Cat de puternic este gandul nostru – „Un gând frumos poate fi ca o biserică în care omul îşi odihneşte sufletul.”

Cat de puternic este gandul nostru – „Un gând frumos poate fi ca o biserică în care omul îşi odihneşte sufletul.”

Publicat de Larisa Moldovan pe 8 January 2020 in CitateDe Suflet

Un subiect din ce in ce mai actual in lumea zilelor noastre, sustinut si de noile descoperiri din domeniul fizicii cuantice si evolutiei spirituale si dezvoltat in filme intens popularizate in ultimii ani, precum “The Secret” sau “What the bleep do we know”, este puterea gandului.

• In timp ce lumina calatoreste cu circa 300.000 de kilometri pe secunda, gandurile ajung practic instantaneu la locul de destinatie.

• Gandurile traiesc. Corpul nostru poate inceta sa mai fie, dar gandurile noastre nu pot muri niciodata.

• Fiecare schimbare de gand este insotita de o vibratie noua in materia mentala. Gandul-forta are nevoie de o anumita materie subtila pentru a putea actiona. De aceea, cu cat mai puternice sunt gandurile, cu atat mai devreme vor aparea rezultatele lor.

• Gandul este o forta subtila, pe care ne-o putem procura si prin hrana. Daca mancarea este pura, gandul devine si el pur. Cel care are ganduri pure vorbeste cu multa autoritate si produce o impresie foarte vie in mintile celor care il asculta. El poate influenta astfel mii de persoane printr-un singur discurs.

• Gandurile pot vindeca bolile. Ele pot transforma mentalitati. Gandurile pot face practic orice. Chiar si marile minuni au fost create prin puterea incredibila a gandului.

• Orice gand care porneste de la voi este o vibratie ce nu va muri niciodata. El va continua sa treaca prin vibratia sa toate particulele universului, si daca este un gand nobil, sfant si plin de forta, el va activa in mod similar toate mintile ce rezoneaza cu el. Acest mecanism va permite tuturor celor care va seamana sa preia gandurile voastre in mod inconstient si sa inceapa sa emita ganduri asemanatoare, in functie de propria lor capacitate launtrica. Rezultatul va fi ca, chiar fara sa cunoasteti consecintele propriilor voastre actiuni, voi veti fi pus in miscare forte uriase, amplificate prin puterea rezonantei, care vor infrange gandurile malefice emanate de cei egoisti si rai.

• Orice impuls al mintii, orice gand, este transmis celulelor. Astfel, ele sunt mult influentate de diferitele conditii sau stari ale mintii. Daca mintea este deprimata, confuza sau contine alte emotii si ganduri negative, acestea sunt transimse telegrafic prin nervi, fiecarei celule a corpului.

• Orice gand are greutate, forma, marime, culoare, calitate si putere, ce pot fi percepute de catre clarvazatori prin ochiul interior. Gandurile sunt ca obiectele. Asa cum ii poti darui unui prieten o portocala si apoi i-o poti lua inapoi, la fel poti darui si lua inapoi un gand. Un gand spiritual are culoarea galbena. Un gand de furie si ura este colorat intr-un rosu intunecat si un gand egoist are o culoare maro.

• Prietenia si dusmania, virtutea si viciul exista doar in minte. Fiecare minte creeaza o lume a binelui si a raului, a placerii si maniei, doar prin propria sa imaginatie. Binele si raul, placerea si durerea nu izvorasc din obiecte; ele apartin doar propriei voastre atitudini launtrice. Nu exista nimic bun ori placut in aceasta lume, ele exista insa in mintea voastra.

Forta interioara si puterea gandului determina mediul exterior.

Citate ganduri

„Un gând frumos poate fi ca o biserică în care omul îşi odihneşte sufletul.” — Regina României Maria

„Nu putem trăi cu oamenii cunoscând gândurile lor ascunse.” Albert Camus

„Nu putem trăi cu oamenii cunoscând gândurile lor ascunse.” — Albert Camus
gânduri

“Hrăneşte-ţi mintea cu gânduri mari.” Benjamin Disraeli

„Hrăneşte-ţi mintea cu gânduri mari.” — Benjamin Disraeli
gânduri

„Numai pe gândurile noastre suntem pe deplin stăpâni.” — René Descartes
gânduri

“Nu este ciudat că vorbim cel mai puțin despre lucrurile la care ne gândim cel mai mult?” Charles Lindbergh

„Nu este ciudat că vorbim cel mai puțin despre lucrurile la care ne gândim cel mai mult?” — Charles Lindbergh

“Dacă toți oamenii ar ști ce vorbesc alții despre ei, nu ar mai exista nici patru prieteni în lume.” Blaise Pascal

„Dacă toți oamenii ar ști ce vorbesc alții despre ei, nu ar mai exista nici patru prieteni în lume.” — Blaise Pascal

“Toate faptele și gândurile mari au un început ridicol.” Albert Camus

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!