Cateva reguli de societate pentru doamne! Tineti cont de aceste reguli si veti fi mereu respectate

“Oamenii de succes fac ceea ce oamenii lipsiti de succes nu sunt dispusi sa faca. Nu iti dori ca lucrurile sa fie mai simple; doreste-ti ca tu sa fii mai bun. Jim Rohn Hawaienii isi traiesc viata fara sa puna pea mare pret pe posesiunile materiale. Ei fac zilnic ceea ce-si doresc si isi echilibreaza traiul prin relaxare. Iata 8 lectii despre fericire pe care le poti invata de la hawaieni. 1. Renunta la asteptari Atunci cand iti faci asteptari, iti croiesti singur drumul spre nefericire. In Hawaii, locuitorii sunt deschisi sa primeasca orice le ofera viata. Fie ca sunt inundatii, valuri tsunami, sau ruperi de nori, ei accepta in mod natural ceea ce li se intampla si nu renunta la echilibrul interior. 2. A avea nevoie de cineva nu este un semn de slabiciune Multi dintre noi, in dorinta de a fi independent, se zbat, lupta, isi forteza limitele. In Hawaii inveti ca fericirea inseamna sa te intelegi bine cu celalalt, sa ai grija unul de celalalt. Comunitatea este foarte importanta in Hawaii si inseamna putere. Nu trebuie sa te afli in mijlocul oceanului ca sa simti puterea prietenilor si familiei. 3. Fii deschis si viata va fi mai usoara Atunci cand se anunta schimbari, avem tendinta de a ne lupta, de a ne impotrivi. Insa daca am privi situatia linistiti, calmi, mintea ne va fi mai limpede si vom putea lua decizii mai eficiente. 4. Schimbarea directiei nu inseamna esec Nu este nicio problema daca te razgandesti si incepi din nou ceva de la zero. Viata iti ofera oportunitati sa vezi ca ai mers pe un drum gresit. Sa renunti la ceea ce nu-ti mai foloseste poate sa-ti ofere o viata libera si multe alte oportunitati. 5. Fii ceea ce esti, nu ceea ce crezi ca ar trebui sa fii Multi dintre noi petrec foarte mult timp si consuma multa energie incercand sa creeze o versiune de viitor a propriilor persoane. Atunci cand ne concentram sa devenim ceea ce ne dorim, uitam sa vedem ce drum lung am strabatut din locul in care am plecat pana in prezent. Traieste prezentul si accepta ceea ce esti – este impulsul hawaienilor. 6. Fa loc iubirii in viata ta Ranile din trecut, inimile frante te pot impiedica sa lasi alti oameni in viata ta. Invatand sa primesti si sa daruiesti iubire vei fi mai fericit. In Hawaii, iubirea este esenta vietii si se simte in valurile oceanului, in vulcanii sacri. 7. Lucrurile mici sunt lucruri mari Priveste apusul, mergi in picioarele goale, odihneste-te pe veranda casei sau pe balcon. Acestea sunt recompense profunde in viata. Nu iti trebuie bani prea multi ca sa fii fericit, ci doar sa apreciezi toate lucrurile marunte si frumoase din viata ta. In final vei vedea ca acestea sunt lucruri mari. 8. Recunostinta este forta Recunostinta nu doar ca este esentiala in a avea o viata fericita, insa iti ofera putere. Nu te concentra pe ce nu este, multumeste pentru ceea ce este. Atunci cand esti recunoscator, toate intra pe fagasul lor normal.
„Ai incredere in tine insuti. Perceptiile tale sunt adesea mai precise decat esti dispus sa crezi.” Claudia Lee Black
Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!
Publicitate

Respectarea regulilor de decență, etichetă, comportament în anumite situații este ceea ce distinge o persoană educată de restul lumii. Dar nu orice femeie poate fi numită o adevărată doamnă. Am înțeles ce greșeli nu se permit niciodată femeilor adevărate. Luați acest lucru în considerare pentru a fi întotdeauna într-o lumină favorabilă în fața celorlalți.

Sintagma “doamna in societate” este expresia respectului pe care trebuie sa-l impuna femeia care ii va sta alaturi, atat prin tinuta, atitudine cat si prin comportament.

1. Nu mai purtați lucruri false și ieftine precum copii ale genților sau pantofilor de firmă.

2. O adevărată doamnă nu va purta un lucru vechi care și-a pierdut forma și aspectul. O garderobă potrivită se va creea cu gust și în funcție de caracteristicile persoanei care îmbracă ținutele.

3. O altă regulă importantă este legată de postură. O doamnă are întotdeauna o postură corectă și puternică.

4. De asemenea, nici neglijarea propriei sănătăți nu are un efect prea bun asupra persoanelor în cauză. O doamnă în adevăratul sens al cuvântului are grijă de ea și de sănătatea sa.

5. Când o femeie se îngrijește, pielea ei arată perfect. În plus, ea cunoaște punctele forte și punctele slabe ale apariției ei și ce fel de machiaj este potrivit în funcție de evenimentul la care participă. Prin urmare, ea nu are nevoie de o un machiaj puternic pentru a atrage atenția și pentru a-și pune în evidență farmecul.

6. O adevărată doamnă nu va arăta niciodată că este grăbită.

7. Pentru a mânca toată supa, trebuie să înclinați farfuria. Iar acest tip de neglijență nu poate fi permis într-o societate decentă. Prin urmare, chiar și cea mai delicioasă supă va trebui mâncată numai până când nu va mai putea fi luată cu o lingură.

Publicitate

8. Obrăznicia și bârfa sunt de asemenea evitate de o doamnă în adevăratul sens al cuvântului. La fel și cu ridicarea vocii sau râsul foarte strident.

9. Unei doamne nu îi este permis să se certe. Poate discuta argumente, își poate expune opinia, însă niciodată într-o manieră agresivă.

10. O doamnă folosește întotdeauna tacâmuri atunci când servește o masă, nu mănâncă niciodată direct cu mâna, indiferent de felul de mâncare servit.

11. Sinceritatea este apreciată, însă o femeie mult prea deschisă și sinceră nu poate fi considerată, totuși, o lady.

12. De asemenea, purtarea unor pantofi albi este permisă numai în combinație cu o rochie de același alb.

13. O doamnă nu întârzie niciodată mai mult de 15 minute.

14. O doamnă nu își lasă niciodată umbrela deschisă pentru a se usca.

15. Când o persoană strănută, o adevărată doamnă îi spune întotdeauna Sănătate!

16. O adevărată doamnă nu iese niciodată îmbrăcată într-o rochie sau fustă fără să aibă ciorapi sau dres, de asemenea.

17. Niciodată nu va refuza să mănânce sau să bea ceva atunci când i se oferă.

18. Dansul cu părul desprins este considerat vulgar pentru o femeie. Așadar, o doamnă în adevăratul sens al cuvântului nu va dansa niciodată cu părul desprins.

Sursa: Miruna Stie

Asadar, povestea ca femeia perfecta trebuie sa fie doamna in societate, gospodina in casa si experta in pat, este o alta poveste vanatoreasca sau pescareasca, specifica barbatului: toti au vazut-o, toti au avut-o dar nici unul nu a stiut ce sa faca cu ea si i-au dat drumul.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!

Publicitate
Alte Articole
LifeStyle