Busola ta interioară: ce vise îți spun că este timpul să-ți schimbi viața

Busola ta interioară: ce vise îți spun că este timpul să-ți schimbi viața

Publicat de Larisa Moldovan pe 29 November 2020 in Dezvoltare PersonalaPsihologieSpiritualitateViata

Avem anumite vise dintr-un motiv. Acestea sunt vise profetice care ne spun ce ne poate aștepta în viitor. Este important să învățați cum să le interpretați corect pentru a înțelege ce secrete vrea să vă spună Universul.

Visele în care apare apa

Apa este un simbol al schimbării. „Totul curge, totul se schimbă”. Acordați o atenție deosebită viselor în care apare apa.

Dacă visați cum vă spălați la duș sau când faceți baie , atunci acest lucru sugerează că trebuie să vă schimbați atitudinea față de unele situații importante din viață care sunt importante în acest moment.

Dacă visați că navigați singur pe o barcă , atunci trebuie să vă analizați prietenii și oamenii care vă înconjoară pentru a putea scăpa de cei toxici si negativi. Dacă sunt oameni în barca cu tine, atunci cei cu care o împarți îți pot schimba viața. Este adevărat, nu se știe în ce direcție vor avea loc aceste schimbări.

Dacă într-un vis vărsați apă sau mergeți pe o podea umedă din casă, atunci ar trebui să vă schimbați atitudinea față de sănătatea dumneavoastră. În acest caz, visul ne avertizează că a sosit momentul să ne monitorizăm mai atent starea de sănătate.

Sună telefonul

Dacă într-un vis îți sună telefonul, atunci știi că acesta este un vis profetic, care sugerează că trebuie să schimbi ceva în viața ta. Cel mai probabil, a venit ziua pentru a-ți îndeplini toate visele.

Dacă vorbești cu o persoană la telefon într-un vis , atunci trebuie să întărești relația cu ea. Poate fi omul care te va ajuta cu planurile tale de viitor.

Amintiți-vă că mulți oameni aud telefonul sunând, deoarece în realitate telefonul lor sună cu adevărat. În acest caz, cu siguranță nu este un vis profetic.

Drum

Dacă într-un vis conduceți de-a lungul drumului un vehicul sau mergeți pe jos, atunci acest lucru înseamnă că vor urma schimbări în viața ta și nu vor depinde de dorințele sau prioritățile tale. Se vor întâmpla oricum.

Dacă conduceți de-a lungul drumului alături de cineva sau mergeți cu o persoană sau un grup de oameni, atunci trebuie să știți că acești oameni vor juca un rol important în viața voastră în viitorul apropiat. E timpul să te apropii de ei.

Zbor

Un adult care zboară în vis poate fi sigur că viața lui are nevoie de schimbare. Trebuie să faceți unele schimbări la care visați de mult.

Un zbor la mare înălțime sau o cădere de la înălțime într-un vis poate indica necesitatea de schimbare completă înainte de a fi prea târziu. Trebuie să schimbi felul în care vezi lucrurile în viață.

Cataclisme, vânt, ploaie

Vremea rea în vis sugerează că, dacă continuați să mergeți pe acest drum, totul se poate termina cu suferință. Încercați să schimbați ceva, deoarece Universul vă oferă un semn foarte clar.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!