Broasca cu trei picioare ne îmbogățește – Feng Shui

Broasca cu trei picioare ne îmbogățește – Feng Shui

Publicat de Larisa Moldovan pe 16 February 2021 in SfaturiSpiritualitate

Oricât de ridicol ar putea suna numele său la prima vedere, este de fapt un simbol foarte faimos și unul dintre cele mai venerate elemente în învățăturile chinezești despre Feng Shui. Este înfățișată cu trei picioare, stând pe o grămadă de monede și ținând adesea una în gură.

Se crede că aduce bogăție și grație financiară. Nu întâmplător i se mai spune și broasca de bani. Cel mai bine este să o puneți în camera unde lucrați dvs. pe birou și, dacă o aveți și acasă, ar trebui să fie poziționată în zona sud-est, deoarece, potrivit Feng Shui, acolo se activează fluxurile financiare.

Nu se pune jos, în niciun caz pe podea

Așa cum este credința că nu trebuie așezat un portofel pe pământ, acest lucru este valabil și pentru broască. O figurină a broaștei cu trei picioare nu trebuie așezată pe pământ, ci întotdeauna sus în casă. Pentru că dacă este jos, nu va duce la niciun rezultat pozitiv. Și chiar mai rău – în loc de venituri, poate provoca pierderi.

Cel mai bine este să o așezați pe un hol sau la intrarea într-un birou pentru a atrage finanțe, dar nu ar trebui să fie chiar în fața ușii. De asemenea, nu ar trebui să existe oglinzi acolo – orice ai pune direct vizavi de intrare, riști, în loc să atragi, să respingi tot ce vine.

Cu cât este mai scump – cu atât mai bine

Simbolul broaștei este atât de popular încât chiar și în țara noastră se vând multe modele – mici, mari, din plastic, alamă, cristal. Experții Feng Shui ne învață că cu cât cumpărăm o broască mai frumoasă și mai scumpă, cu atât șansele noastre de a atrage bogăție sunt mai mari.

Acest principiu se aplică de fapt și la achiziționarea unei poșete – cu atât este mai scumpă și dacă purtați întotdeauna bani în ea, vă veți asigura un venit mare.

Se crede că broasca de cristal are cel mai puternic efect, deoarece aduce nu numai bogăție materială, ci și spirituală. Cu toate acestea, chinezii susțin că toată lumea ar trebui să aibă nouă broaște cu trei picioare în casa lor pentru a fi liniștiți cu privire la situația lor financiară pentru anii următori.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!