Ce activități ar trebui evitate seara – sfaturi de la bătrâni pe care le amintim cu drag

Ce activități ar trebui evitate seara – sfaturi de la bătrâni pe care le amintim cu drag

Publicat de Larisa Moldovan pe 19 November 2023 in CuriozitățiSfaturiSpiritualitateSuperstitii

De-a lungul timpului, oamenii au crezut că există anumite lucruri pe care este mai bine să nu le faci seara. Timpul de seară este într-un fel sau altul legat de lumea de dincolo. Dacă te afli într-un loc nepotrivit, te poți confrunta cu o serie de neplăceri.

Datorită oamenilor cu abilități supranaturale, astăzi știm multe despre influența energiilor negative în viața oamenilor și conexiunea cu lumea de dincolo. Mulți oameni consideră aceste lucruri superstiții. Vreau să subliniez că nu există fum fără foc. Mai bine să te protejezi de neplăceri decât să te aventurezi spre ele.

Urmați următoarele semne și ghinionul va ocoli casa voastră. Ce acțiuni ar trebui evitate seara.

Nu numărați bani în timpul serii. Se spune că astfel puteți deschide un canal pentru forțele de dincolo către situația voastră financiară. Timpul potrivit pentru număratul banilor este dimineața. Forțele necurate pleacă, iar oamenii cu gânduri negative nu s-au trezit încă. Finanțele voastre sunt în siguranță împotriva influențelor negative.

Încercați să nu spălați hainele seara. Niciodată nu se întind rufele seara sau noaptea. Acesta este un semn sigur de nenorocire. Lucrurile se impregnează cu energia voastră. Când sunt uscate noaptea afară, orice forță din lumea de dincolo se poate atinge de ele și le poate face rău.

După apusul soarelui, nu este bine să vă uitați în oglindă. Acest obiect este considerat în general magic. Este bine să evitați să folosiți oglinzi altor persoane. Prin acțiunile voastre, puteți deschide o ușă către lumea de dincolo. Singurii care o pot închide sunt magicienii.

Încercați să nu schimbați becurile care s-au ars seara. Acestea primesc o energie specială. În timpul zilei, această energie este întotdeauna pozitivă.

Nu spuneți niciodată cuvinte negative atunci când vă uitați la lună. În lumea de dincolo, acest lucru poate provoca nemulțumiri și veți atrage necazuri asupra voastră.

După apusul soarelui, nu faceți treburi casnice. Motivul este că, câmpul vostru energetic poate fi afectat seara, puteți distruge acest câmp prin acțiunile voastre. Cel mai bine este să vă odihniți și să petreceți timp cu cei dragi seara. Munca casnică poate aștepta dimineața.

Încercați să păstrați bucătăria curată seara. Și cel mai important lucru, așezați scaunele și taburetele la locurile lor. În acest fel, mențineți integritatea câmpului vostru energetic al casei.

Seara, în niciun caz, nu împrumutați bani. Vă puneți în pericol, atât pe voi înșivă cât și pe persoana care vă cere bani. În timpul serii, banii pot intra în legătură cu lumea spiritelor. Dacă nu aveți altă opțiune, spuneți o mică incantație înainte de a împrumuta bani: „Nu mi-e frică de spirite, nu mă tem de bani. Cu acțiunile mele, aduc doar bucurie.” Cu aceste cuvinte, vă protejați casa și finanțele voastre.

Niciodată nu vă certați seara. În caz contrar, puteți deschide ușa pentru oaspeți din lumea de dincolo, cu care va fi greu să vă confruntați mai târziu. Încercați să aplanati toate conflictelor în cele mai dificile situații.

În niciun caz, nu aruncați gunoiul din casă seara. Desigur, puteți scăpa astfel de negativitatea din casă, dar puteți atrage ceva mult mai înfricoșător. Se spune că o dată cu gunoil, duceți și norocul. Încercați să aruncați gunoiul dimineața sau în timpul zilei.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!