Ce a prezis Nostradamus pentru 2021

Ce a prezis Nostradamus pentru 2021

Publicat de Larisa Moldovan pe 28 January 2021 in AstrologieSpiritualitateViata

Legendarul ghicitor Nostradamus a făcut mai multe predicții pentru 2021, însă multe dintre ele sună destul de rău. Michel de Nostredame, cunoscut sub numele de Nostradamus, a devenit faimos în toată lumea în 1555 când a publicat prima ediție a cărții sale cu predicții sub formă de catrene.

Nostradamus a scris 6338 de predicții, dintre care multe s-au împlinit. Profețiile sale care acoperă perioada de timp până în 3797 , continuă să intrige lumea, deși au fost scrise cu aproape cinci sute de ani în urmă.

Deși predicțiile lui Nostradamus sunau foarte vag, astrologii care i-au citit lucrările cred că anul 2021 a avut o importanță deosebită pentru profetul francez.

Iată câteva dintre predicțiile lui Nostradamus pentru 2021.

1. O foamete de proporții biblice

Experții cred că pandemia de coronavirus marchează începutul unei serii de nenorociri pentru omenire, inclusiv foamea răspândită.

Nostradamus a prezis că primele semne ale sfârșitului lumii vor fi foamea, cutremurele, diferite boli și epidemii, care au început să apară tot mai des.

Pandemia de coronavirus ar putea fi începutul evenimentelor adverse care vor afecta populația globală. Foamea cu care se confruntă oamenii va fi o catastrofă de proporții enorme care ne va arunca înapoi în trecut, iar majoritatea populației lumii nu va putea depăși acest blestem.

Începând din 2020, după 248 de ani, Saturn în Capricorn își va uni forțele cu Pluto, tot în Capricorn, într-o conjuncție semnificativă care va schimba soarta lumii.

Saturn în Capricorn este responsabil pentru ierarhia socială, puterea de stat, funcțiile și statutul și se va conecta cu Pluto – planeta morții, distrugerii și restaurării.

2. Apocalipsa zombie

Unii experți cred că Nostradamus a prezis venirea apocalipsei zombie în 2021.

Un om de știință rus va crea o armă biologică sub forma unui virus care va transforma umanitatea într-un zombie, ducând la dispariție în viitorul apropiat.

3. Musulmanii vor prelua lumea

  • Pe Dunăre și pe Rin va veni să bea
  • Camila Mare, fără să se pocăiască:
  • Cei de pe Rhône tremură și cu atât mai mult cei de pe Loire,
  • Și lângă Alpi, Cocoșul îl va distruge.

Experții consideră că „cămila” este populația arabă care trăiește în toată Europa, în special în Franța și Germania, sau un val de imigranți.

Experții demografici avertizează că musulmanii vor cuceri Europa în următoarele decenii fără a trage nici măcar un glonț. Pe de o parte, va exista un număr mare de imigranți și refugiați, iar pe de altă parte, europenii vor avea mai puțini copii.

  • Din cauza dezacordului și a neglijenței francezilor
  • Musulmanii vor avea ocazia.
  • Pământul și marea Sienei vor fi îmbibate în sânge
  • Iar portul Marsilia va fi umplut cu nave și pânze.

4. Dezastre naturale

Anul care vine ar putea fi un moment de cotitură când schimbările climatice ating un punct critic pentru omenire, potrivit Nostradamus.

El a avertizat:

Vom vedea cum apa crește și pământul se scufundă sub ea.

Unii experți au interpretat acest lucru ca pe un semn că schimbările climatice vor deveni insuportabile.

Și, de fapt, nivelul mării pe planetă crește, provocând topirea calotelor polare.

Efectele nocive ale schimbărilor climatice vor duce la multe războaie și conflicte, lumea se va lupta pentru resurse și va urma o migrație masivă.

5. Furtuni solare

Furtunile solare din 2021 ar putea fi, de asemenea, un eveniment global semnificativ. Ele pot provoca daune grave Pământului.

Activitatea solară a făcut mult timp obiectul de interes al multor experți.

Soarele este de așteptat să atingă vârful într-un ciclu de 11 ani cunoscut sub numele de maxim solar în 2021.

6. O cometa va cădea sau se va apropia foarte mult de Pământ

Acest eveniment va duce la cutremure și alte calamități naturale, care pot fi învățate din catena:

Pe cer vor vedea foc și un traseu lung de scântei.

Unii interpretează acest catren ca un asteroid care cade pe Pământ. De îndată ce intră în atmosfera pământului, se va încălzi și va apărea pe cer ca o flacără mare.

NASA a anunțat că marele asteroid 2009 KF1 ar putea lovi Pământul pe 6 mai 2021 .

Acest asteroid poate lovi Pământul cu o forță explozivă de 230 kilotoni de TNT, care este de 15 ori mai mare decât bomba nucleară detonată de americani asupra Hiroshima în 1945.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!