Când este echinocțiul de primăvară în 2021 și ce influențe are asupra noastră

Când este echinocțiul de primăvară în 2021 și ce influențe are asupra noastră

Publicat de Larisa Moldovan pe 7 March 2021 in Astrologie

Echinocțiul de primăvară este una dintre cele mai importante patru zile ale anului asociate cu energia soarelui. Astrologii și experții în bioenergie au vorbit despre motivul pentru care această zi va fi remarcabilă în primăvara anului 2021.

Această zi este pe lista celor mai favorabile din luna martie. Va fi foarte pozitivă, mai ales având în vedere că va fi sâmbătă. Aerul va fi saturat de iubire, speranță și bunătate. Încercați să începeți ziua cu dragoste pentru dvs. și pentru lume , astfel încât să transmită o notă pozitivă, iar Soarele să vă ofere mult noroc.

Când va fi echinocțiul de primăvară

Anul acesta echinocțiul este așteptat pe 20 martie. Pentru a înțelege cât de favorabilă este această zi, trebuie să vă referiți la calendarul fazelor lunii. Luna din această zi va fi, de asemenea, într-o poziție incredibil de pozitivă – va crește în Zodia Gemenilor.

Pământul va înconjura soarele exact un sfert din drum după solstițiul de iarnă la aproximativ ora 12:00 PM, ora României. Aceasta înseamnă că în acest moment începe oficial primăvara astronomică, un nou an astronomic, iar tranziția Soarelui în zodia Berbec are loc treptat. În mod oficial, în această zi, Soarele este încă în Pești, dar nu mai este chiar așa de puternic influențat.

Sfaturi ale astrologilor pentru această zi

Pe 20 martie, ziua și noaptea vor fi absolut egale. Din acest motiv armonia domnește în lume și în sufletele oamenilor în ziua echinocțiului. Oamenii se calmează, își reconsideră atitudinea față de unele evenimente importante din viața lor. Trebuie să fii umplut cu dragoste, uitând de tot ceea ce s-a întâmplat neplăcut în zilele, lunile și anii anteriori.

Acesta este momentul perfect pentru a încerca și a uita ceva rău. Experții spun că acesta este cel mai bun mod de a scăpa de invidie, furie și resentimente. Pe 20 martie, oricare dintre noi are toate șansele de a-și curăța aura de toate aceste gunoaie.

În această zi, puteți și chiar trebuie să efectuați cel puțin o curățare ușoară. Este bine să scapi de lucrurile vechi. Întâlnirea izvorului astronomic nu este mai puțin importantă decât întâlnirea izvorului calendaristic. Aceasta este ziua în care fiecare dintre noi trebuie să ne transformăm pe noi înșine și în împrejurimile noastre măcar puțin.

De asemenea, ziua solstițiului de primăvară este foarte propice romantismului. Astrologii sfătuiesc să se acorde o atenție specială compatibilității iubirii. În această zi, este ușor să greșești sau să începi o relație cu persoana greșită, deoarece armonia și înțelegerea vor domni printre majoritatea oamenilor în această zi. A doua zi, relația va fi ca o trăsură transformată în dovleac. Aveți grijă.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!