Banii pot cumpara prieteni, dar nu si iubire…

Banii pot cumpara prieteni, dar nu si iubire…

Publicat de Larisa Moldovan pe 10 October 2020 in De Suflet

Exista in conceptia romanilor ideea ca banii pot cumpara orice si ca daca ai destui bani nu iti poate lipsi nimic. Noi suntem de parere ca in viata exista lucruri mult mai importante decat banii si mai ales exista lucruri pe care banii nu ii pot cumpara. Pentru cei care cred ca banii sunt rezolvarea oricarei probleme am facut o lista care o sa va demonstreze ca exista lucruri pe care banii nu le pot cumpara, indiferent de cat de bogat ai fi.

Fericirea

Exista si un proverb foarte cunoscut care spune chiar asta: Banii nu aduc fericirea. Iar noi credem ca acest lucru este foarte adevarat. Poti sa gasesti in viata ta persoane care au foarte multi bani, dar nu sunt fericite, si oameni care nu au bani si se simt impliniti si fericiti. De aceea spunem ca fericirea nu depinde de banii pe care ii ai in cont sau in portofel, ci de cat de multumit esti cu tine.

Sanatatea

Probabil o sa te gandesti ca daca ai bani iti permiti orice fel de tratament, indiferent cat de costisitor ar fi. Este adevarat, dar exista si cazuri in care oricat de multi bani ai avea, sanatatea nu ti-o poti recupera. In plus, e mult mai important sa fii sanatos si puternic pentru familia si apropiatii tai, decat sa fie nevoie sa te tratezi si sa cauti solutii in cele mai cunoscute clinici si spitale. Sanatatea e un lucru de care ai foarte mare nevoie si care trebuie pretuit.

Timpul

Da, timpul nu il putem intoarce inapoi si este unul dintre cele mai de pret daruri pe care le avem si pe care il putem darui altor persoane din jurul nostru. De aceea banii nu vor putea da timpul inapoi si nici inlocui prezenta noastra. Poti sa iti petreci timpul alergand dupa multe lucruri lipsite de semnificatie, iar dupa un timp iti vei da seama ca ai face orice sa te intorci in punctul din care ai plecat. Chiar daca ai castigat foarte multi bani, ei nu iti vor putea aduce inapoi timpul pe care nu l-ai petrecut cu familia si cu prietenii tai foarte apropiati.

Dragostea

Dragostea este un lucru magic pe care orice persoana si-l doreste in viata ei. Sa te simti special si iubit e unul dintre cele mai importante lucruri. Nimeni nu poate planui cand sa se indragosteasca si de cine. Lucrurile acestea se intampla pur si simplu. Iar banii nu te pot ajuta sa te indragostesti. E adevarat ca banii te pot face mai atractiv pentru celelalte persoane, dar asta nu garanteaza ca vei gasi dragostea adevarata.

Sunt multe alte lucruri care nu pot fi cumparate cu bani si pentru care ar trebui sa fim foarte recunoscatori in fiecare zi. Iar atunci cand avem nevoie urgent de o suma de bani putem sa apelam rapid la un credit online si ne vom restabili situatia financiara.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!