Care este secretul bogăției și succesului financiar al aproape tuturor evreilor? 6 reguli principale care vă va ajuta să vă îmbogățiți

Care este secretul bogăției și succesului financiar al aproape tuturor evreilor? 6 reguli principale care vă va ajuta să vă îmbogățiți

Publicat de Larisa Moldovan pe 21 October 2021 in Dezvoltare PersonalaLecții de viațăSanatateSfaturi

Amintiți-vă că cei mai bogați oameni – cei mai mulți dintre ei au rădăcini evreiești. Care este secretul lor? De ce mulți consideră evreii cei mai inteligenți și de succes?

Iată cele șase reguli principale de care trebuie să ții cont:

Cel mai important lucru și principal este planificarea corectă a timpului. Este foarte important să vă planificați ziua la locul de muncă și acasă. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să vă programați toate activitățile în detaliu cu o lună în avans și să nu vă abateți niciodată de la ceea ce a fost planificat.

Aceasta înseamnă că trebuie să alocați timp pentru muncă, pentru autoeducare, pentru comunicarea cu familia și odihna, pentru unele hobby-uri, dacă aveți. Toată lumea își poate adăuga preferințele, hobby-urile, activitățile preferate, sportul, muzica, creativitatea la acest program. Și este important să nu excludeți niciodată nimic din plan. Acest lucru va face ca o persoană să fie mai disciplinată și să nu își piardă timpul fără rost. Toți oamenii bogați și de succes au o rutină zilnică, un plan.

A doua regulă: nu pierde timpul fără rost… În același timp, trebuie să înțelegeți ce înseamnă acest lucru. De exemplu, recreerea în aer liber este benefică pentru organism și însă vizionarea unui program de televiziune, în care familia alcoolicilor este discutată de mai multe ori, încercând să stabilească cine este tatăl copilului, pentru că mama nu știe exact răspunsul la această întrebare – acest lucru face o persoană mai stupidă – nu aveți niciun beneficiu de la acest tip de emisiune, nu vei primi nicio informație necesară și utilă.

Permiteți-mi să vă dau un alt exemplu de pierdere de timp: Ascultarea și discutarea bârfelor cu vecinii.

A treia regulă importantă : trebuie să aveți încredere în munca altora. Fiecare ar trebui să facă ceea ce știe mai bine. Dacă nu ați asamblat niciodată un dulap, puteți încerca, învăța chiar dacă vă veți petrece o oră sau două cu el sau o săptămână întreagă – toată lumea are abilități diferite.

Gândiți-vă la acest lucru, ați fi putut face altceva în acel moment, câștigând bani, de exemplu, și poate ați fi câștigat mult mai mult decât ați economisit prin faptul că nu ați adus un specialist să îl monteze. Amintiți-vă a doua regulă și nu uitați niciodată că timpul este întotdeauna scump și pur și simplu este inacceptabil să-l pierdeți degeaba.

La fel și în afaceri, trebuie să angajați profesioniști pentru a face ceea ce trebuie cât mai bine, nu să încercați să vă ocupați de toate. Va fi atât mai fiabil, cât și mai rapid.

În al patrulea rând. Trebuie să știi cum să cauți informații. Dacă ai nevoie de ceva, trebuie întotdeauna să vorbești despre asta, nu ar trebui niciodată să-ți fie rușine să ceri ajutor. Va fi mai eficient decât dacă ați aștepta ca cineva să vă ofere ajutorul sau dacă ați încerca să faceți singur ceva ce nu știți bine. Un om nu poate face absolut totul, acest lucru este normal.

A cincea regulă, care poate părea ciudată: Fii generos. O persoană bogată nu ar trebui să fie lacomă. Oferirea de ajutor financiar oamenilor, împrumutul de bani este nobil și poate fi chiar benefic pentru înmulțirea banilor. O persoană care îți cere ajutor poate fi utilă în viitor. Desigur, nu vorbim despre acele cazuri în care un vecin alcoolic îți cere un împrumut, pentru că nu are suficienți bani pentru o băutură.

A șasea regulă, de asemenea, foarte importantă : Nu te enerva. Este imperativ să înveți să-ți înfrânezi furia, deoarece emoțiile negative îți pot tulbura mintea, te pot împiedica să gândești normal și să raționezi sobru. O persoană furioasă este incapabilă să rezolve sarcini și probleme importante. Ea se concentrează doar pe emoțiile sale, iar emoțiile reprezintă o mare piedică în orice afacere.

Poate că nu v-am dezvăluit nimic nou, dar acestea sunt exact regulile la care de obicei puțini oameni se gândesc în agitația lor zilnică iar uneori este bine să vă reamintiți tot ceea ce este enumerat mai sus.


Articolele de pe revistasufletului.net sunt destinate doar scopurilor informative și educative și nu înlocuiesc consultările medicale profesionale, diagnosticul sau tratamentul. Consultați întotdeauna medicul cu privire la orice întrebări care pot apărea legate de starea dumneavoastră de sănătate.


Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!