Image

Casatoreste-te cu un barbat pe care l-ai vrea tata pentru copiii tai.

Publicat de Patricia Esca pe 15 September 2020 in Relatii

Vreau sa iti spun un singur lucru: Casatoreste-te cu un barbat care stie ca esti absolut obisnuita, dar si speciala.

Casatoreste-te cu un barbat care poate naviga in incurcaturile salbatice ale mintii tale, care poate trece peste toate obstacolele pe care le construiesti si care nu are nicio problema in a iti afla si cele mai adanci secrete.

Casatoreste-te cu un barbat care stie sa te sarute atat tandru cat si cu pasiune… in ale carui maini poti avea incredere ca iti cunosc fiecare pistrui si ca te pot tine in brate in cele mai dificile momente sau in cele mai fericite clipe.

Casatoreste-te cu un barbat care sa te priveasca in ochi si sa iti cunoasca puterea, insa cu rabdare sa iti stearga lacrimile pe care le versi din cauza unor lucruri care chiar nu conteaza.

Casatoreste-te cu un barbat care sa te adore, care sa aiba grija de inima ta, sa nu fie deranjat de respiratia de dimineata sau care sa iti tina parul pe spate cand dai la boboci din cauza multelor pahare de cubra libre pe care le-ai baut la iesirea cu fetele.
Casatoreste-te cu un barbat care este dispus sa te apere de tot si de toti, care te pune mai presus decat propria familie si care te respecta. Casatoreste-te cu un barbat care te iubeste.

Citeste si  Daca nu vrei sa te casatoresti nu e nimic gresit - traieste viata asa cum te face fericita!

Nu cauta frumusetea. Casatoreste-te cu un barbat care este minunat si real, care are defecte, care lupta pentru visurile sale si care te sprijina in construirea drumului in viata… casatoreste-te cu un barbat care sta cu tine in miez de noapte, te asculta si este dispus sa te ajute sa iti rezolvi problemele.

Casatoreste-te cu un barbat pe care l-ai vrea tata pentru copiii tai.


Distribuie pe Whatsapp Distribuie pe Facebook Distribuie pe Telefon

Despre Patricia Esca

Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Patricia, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!