Blestemul este cel mai grav lucru pe care îl poate primi o persoană

Blestemul este cel mai grav lucru pe care îl poate primi o persoană

Publicat de Larisa Moldovan pe 25 October 2021 in SpiritualitateSuperstitii

O boală gravă neașteptată, o serie de probleme, în care una este mai rea decât cealaltă. Sau un lanț de accidente între rude și prieteni – toate acestea pot fi consecințele unui efect magic grav – un blestem.

La prima vedere, un blestem seamănă cu corupția în consecințele sale. Dar, în comparație cu farmecele, blestemul are un efect mult mai grav asupra vieții.

Ce face blestemul?

O persoană aflată sub influența unui blestem poate comite acte în detrimentul său, de exemplu, să ia pastile sau să sară de pe o fereastră de la etajul al zecelea. Uneori, un blestem afectează un anumit domeniu al vieții, fără să se atingă de restul: un om familist exemplar își părăsește brusc familia sau începe să bea în continuu.

Există variante atunci când blestemul nu atinge persoana în sine, ci doar o anumită categorie de oameni din mediul său. Probabil toată lumea știe povești despre femei care, oricât de mulți soți au avut, toți au murit în circumstanțe ciudate. Se poate suspecta că astfel de femei au săvârșit crime deosebit de grave, dar cel mai adesea nu au comis nicio crimă, iar blestemul care îl are asupra lor este de vină. Într-o astfel de situație, o femeie devine un dirijor de nenorocire pentru orice bărbat care își leagă imprudent viața de ea, în timp ce ea însăși nu poate găsi în niciun fel fericirea reală.

Blestemul trece adesea prin linia de sânge de la părinți la copii. Blestemul ancestral prevalează asupra întregului gen și se transmite de la părinți la copii.

De unde vine blestemul?

Pentru a face un blestem, nu este suficient să spui: „Te blestem!”. Chiar dacă cineva este foarte supărat și, trăind emoții negative intense , rostește cele mai negre dorințe față de altcineva, acest lucru nu este suficient. De ce? Pentru că pentru a blestema trebuie să ai, să zicem, un anumit drept să faci asta.

Când apare acest drept?

De exemplu, un tâlhar își împușcă victima în timp ce încearcă să o jefuiască. Iar ea, murind și văzându-și ucigașul, îl blestemă în ultimele clipe ale vieții ei.

O persoană care este pe nedrept foarte jignită de cineva are un astfel de drept .

O persoană puternic afectată de nedreptate, aflată într-o situație fără speranță, poate blestema infractorul și blestemul va funcționa.

Mama și tatăl își pot blestema copilul într-o criză de furie și dezamăgire extrem de puternică (sau nu foarte corectă).

Înseamnă asta că un blestem este întotdeauna o răsplată pentru rău? Din păcate, nu. Pentru a înțelege acest lucru, trebuie să înțelegeți „mecanica” blestemului.

Cum arată tehnic un blestem?

Un blestem este o conexiune stabilă la o structură energetic-informațională puternică care asigură împlinirea „dorinței” înglobate în blestem.

După cum am menționat deja, nu este suficient să spui „te blestem” și, în căldura emoțiilor, să spui o mulțime de dorințe murdare interlocutorului tău. Pentru ca blestemul să funcționeze, o entitate puternică din planul energetic trebuie să-l audă, să vină și să se conecteze prin chakra a șaptea (sahasrara) a blestematului la structura distructivă. Atunci blestemul va începe să lucreze, iar structura, printr-o legătură stabilă, va asigura execuția cuvintelor blestemului.

O persoană în sine, chiar și un vrăjitor, nu va stăpâni crearea unui blestem cu drepturi depline fără sprijin energetic. Și o entitate puternică, după cum știți, nu va veni doar și va îndeplini dorințele oamenilor. Trebuie să existe un motiv , o motivație.

Cum să scapi de blesteme?

Nu orice vrăjitor va putea dezlega blestemul. Șarlatanii – da, îți vor „deschide” cel puțin un al treilea ochi. Adevărații maeștri ai artei magice se vor gândi de mai multe ori înainte de a se ocupa de asta.

Și este bine, deoarece, dacă o persoană a primit un blestem nemeritat sau „prin moștenire” de la strămoșii păcătoși? Sau dacă îl are pentru faptele sale rele?

Dar pur teoretic, un vrăjitor adevărat este capabil să înlăture blestemul cu ajutorul forțelor care îl ajută în munca sa.

Biserica este o structură energetică-informațională puternică. Preotul este capabil să facă dezlege un blestem, dar din nou, de ce ar trebui să ajute pe cineva?

Dacă ai o credință sinceră, urmezi regulile Bisericii, postești și mergi la Biserică în mod regulat, te poate ajuta. Sau nu te poate ajuta – depinde de blestem în sine, pur și simplu pentru că egregorul religios nu va interfera întotdeauna. Cu toate acestea, dacă o persoană crede sincer, se pocăiește de toate păcatele, se împărtășește, atunci cel mai probabil va fi ajutat.

Biserica poate înlătura blestemul de la o persoană sau chiar o familie întreagă.

Un blestem ancestral puternic poate fi dezlegat dacă cineva din familie se dedică complet rugăciunii în biserică, și își petrece restul zilelor în ascultare – atunci toată familia va fi curățată, dar din nou – cu un grad ridicat de probabilitate , asta nu este sută la sută. Un blestem este un lucru serios.

Nu cunoaștem toate metodele de lucru care sunt garantate 100% pentru a scăpa de orice blestem.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!