Ce obiecte personale nu ar trebui să le dai altora – atragi nenorocire asupra ta

Ce obiecte personale nu ar trebui să le dai altora – atragi nenorocire asupra ta

Publicat de Larisa Moldovan pe 12 October 2023 in SpiritualitateSuperstitii

Există o listă de obiecte personale care nu ar trebui să ajungă la alți oameni. Chiar dacă nu mai ai nevoie de obiect, chiar dacă vrei să ajuți pe cineva care nu are.

Toate aceste obiecte conțin o parte din energia ta. Dând un obiect, poți să îți dai norocul, bunăstarea sau chiar sănătatea. Dând săracilor sau oamenilor săraci, te poți sărăci. Dând unui bolnav, poți să îți pierzi sănătatea. Dându-le unui ghinionist, îți poți pierde norocul și așa mai departe. Mai bine găsește modalități de a ajuta oamenii prin alte mijloace.

După ce le-ai folosit, aceste obiecte ar trebui depozitate într-un loc îndepărtat sau aruncate, după ce le-ai mulțumit și ai făcut o rugăciune.

Iată o listă cu obiectele pe care nu ar trebui să le dai nimănui:

1. Încălțăminte

Dând încălțăminte, împarți o parte din energia ta, deoarece aceasta a făcut parte din călătoria ta și din tine însuți.

Chiar dacă persoana căreia i-o dăruiești nu are intenții rele împotriva ta, poți totuși să îți împarți norocul. Puterea și vitalitatea ta poate să slăbească.

2. Accesorii pentru cap

Aceste elemente vestimentare au avut un contact cu părul vostru pentru o perioadă. Potrivit multor credințe, puterea și energia unei persoane se concentrează în părul său. Dând o pălărie sau o șapcă, vă dați din propria putere.

3. Lenjerie intimă

Acestea sunt articole care au fost în contact cu corpul vostru. Prin urmare, ele conțin multă energie de-a voastră. Dând aceste articole, permiteți altei persoane să intre în câmpul vostru energetic.

4. Perii de păr, clame

Aici, analog cu accesoriile pentru cap. E periculos să dați chiar și periile de păr și agrafele. Ele au fost mai aproape de părul vostru și au avut un contact mai strâns cu el decât căciulile și pălăriile.

5. Genți, portofele

Dând aceste obiecte, vă dați norocul financiar. Există un mare risc de a avea dificultăți financiare dacă dați aceste obiecte altei persoane.

6. Lenjerie de pat și saltele

Dând lenjeria de pat, vă dați bunăstarea familială. Există riscul ca să apară conflicte în familie sau să apară o a treia persoană în viața de cuplu, lucru care va duce în cele din urmă la despărțire.

7. Oglinzi

Dând o oglindă, vă dați o parte din frumusețea, atracția și sănătatea voastră. Potrivit credințelor, cel care dă oglinda va deveni mai puțin atractiv, în timp ce cel care o primește va înflori.

8. Vase

Aici totul este analog cu lenjeria de pat. Vasele conțin energia casei și a familiei. De asemenea, nu ar trebui să dăruiești nici măcar vase crăpate sau cu fisuri – mai bine aruncați-le.

Altfel, veți permite energiei negative a altor oameni să intre în viața voastră prin vasele pe care le-ați dat. Fisura în vas reprezintă o breșă în energia casei și a prosperității.

9. Perdele

Perdelele protejează casa de ochii străini și acționează ca o formă de protecție împotriva blestemului și a oamenilor răi.

Dând perdele, creșteți riscul bârfelor, certurilor în familie și faceți casa și familia mai vulnerabile în fața energiilor negative.

Dacă veți crede sau nu veți crede – este o alegere personală. Dacă aveți îndoieli cu privire la dăruirea anumitor obiecte, puteți cere sfatul și altor persoane.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!