tot ce se intampla in viata ta. Sunt lucruri pe care le poti controla, cum ar fi ceea ce faci si oamenii in compania carora alegi sa stai, dar cam atat. Poate fi greu sa stai si sa “vezi ce se intampla” mai ales daca nu esti o persoana foarte flexibila. Dar asa este cel mai bine.

7. TE BUCURI MAI MULT DE COMPANIA CELORLALTI – Dar nu intr-un mod superficial. Apreciezi profund prezenta altor oameni, le zambesti, ii imbratisezi.

8. INTELEGI SI ITI ASUMI FAPTUL CA TU ESTI SINGURUL RASPUNZATOR DE CEEA CE FACI SI CEEA CE GANDESTI – Cam acestea sunt singurele lucruri pe care le poti controla. Daca gresesti, intelegi ca nu este nicio problema atât timp cât ai puterea sa recunosti.

9. INTOTDEAUNA AI UN SCOP – Fie ca este unul pe termen scurt sau lung, este bine sa ai un scop. Gandeste-te, fara un scop viata pare fara sens!

Asculta-ti vocea interioara si urmareste semnele pe care ti le trimite Universul, care te calauzeste.

Universul are INTOTDEAUNA un plan MARET pentru noi, dar noi il sufocam cu propriile planuri pe care ni le facem. Deseori ne GANDIM CA STIM mai bine de ce avem nevoie, INSA, de multe ori, nu este deloc ASA.

Ce ai mai adauga la acest articol? Scrie-ne parerea ta in comentariile de mai jos! Aici invatam impreuna despre viata! Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare articole de la noi, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!