Căsătoria astrală: partenerul tău pe viață este deja ales înainte ca tu să te naști

Căsătoria astrală: partenerul tău pe viață este deja ales înainte ca tu să te naști

Publicat de Larisa Moldovan pe 17 November 2023 in Dezvoltare PersonalaPersonalitateRelatiiSpiritualitate

Sufletul tău pereche a fost deja ales pentru tine, iar tu nu știi încă acest lucru. Însă mai ciudat este că sufletul tău știe deja, la fel ca și instinctul tău! Universul știe deja. Întregul univers știe de legătura care a fost făcută. Vei avea senzația că ai fost cu această persoană de sute de ani.

Veți reveni întotdeauna unul la celălalt, deoarece atracția magnetică dintre voi este imposibil de oprit. Sunteți legați la nivel spiritual unul de celălalt și vă hrăniți cu energie reciproc.

Puțin greu de crezut? Ei bine, nu este. Iată un sfat util: niciodată să nu subestimezi sentimentele instinctului tău.

Instinctul tău nu greșește – acesta este un adevăr pe care trebuie să îl respecți. Poți să ignori acest instinct, pentru că te îndoiești dacă este logic. Unde este dovada fizică? Instinctul tău este mult mai puternic decât crezi.

Impactul asupra relațiilor

Deci, dacă cosmosul este de partea noastră, ce se întâmplă cu toate aceste relații nereușite? Există timp și loc pentru totul. După cum se spune într-o veche zicală, totul se întâmplă dintr-un motiv.

Nu putem schimba ceea ce simt alții și nu putem să-i facem să ne iubească. Nu putem să dezvoltăm relațiile atunci când sunt deteriorate. Două persoane creează relații și trebuie să fie împreună. Cu cât se vor îndepărta, cu atât viața lor a trece prin eșecuri continue.

În viețile anterioare, au fost împreună. Au fost momente minunate, dar au eșuat.

Chiar dacă au existat certuri, aceste relații eșuate au reprezentat procese de învățare. Ai învățat despre puterea ta la fel de mult ca și despre slăbiciunile tale; ai descoperit atât aspectele negative, cât și cele pozitive ale personalității tale.

Mai presus de toate, lecțiile din relațiile eșuate sunt cheia către partenerul tău viitor, cu care trebuie să fii.

Ai învățat cum să faci viitorul tău partener să fie o persoană mai puternică.

Auto-cunoaștere

Pentru a fi un partener bun, trebuie să fii sincer cu tine însuți. Trebuie să cunoști și să accepți persoana atât din interior, cât și din exterior.

Toți facem greșeli. Greșelile fac parte din viața noastră. Dar ai rezistat. Ai căutat lumina la capătul tunelului întunecat. Și ai găsit-o! Acest lucru se numește căutarea sufletului.

Viața trăită cu adevărat

Când în cele din urmă ajungi la punctul de acceptare a sinelui, înseamnă că trăiești din inimă. Partenerul tău pe viață va face același lucru, ceea ce va duce la relații care nu se bazează pe frică, ci mai degrabă pe încredere reciprocă.

Partenerul tău poate călători în alte țări, poate avea o viață socială mai activă, însă asta nu va crea probleme și nici nu va genera gânduri de gelozie. Există siguranță și pace în relația voastră, pentru că ceea ce simțiți unul pentru celălalt este dragoste și încredere.

Încrederea reciprocă nu este doar benefică pentru relații, ci este și esențială. Vă veți relaxa. Libertatea unul față de celălalt nu va slăbi relația voastră, ci va face relația voastră mai puternică.

Nu veți greși

Căsătoria cu adevăratul suflet pereche poate părea mai complicată și dificilă. Gândiți-vă la rata tot mai mare a divorțurilor, la poveștile înfricoșătoare dezvăluite în mass-media. Să fim sinceri, dragostea adevărată nu vine sub forma unei comedii romantice. Nu este atât de simplu!

Principalul motiv al eșecurilor constă în faptul că cel puțin o inimă nu mai este legată de alta. Orice persoană care a fost singură mult timp poate confirma acest lucru: societatea ne presează să ne găsim dragostea.

Renunțăm la căutarea jumătății noastre, ignorăm sentimentele instinctului nostru, pentru că frica ne împiedică. Nimeni nu vrea să fie singur, nu-i așa?

Dovada este ceea ce îți întărește încrederea.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!