Ce fel de soție nu aș vrea să fiu. Regulile mele feminine!

Ce fel de soție nu aș vrea să fiu. Regulile mele feminine!

Publicat de Larisa Moldovan pe 22 March 2021 in Dezvoltare PersonalaLecții de viațăPsihologieRelatii

Perioada în care aspiram să fiu „soție și mamă perfectă” a dispărut de mult. Acest lucru nu este absolut deloc apreciat. Dacă cineva are nevoie de acest perfecționism, sunt doar eu pentru un sentiment al importanței mele.

Dacă v-ați obișnuit prea mult cu acest rol, atunci toate acestea pot deveni astfel de manifestări:

soție-mamă

Acesta este chiar primul punct. Predarea și reeducarea unui bărbat este inutilă, deoarece părinții lui i-au insuflat deja acest lucru. Nu vreau să am un bărbat de care să am grija de el ca de un copil mic.

soție servitoare

Mereu am fost împotriva faptului că o femeie ar trebui să facă absolut totul în jurul casei: să spele rufele, să spele vasele, să aibă grijă de soțul ei și de copii etc.

Soțul și fiul meu au, de asemenea, propriile responsabilități în gospodărie. Acest lucru a fost făcut pentru ca ei să înțeleagă că nu le sunt slujitor.

soție întreținută

Nu pot trăi fără să am banii mei.

Recent am citit o întrebare în unele bloguri: „Fetelor, spuneți-mi, cum le cereți bani bărbaților voștri pentru proceduri la păr? Totul costă bani, învață-mă cum să întreb pentru a nu fi refuzată.” Nu înțeleg asta deloc. Bine, dacă intenționați să cumpărați un televizor, cuptor cu microunde etc., dar să cereți bani pentru îngrijirea părului și să trăiți, gândindu-vă cum să cereți mai mulți bani …

soția dictator

Prietenul nostru de familie s-a căsătorit recent și a dispărut. Soția lui nu-i permite deloc să meargă nicăieri și îi sugerează că acum există doar „noi”.

Mai sunt unele soții care își obligă, în general, soții să lucreze în slujbele pe care le urăsc.

Sau cele care vor să mai nască un copil și cer în mod constant acest lucru de la soții lor.

soție întreținătoare

Există o linie foarte fină între un buget separat și o soție întreținătoare – credeți-mă. Pentru aceasta, într-adevăr, sunt necesare anumite abilități pentru a te putea organiza, a împărți cheltuielile.

Există, de asemenea, soții care sunt gata să aștepte veșnic până când soțul lor va găsi un loc de muncă decent … sau doar un loc de muncă. Unii bărbați chiar cheltuiesc alocațiile copiilor pentru a-și satisface nevoile.

soție – întotdeauna la serviciu

Bărbații sunt construiți în așa fel încât să aibă nevoie de atenția și îngrijirea ta. Aceasta este garanția fericirii familiei, cel puțin, așa cred. Ce fel de relație este atunci când fiecare este ocupat cu ceva al său?

o soție care nu are timp pentru ea

Fiecare femeie ar trebui să găsească timp să aibă grijă de sine. Puteți găsi întotdeauna produse cosmetice ieftine, să vă mențineți în formă, chiar dacă nu atingeți standardele 90/60/90.

Se pare că ți-am spus despre toate tabuurile mele. Poate că cineva ar dori să adauge ceva?

Articolul este părerea mea personală și nu mă prefac a fi adevărul suprem.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!