Image

Ce fel de soție nu aș vrea să fiu. Regulile mele feminine!

Publicat de Patricia Esca pe 22 March 2021 in Dezvoltare PersonalaLecții de viațăPsihologieRelatii

Perioada în care aspiram să fiu „soție și mamă perfectă” a dispărut de mult. Acest lucru nu este absolut deloc apreciat. Dacă cineva are nevoie de acest perfecționism, sunt doar eu pentru un sentiment al importanței mele.

Dacă v-ați obișnuit prea mult cu acest rol, atunci toate acestea pot deveni astfel de manifestări:

soție-mamă

Acesta este chiar primul punct. Predarea și reeducarea unui bărbat este inutilă, deoarece părinții lui i-au insuflat deja acest lucru. Nu vreau să am un bărbat de care să am grija de el ca de un copil mic.

soție servitoare

Mereu am fost împotriva faptului că o femeie ar trebui să facă absolut totul în jurul casei: să spele rufele, să spele vasele, să aibă grijă de soțul ei și de copii etc.

Soțul și fiul meu au, de asemenea, propriile responsabilități în gospodărie. Acest lucru a fost făcut pentru ca ei să înțeleagă că nu le sunt slujitor.

Citeste si  O femeie are si sentimente ! Sa iubesti o femeie nu inseamna doar sa faci dragoste cu ea

soție întreținută

Nu pot trăi fără să am banii mei.

Recent am citit o întrebare în unele bloguri: „Fetelor, spuneți-mi, cum le cereți bani bărbaților voștri pentru proceduri la păr? Totul costă bani, învață-mă cum să întreb pentru a nu fi refuzată.” Nu înțeleg asta deloc. Bine, dacă intenționați să cumpărați un televizor, cuptor cu microunde etc., dar să cereți bani pentru îngrijirea părului și să trăiți, gândindu-vă cum să cereți mai mulți bani …

soția dictator

Prietenul nostru de familie s-a căsătorit recent și a dispărut. Soția lui nu-i permite deloc să meargă nicăieri și îi sugerează că acum există doar „noi”.

Mai sunt unele soții care își obligă, în general, soții să lucreze în slujbele pe care le urăsc.

Sau cele care vor să mai nască un copil și cer în mod constant acest lucru de la soții lor.

soție întreținătoare

Există o linie foarte fină între un buget separat și o soție întreținătoare – credeți-mă. Pentru aceasta, într-adevăr, sunt necesare anumite abilități pentru a te putea organiza, a împărți cheltuielile.

Citeste si  "Timpul e cel mai important lucru în viață. Fii atent cum îl cheltui." - Cateva adevaruri dure ale vietii care te vor face sa iti vezi realitatea

Există, de asemenea, soții care sunt gata să aștepte veșnic până când soțul lor va găsi un loc de muncă decent … sau doar un loc de muncă. Unii bărbați chiar cheltuiesc alocațiile copiilor pentru a-și satisface nevoile.

soție – întotdeauna la serviciu

Bărbații sunt construiți în așa fel încât să aibă nevoie de atenția și îngrijirea ta. Aceasta este garanția fericirii familiei, cel puțin, așa cred. Ce fel de relație este atunci când fiecare este ocupat cu ceva al său?

o soție care nu are timp pentru ea

Fiecare femeie ar trebui să găsească timp să aibă grijă de sine. Puteți găsi întotdeauna produse cosmetice ieftine, să vă mențineți în formă, chiar dacă nu atingeți standardele 90/60/90.

Se pare că ți-am spus despre toate tabuurile mele. Poate că cineva ar dori să adauge ceva?

Articolul este părerea mea personală și nu mă prefac a fi adevărul suprem.


Distribuie pe Whatsapp Distribuie pe Facebook Distribuie pe Telefon