Câteva mici trucuri ca să atragem norocul și sporul banilor

Câteva mici trucuri ca să atragem norocul și sporul banilor

Publicat de Larisa Moldovan pe 15 February 2021 in SfaturiSpiritualitate

Dacă găsiți o monedă pe stradă, trebuie să o puneți deoparte, pentru că știți că vă poate aduce ceva bun. Dacă visezi furnici, este vorba de bani, cel puțin așa spune interpretarea visurilor încă din vechi timpuri. Cu toate acestea, nimeni nu renunță la noroc. Uneori așteptăm cu răbdare să vină la noi, dar de multe ori vrem să ne surprindă cât mai repede.

Arta chineză antică și filozofia Feng-Shui ne recomandă cum să atragem norocul și sporul banilor în viața noastră:

Aruncați lucrurile pe care nu le folosiți sau sunt stricate

Scapă de tot ce nu folosești și doar îți ocupă spațiu din jurul tău. Scapă de hainele vechi adunate prin dulapuri în ideea că le vei purta cândva deși au trecut ani și de lucruri inutile de acasă. Faceți-le cadou, faceți fericit pe cineva care are nevoie de ele sau pur și simplu scoateți-le din casa voastră. Permiteți energiei bune să se miște liber în jurul vostru. Aranjați-vă și locul de muncă. Orice lucru inutil îți blochează norocul.

Totul trebuie să fie în perfectă ordine

Totul acasă, trebuie să strălucească. Acordați atenție fiecărui colț, nu numai zonelor principale și cele mai aglomerate din casa dvs. Cu cât arunci mai mult gunoi din casă, cu atât scapi mai mult de negativitate. Aerisește zilnic camerele, lasă să pătrundă energia soarelui și aerul proaspăt în toată casa.

Ia-ți un dragon aducător de noroc

Sub forma unei statuete, a unui desen sau a unui element din interior. Conform Feng-Shui, creaturile mitice au puterea de a atrage norocul. Însă aveți grijă cum le așezați deoarece nu trebuie să le puneți „cu fața” la fereastră sau ușă, deoarece norocul va fi gonit în acest mod. Este preferabil un dragon de culoare roșie, verde sau violet.

Acestea sunt principalele culori pe care cultura tradițională chineză le asociază cu prosperitatea și abundența financiară. Dacă dragonul are o perlă, înseamnă că, pe lângă noroc, îți deschizi casa pentru bani.

Plantează o plantă

Dar nu orice plantă, ci una de culoare verde cu frunze groase, strălucitoare și rotunde. Pune-o să crească într-o oală de culoare aurie, astfel încât și norocul tău să fie auriu. De asemenea, puteți planta dracena sanderiana în casa dvs. sau, așa cum se numește, bambusul fericirii (bambusul norocos). Nu uitați să aduceți flori proaspete înflorite în casa și la locul de muncă. Evitați florile din plastic.

Vopsiți ușa de la intrare într-o culoarea potrivită

În funcție de direcția în care este orientată. Din fericire, cele care sunt orientate spre sud ar trebui să fie vopsite în roșu sau portocaliu. Cele din nord – în albastru sau negru. Cele orientate spre vest sunt în gri sau alb, iar cele orientate spre est în maro sau verde.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!