Atitudini toxice: cum să ne programăm norocul și să scăpăm de ghinion

Atitudini toxice: cum să ne programăm norocul și să scăpăm de ghinion

Publicat de Larisa Moldovan pe 7 December 2020 in SfaturiSpiritualitateViata

Eșecurile noastre se întâmplă în cele mai multe cazuri din vina noastră. Încearcă să privești lumea din altă perspectivă pentru a evita problemele.

Norocul și ghinionul sunt formate din mai mulți factori. Pentru a avea noroc încercă să-ți ți planurile și obiectivele secret , să vorbești mai mult cu oameni plăcuți, să scapi de gândurile negative și a atitudinii toxice. Iată care sunt factorii unei atitudini negative:

1. Cuvinte toxice

Universul aude tot ceea ce spunem, iar de multe ori cuvintele pe care spunem ne pot afecta, așa că ai grijă ce spui și alege-ți corect cuvintele. Evită următoarele cuvinte:

Sărac

Acest cuvânt nu trebuie folosit nici în raport cu tine, nici în raport cu ceilalți. Acest cuvânt atrage sărăcia și îți strică energia financiară. Din această cauză vei intra în datorii, vei avea eșecuri în muncă și afaceri.

Nu

Un răspuns negativ poate fi formulat în alt mod, așa că încearcă să spui cât mai puțin cuvântul „nu”, pentru a nu atrage negativismul, sărăcia și problemele în viața ta.

2. Autocompătimire

Acesta este un obicei extrem de toxic care generează stres intern. În timp ce emoțiile trebuie eliberate și acceptate, mila de sine înmulțește problemele, nu le rezolvă. Acest lucru poate duce la gândul că nu ești destul de bun, la depresie și alte lucruri cumplite.

Compătimindu-ne, nu rezolvăm nicio problemă, dar o facem mai gravă de o sută de ori. Aceasta este calea greșită și ar trebui evitată cu orice preț. Mai bine ambiționează-te și luptă, caută soluții, rezolvă problemele.

3. Panică și stres constant 

Problemele pot apărea atât din cauza stresului, cât și din cauza negativității care duce la panică. Oamenii spun adesea în sinea lor că nu vor mai putea găsi iubirea adevărată, că sunt ghinioniști, că viața le este nedreaptă.

Universul aude aceste gânduri și blochează fluxul de energie pozitivă. Trebuie să devii mai optimist și să cauți soluții la probleme fără să faci lucrurile să pară mai rău decât sunt de fapt.

4. Nesiguranță 

Mulți oameni ajung să nu mai aibă încredere în nimeni și nimic, doar pentru că li s-a întâmplat ceva neplăcut în viață. Când nu credem în noi înșine, în alte persoane sau în ceva de care avem cu adevărat nevoie, ne vom lovi numai de probleme în viață.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!