Bijuterii care aduc ghinion, necazuri și probleme proprietarului său – ce bijuterii nu ar trebui să porți niciodată

Bijuterii care aduc ghinion, necazuri și probleme proprietarului său – ce bijuterii nu ar trebui să porți niciodată

Publicat de Larisa Moldovan pe 22 October 2021 in CuriozitățiSpiritualitateSuperstitiiViata

Există unele bijuterii care pot aduce ghinion, necazuri, nefericire. Ele ajung în posesia noastră în moduri diferite: pe unele le cumpărăm singuri, în timp ce altele ne sunt oferite cadou cu diferite ocazii sau motive.

Purtându-le, nu ne gândim la faptul că sunt capabile să aducă suferință și durere în casa noastră. Poate ai observat că la un moment dat, viața ta s-a schimbat în rău, fără să-ți dai seama de la ce, însă probabilitatea ca o bijuterie să fi apărut în casa ta este mare!

Bijuteriile care aduc boli, necazuri și energii negative proprietarului său:

Bijuteriile pe care le-ați găsit:

Este imposibil să știi la ce să te aștepți de la o bijuterie găsită. Unele pot fi purtătoare de noroc, în timp ce altele, dimpotrivă, aduc mult ghinion. Totul depinde de persoana căreia îi aparținea înainte. Prin urmare, cel mai bine este să aveți grijă și să nu ispitiți soarta. Nu ar trebui să porți bijuteriile altcuiva.

O atenție deosebită trebuie acordată în special cruciulițelor găsite. O astfel de bijuterie nu poate aduce niciodată noroc, este mai bine să nu o luați deloc, dar dacă ați luat-o, va trebui să scăpați de ea cât mai curând posibil.

Cel mai bine este să o duceți la o Biserică. Dacă este dintr-un metal prețios, o puteți duce la un amanet iar de acei bani să ajutați un om nevoiaș, o astfel de faptă își va aduce mult noroc și bunăstare financiară.

Bijuteriile cumpărate dintr-un amanet:

Trebuie să înțelegeți că, atunci când oamenii o duc bine, nu merg în astfel de locuri să își amaneteze bijuteriile. Foarte des bijuteriile ajung într-o casă de amanet după probleme financiare, tragedii sau sunt duse de hoți după ce au fost furate. Proprietarul va suferi din cauza pierderii și se va ruga să le găsească. În consecință, acestea sunt încărcate cu energie negativă, durere și tristețe de la proprietarul anterior.

Astfel de bijuterii vă pot transmite toate problemele și necazurile proprietarului anterior și pot duce, de asemenea, la ruinarea dumneavoastră financiară. Evitați să purtați astfel de bijuterii, sau să le păstrați în casă.

Bijuteriile furate:

Bijuteriile pe care o persoană le-a furat nu-i pot aduce niciodată beneficii. Încă din vechi timpuri a existat credința că, împreună cu bijuteriile furate, o persoană a luat pentru sine toate necazurile și problemele proprietarului anterior. Chiar dacă cumpărați o bijuterie pe care a furat-o altcineva, aceasta va păstra încărcarea energetică și va ataca noul proprietar. Multe dintre ele pot fi blestemate, așa că evitați să le purtați cu orice preț.

Bijuteriile oferite cu răutate:

Bijuteriile care ți-au fost dăruite cu intenție rea îți pot aduce ghinion, deoarece împreună cu ele ți-a fost trimis și un blestem. Trebuie să aveți grijă de la ce persoane primiți astfel de cadouri.

Mulți nu cred în acest lucru și cred că, dacă bijuterii sunt cu pietre prețioase, nu pot purta negativitate. Dar, dacă ai încredere în poveștile oamenilor care au experimentat consecințele unor astfel de daruri, atunci poți înțelege că nu există fum fără foc. Destul de des, acceptând un cadou de la o persoană care nu te place, aduci probleme asupra ta.

De exemplu: un colier de perle oferit de o soacra i-a adus nurorii doar lacrimi, probleme si necazuri. Cadourile preiau gândurile celui care le-a oferit și le manifestă în viața celui care le-a primit.

Când primiți bijuterii drept cadou, de la oameni care știți că nu vă suportă, sau nu sunt prietenoase în mod obișnuit, ar trebui să îl oferiți altor persoane sau să îl vindeți, în niciun caz să îl purtați. Dacă vă place, cu banii obținuți în urma vânzării, vă puteți lua altul identic, nou și curat din punct de vedere energetic.

Bijuterii de familie:

De multe secole, a existat o tradiție de a transmite bijuteriile familiei prin moștenire. Practic, astfel de bijuterii sunt considerate un talisman, iar ele aduc noroc noului lor proprietar, sunt și un talisman pentru casa lui.

Însă sunt unii oameni care nu înțeleg întreaga valoare a bijuteriilor de familie și le vând. Acest lucru nu trebuie făcut deoarece, împreună cu aceste bijuterii îți vinzi norocul, sănătatea și succesul. De asemenea, astfel de acțiuni pot activa blestemele strămoșilor tăi.

Bijuteriile de familie trebuie păstrate și oferite din generație în generație, pentru a duce mai departe puterea și energia familiei. Se crede că, cu fiecare generație, energia lor crește și devin tot mai puternice și mai de ajutor noilor proprietari.

Toate femeile iubesc bijuteriile, dar cel mai bine este ca frumusețea și grația acestor bijuterii să aducă doar noroc și emoții pozitive. Prin urmare, este mai bine să cumpărați bijuterii noi sau să le faceți la comandă. Evitați să le cumpărați din altă sursă, chiar dacă vi se pare că faecți o afacere mai bună, este doar pe moment.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!