Cadouri cu energie negativă: ce lucruri nu ar trebui să le oferi celor dragi

Cadouri cu energie negativă: ce lucruri nu ar trebui să le oferi celor dragi

Publicat de Larisa Moldovan pe 8 December 2020 in SecreteSfaturiSpiritualitateSuperstitiiViata

Este întotdeauna plăcut să primești un cadou, deoarece acesta este modul prin care sentimentele sunt însoțite de fapte, dar nu toate cadourile sunt atât de sigure. Există o serie de cadouri cu energie slabă care nu pot fi oferite celor dragi.

Atunci când aleg cadouri, mulți nu se gândesc la faptul că unele dintre obiecte pot transporta o energie negativă și pot face rău. Înainte de a alege un cadou pentru o persoană dragă, ține cont de aceste lucruri. După ce vei aflat despre ce cadouri pot fi periculoase în viața de zi cu zi, va fi mai ușor să alegi un cadou cu adevărat util pentru o persoană dragă dar și să știi ce cadouri nu ar trebui să le păstrezi.

Prosop. – Un prosop dat cadou poate provoca ceartă în familie, iar dacă alegi să faci cadou un accesoriu de baie, atunci cel mai bine este să oferi un set de îngrijire, sunt multe alte lucruri la care să te orientezi.

Portofel sau pușculiță. – A da aceste lucruri goale aduce o pierdere. La fel este și atunci când le primești. Cei care cu siguranță vor să-i mulțumească pe cei dragi cu un portofel frumos sau cu o pușculiță nouă ar trebui să pună cel puțin o monedă înăuntru.

Flori artificiale. – Nu este bine să oferiți cadouri care poartă „energie moartă” pentru a nu aduce necazuri și nefericire familiei. Aceste obiecte vor atrage energia vie din acea casa, așa că mai bine oferi o plantă naturală.

Furculițe si cuțite. – Obiecte-le ascuțite nu sunt potrivite ca cadou. Potrivit superstițiilor, acestea pot provoca ceartă și pot aduce boli persoanei căreia i se adresează darul. Dacă vrei să faci un astfel de cadou, atunci orientează-te la un set.

Cadourile primite. – Se consideră o formă negativă să dai un cadou a doua oară. Dacă un lucru nu îți folosește, acesta trebuie pur și simplu dat de plăcere sau vândut cu o plată simbolică – sau drept mulțumire la un ajutor. Atunci când oferi darul tău mai departe, acesta poate lua cu el și bunăstarea ta.

Oglinzi. – Aceste obiecte sunt considerate mistice, iar oferirea unei oglinzi cadou poate fi periculoasă din cauza energiei negative pe care o va răspândi această piesă de mobilier.

Ceas. – Se crede că ceasul dăruit este un semn de despărțire. În multe culturi, există convingerea că ceasul dat cadou numără înapoi anii de viață, scurtându-i cu fiecare mișcare a secundarului.

Lucruri pentru nou-născuți. – Este considerat un semn rău să dăruiești lucrurile de copii mamei unui copil nenăscut. Așteaptă ca acesta să se nască pentru a nu provoca în sufletul viitoarei mămici o traumă și mai mare în cazul unei probleme.

Perla. – În ciuda faptului că un colier de perle, cercei sau pandantive sunt foarte frumoase, nu este bine să le oferiți. Conform superstițiilor, perlele poartă o energie negativă și le puteți cumpăra numai pentru dvs. Dăruite, acestea vor duce mereu energia înapoi la cel care le-a cumpărat cu bani!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!