Avem o scrisoare pentru tine: alege un plic și află mesajul sorții

Avem o scrisoare pentru tine: alege un plic și află mesajul sorții

Publicat de Larisa Moldovan pe 10 November 2020 in Teste de Personalitate

În lumea noastră trecătoare, evenimentele se înlocuiesc unul pe altul cu mare viteză și, uneori, nici măcar nu avem timp să ne oprim, să ne respirăm și să privim în jur.

Universul este dornic să ne ajute și să ne direcționeze pe calea cea bună, oferindu-ne din când în când sugestii și semne, pe care pur și simplu nu le observăm, sau nu le acordăm importanța cuvenită.

Alegeți plicul care va atras atenția cel mai mult

Plicul #1

Darul tău este să sprijini mereu oamenii din viața ta, indiferent de cât de grea ar fi o problemă, tu nu cauți să fugi de responsabilitate. Destinul îți va întoarce înzecit tot binele făcut, trebuie doar să ai încredere și să o faci fără a aștepta nimic în schimb. Ești un prieten bun și loial, nu îți place bârfa și nici oamenii care duc vorba.

Ai o dorință mare de mult timp, dar nu ai muncit suficient pentru a o îndeplini, te sfătuim să lupți pentru ea, pentru că aceasta îți va aduce viața mult dorită!

Plicul #2

Fie universul a decis să vă mulțumească, fie să vă îndeplinească dorința. Urmează mari schimbări care vin în două domenii importante ale vieții voastre – personal și financiar. Este un noroc rar când două astfel de aspecte semnificative ale vieții se schimbă în același timp. Deși, probabil, una va depinde de cealaltă.

Universul te va răsplăti pentru că ai ales mereu să faci bine și nu te-ai folosit de cei din jur pentru a reuși.

Plicul #3

Viața te-a dus pe multe drumuri până acum dar nu ți-ai găsit locul până acum. Continuă să fii om bun și vei primi ceea ce vrei de mult, liniște și fericire în viață.

În curând te vei regăsi acolo unde alții nici măcar nu ar putea visa. Ești capabil de multe, nu te dezamăgi.

Plicul #4

Trecutul e trecut și nu mai putem să-l schimbăm. Toate momentele dificile prin care ai trecut, au construit omul care ești astăzi. Chiar dacă de multe ori ai crezut că nu mai poți merge mai departe, viața ți-a demonstrat că poți, iar în viitor te va răsplăti pentru toată tristețea.

Găsește-ți drumul în viață ascultându-ți conștiința, vocea interioară te va ghida ca să ajungi acolo unde îți este locul.

Plicul #5

De multe ori ai simțit că ai obosit, că nu mai poți face față problemelor care apăreau fix când îți era lumea mai dragă, dar nu te-ai lăsat, și astăzi ești un om puternic, cu o experiență mare care te va ajuta să-ți găsești liniștea bine meritată. Ai grijă de sufletul tău, și ține mai mult cont de intuiția ta.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!