Ce este deochiul. Semnele deochiului și 7 modalități simple de a vă proteja împotriva lui

Ce este deochiul. Semnele deochiului și 7 modalități simple de a vă proteja împotriva lui

Publicat de Larisa Moldovan pe 11 October 2023 in SpiritualitateSuperstitii

Mulți consideră “deochiul” a fi o invenție a bunicilor. Sunt nevoit să-i dezamăgesc pe sceptici: din păcate, nu este o invenție. Cunoscutul Ivan Pavlovici în cartea sa “Endoecologia sănătății” descrie acest fenomen astfel: “Deochiul este o ruptură în aura energetică prin care energia iese, slăbind sistemul imunitar“.

Vreau să precizez ceva foarte clar: deochiul și blestemul sunt lucruri complet diferite. Da, ambele pot afecta grav viața, dar blestemul este o dorință intenționată, în timp ce deochiul nu este întotdeauna intenționat.

De multe ori, suntem noi înșine sursa deochiul. Acest lucru poate să se întâmple din cauza prea multei încredere în sine, când așteptările exagerate se lovesc de realitate. Sau dimpotrivă, din cauza unei autoevaluări scăzute, când negativitatea internă declanșează procese autodistructive.

Deochiul se manifestă cel mai adesea prin dorința irezistibilă de a intra în conflict cu cei apropiați.

În aceste cazuri, să vă eliberați de gândul negativ vă poate ajuta simpla apă. Este suficient să faceți un duș și să vă imaginați cum se spală toată negativitatea care vă înconjoară.

Dar cel mai des, cauza deochiului este invidia și furia altora. Ce să facem în astfel de situații? În primul rând, să nu ne întristăm, pentru că totul este corectabil. În al doilea rând, să ne protejăm în avans, luând măsuri de precauție.

Cine reacționează cel mai puternic la negativitate?

Aceștia sunt copiii mici cu o energie subdezvoltată, oamenii bolnavi și paranoici cu un sistem imunitar slăbit, persoanele publice care sunt adesea subiectul discuțiilor și oamenii “fără credință” (nu doar credința în Dumnezeu în sine, ci și lipsa unui model de identificare dintre bine și rău).

Cum se manifestă deochiul?

Cel mai adesea, indicatorul este starea noastră de bine.

Semnele “vorbitoare” pot fi, de asemenea, teama inexplicabilă de a privi în ochii interlocutorului și scăderea libidoului. Fără a mai vorbi de șirul de eșecuri, conflicte interminabile și atracția către obiceiurile rele.

Cum să vă protejați?

Acest lucru este deosebit de relevant în primăvară, când imunitatea noastră, și implicit protecția noastră energetică, este slăbită.

1. Lumânări. Focul este opusul întunericului pe care îl poartă deochiul. Dezvoltați obiceiul de a aprinde lumânări și priviți mai des la focul purificator.

2. Apa – purtătoarea informației. Învățați să comunicați cu ea atunci când beți un pahar de apă, vă spălați sau faceți duș. Cuvântul poate fi orice, cel mai important lucru este să-l asociați cu protecția: “protejat”, “în siguranță”, “pază”.

3. Aerul – cel care este indispensabil vieții noastre. Faceți o practică de un minut obligatorie: așezați-vă confortabil, relaxați-vă, închideți ochii, faceți o respirație ușoară pe nas și expirați tot negativul acumulat în timpul zilei.

Dar există și amulete pe care le puteți purta mereu.

1. Un fir roșu la încheietura mâinii sau un accesoriu vestimentar de culoare roșie. Deochiul se va opri în ele.

2. Un ac de siguranță orientat cu capul în jos pe partea interioară a hainei, cât mai aproape de talie. Nu va permite să se creeze o ruptură în energia dvs.

3. O oglindă mică în poșetă. Va reflecta negativul.

De asemenea, funcționează foarte bine împotriva invidioșilor gestul de a vă pune degetele “cruciș”. Invidia se va întoarce către cel care o simte.

Dar cel mai important este percepția pozitivă a lumii și iubirea. Vă amintiți una dintre legile Universului? “Atragem întotdeauna ceea ce se aseamănă cu noi“, și atunci nicio privire malefică nu se va lipi de voi.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!