Ce este karma banilor și principalele sale caracteristici

Ce este karma banilor și principalele sale caracteristici

Publicat de Larisa Moldovan pe 8 December 2020 in SfaturiSpiritualitateViata

Numai cunoașterea profundă va aduce adevărata prosperitate, fără cunoștințele necesare despre ceea ce este viața și cum funcționează Universul, nimeni nu își poate îmbunătăți situația financiară. Karma banilor trebuie să fie bună. Dacă este rea, este foarte important să o curățați.

Karma banilor – ce este și cum se formează

Karma se bazează pe legea cauză – efect. Ceea ce face o persoană va reveni înapoi la el, la un moment dat. Cu alte cuvinte: atunci când oferi bani cuiva, îi primește înapoi. Donațiile regulate sunt similare cu încheierea unei „polițe de asigurare karmice”. Banii trebuie oferiți, știind că vor reveni mai mulți.

De asemenea, trebuie să aveți o atitudine pozitivă față de bani. Chiar și în perioadele dificile, încearcă să nu fii distras de la imaginile pozitive ale banilor. Trebuie create noi asocieri pozitive cu banii. Ar trebui să vă folosiți banii în scopuri demne. Banii sunt o energie care trebuie distribuită.

Iată secretul despre cum să câștigi mai mulți bani. Când o persoană decide că vrea să câștige bani pentru a-i ajuta pe ceilalți, va fi mai ușor să facă acest lucru. Se va simți automat mai vrednic pentru că va ști că îi va ajuta și pe alții în același timp. Dacă gândurile sale se concentrează exclusiv pe ceea ce va cumpăra și va face din banii săi, fluxul va scădea. Banii trebuie să intre și să iasă din viața ta. Armonia există atunci când există un echilibru între prosperitate, pace și bunăvoință.

Ce să faci dacă karma banilor este negativă

O Karma a banilor negativă este ca o pată de petrol care nu încetează să crească, oricât de incredibil ar părea, se dublează la fiecare 24 de ore și colorează tot ceea ce atinge cu datorii și pierderi. Prin urmare, o mică greșeală financiară îți poate ruina întreaga viață. Este foarte important să corectăm toate greșelile pe care le-am făcut în trecut, astfel încât să nu blocăm eforturile viitoare. O recoltă bună necesită pământ curat și pregătit pentru a da roade.

Ce este karma banilor și principalele sale caracteristici

Metoda practică de eliminare a Karmei financiare negative se bazează pe două forțe. Este vorba de formarea unei atitudini noi și de a-i ajuta pe ceilalți să obțină ceea ce vor. Ajutându-i pe ceilalți să obțină ceea ce își doresc, o persoană va obține tot ce își dorește și mai mult.

Pentru a scăpa de problemele financiare, este suficient să înlăturați cauzele care au dat naștere la ele și să nu mai creați altele noi. Dacă o persoană nu încetează să facă mereu aceleași lucruri care nu o mulțumește, să se gândească la sărăcie și să simtă mereu nevoia de bani, nu va putea să-și schimbe realitatea financiară.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!