Cât de periculoase sunt blestemele părintești

Cât de periculoase sunt blestemele părintești

Publicat de Larisa Moldovan pe 10 October 2023 in CredințăSpiritualitate

Blestemul părintesc este aruncat asupra copilului în momentul în care un părinte simte emoții negative foarte puternice și rostește dorințe teribile îndreptate împotriva acestuia. În cele mai grave cazuri, aceste dorințe pot include moartea sau trimiterile la forțe întunecate (dracii). Atunci când astfel de dorințe sunt exprimate cu voce tare, blestemul capătă o putere imensă.

Blestemul părintesc este diferit de rugăciunile părintești. Pentru ca rugăciunile să prindă contur, este nevoie de timp și de repetarea cuvintelor și acțiunilor de mai multe ori. Însă blestemul poate apărea instantaneu. Este suficient să fie rostit o singură dată.

Potrivit credințelor populare, copiii blestemați cad sub influența forțelor întunecate (dracii). Dacă o mamă furioasă trimite copilul către diavol, aceste entități întunecate cu siguranță îl vor lua sub stăpânire. Un astfel de copil ar putea rămâne pentru totdeauna în lumea întunecată, dacă părinții nu iau măsuri pentru a-l salva.

Salvarea copilului din efectul blestemului este o misiune dificilă. Puterea întunecată nu va elibera ușor o victimă. Copilul riscă să devină parte a lumii în care a fost trimis. În acest caz, el însuși poate refuza să se întoarcă. Pentru a-l salva de influențele întunecate, mama trebuie să facă rugăciuni speciale în biserică timp de mai multe zile, cu binecuvântarea preotului.

Blestemul părintesc, la fel ca oricare altul, atrage către copil energii întunecate și entități întunecate, deoarece orice emoție negativă generează vibrații negative. Dacă blestemul este însoțit de invocarea forțelor întunecate, vor fi atrase entitățile corespunzătoare, fantomele și energia lor. Cu cât copilul este mai tânăr, cu atât blestemul acționează mai puternic. Copilul nu are încă propria sa protecție energetică și depinde complet de energia mamei.

Orice blestem părintesc are consecințe, chiar dacă nu se menționează forțele întunecate. Cele mai grave dintre acestea includ distrugerea destinului, probleme de sănătate și moarte prematură. După moarte, sufletele unor astfel de copii nu își mai pot găsi liniștea, suferind și căzând sub influența entităților întunecate.

Conștientizarea propriilor greșeli de către părinți este singura modalitate de a scăpa de blestem. Însă și copilul însuși poate să-l anuleze, dar doar dacă are o energie puternică. Aceasta se numește libertate de alegere. Fiecare individ decide ce să accepte și ce să respingă, cu ce să fie de acord și ce să trimită înapoi de unde a venit.

Din păcate, nu poți crea o protecție împotriva părinților. Fiecare persoană este legată energetic de propriii săi părinți și este complet deschisă în fața lor. Dacă este posibil, trebuie să se îmbunătățească relațiile. Sau să limiteze contactul pentru a nu provoca din nou negativitate.

Fiecare părinte ar trebui să înțeleagă că niciun cuvânt, gând sau emoție nu dispare fără urmă. Pentru blestemele aruncate asupra copiilor, părintele va trece prin multe suferințe, similare cu cele prin care au trecut copiii din cauza lui.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!