Cateva reguli de societate pentru doamne! Tineti cont de aceste reguli si veti fi mereu respectate

Cateva reguli de societate pentru doamne! Tineti cont de aceste reguli si veti fi mereu respectate

Publicat de Larisa Moldovan pe 27 January 2020 in LifeStyle

Respectarea regulilor de decență, etichetă, comportament în anumite situații este ceea ce distinge o persoană educată de restul lumii. Dar nu orice femeie poate fi numită o adevărată doamnă. Am înțeles ce greșeli nu se permit niciodată femeilor adevărate. Luați acest lucru în considerare pentru a fi întotdeauna într-o lumină favorabilă în fața celorlalți.

Sintagma “doamna in societate” este expresia respectului pe care trebuie sa-l impuna femeia care ii va sta alaturi, atat prin tinuta, atitudine cat si prin comportament.

1. Nu mai purtați lucruri false și ieftine precum copii ale genților sau pantofilor de firmă.

2. O adevărată doamnă nu va purta un lucru vechi care și-a pierdut forma și aspectul. O garderobă potrivită se va creea cu gust și în funcție de caracteristicile persoanei care îmbracă ținutele.

3. O altă regulă importantă este legată de postură. O doamnă are întotdeauna o postură corectă și puternică.

4. De asemenea, nici neglijarea propriei sănătăți nu are un efect prea bun asupra persoanelor în cauză. O doamnă în adevăratul sens al cuvântului are grijă de ea și de sănătatea sa.

5. Când o femeie se îngrijește, pielea ei arată perfect. În plus, ea cunoaște punctele forte și punctele slabe ale apariției ei și ce fel de machiaj este potrivit în funcție de evenimentul la care participă. Prin urmare, ea nu are nevoie de o un machiaj puternic pentru a atrage atenția și pentru a-și pune în evidență farmecul.

6. O adevărată doamnă nu va arăta niciodată că este grăbită.

7. Pentru a mânca toată supa, trebuie să înclinați farfuria. Iar acest tip de neglijență nu poate fi permis într-o societate decentă. Prin urmare, chiar și cea mai delicioasă supă va trebui mâncată numai până când nu va mai putea fi luată cu o lingură.

8. Obrăznicia și bârfa sunt de asemenea evitate de o doamnă în adevăratul sens al cuvântului. La fel și cu ridicarea vocii sau râsul foarte strident.

9. Unei doamne nu îi este permis să se certe. Poate discuta argumente, își poate expune opinia, însă niciodată într-o manieră agresivă.

10. O doamnă folosește întotdeauna tacâmuri atunci când servește o masă, nu mănâncă niciodată direct cu mâna, indiferent de felul de mâncare servit.

11. Sinceritatea este apreciată, însă o femeie mult prea deschisă și sinceră nu poate fi considerată, totuși, o lady.

12. De asemenea, purtarea unor pantofi albi este permisă numai în combinație cu o rochie de același alb.

13. O doamnă nu întârzie niciodată mai mult de 15 minute.

14. O doamnă nu își lasă niciodată umbrela deschisă pentru a se usca.

15. Când o persoană strănută, o adevărată doamnă îi spune întotdeauna Sănătate!

16. O adevărată doamnă nu iese niciodată îmbrăcată într-o rochie sau fustă fără să aibă ciorapi sau dres, de asemenea.

17. Niciodată nu va refuza să mănânce sau să bea ceva atunci când i se oferă.

18. Dansul cu părul desprins este considerat vulgar pentru o femeie. Așadar, o doamnă în adevăratul sens al cuvântului nu va dansa niciodată cu părul desprins.

Sursa: Miruna Stie

Asadar, povestea ca femeia perfecta trebuie sa fie doamna in societate, gospodina in casa si experta in pat, este o alta poveste vanatoreasca sau pescareasca, specifica barbatului: toti au vazut-o, toti au avut-o dar nici unul nu a stiut ce sa faca cu ea si i-au dat drumul.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!