Astăzi trăim în epicentrul unei tranziții cuantice. Toate semnele sunt acolo. Iar înțelegerea acestui lucru oferă o șansă pentru mântuire

Astăzi trăim în epicentrul unei tranziții cuantice. Toate semnele sunt acolo. Iar înțelegerea acestui lucru oferă o șansă pentru mântuire

Publicat de Larisa Moldovan pe 19 February 2022 in CuriozitățiSecreteSpiritualitate

„Pentru a simți această lume, trebuie să o respirăm” – din păcate, nu-mi amintesc a cui frază este aceasta, dar reflectă esența timpului de astăzi. O persoană nu poate trece la un alt nivel până când sistemul său respirator nu este reconstruit.

Reconstruirea sistemului respirator uman este deja în plină desfășurare astăzi. Unii se îmbolnăvesc și părăsesc această lume. Această tranziție poate fi foarte grea pentru alții, dar rezistă și rămân alături de noi.

Tranziția este deosebit de dificilă pentru generația mai în vârstă. Pentru că vechea conștiință, vechile programe sunt în partea cuantică a ADN-ului.

Aceste programe vechi trebuie schimbate. În vibrații mai mari, cele vechi nu mai funcționează. Vine un nou timp, o nouă lume. Nu există cale de scăpare: fie trebuie să reconstruiești, fie trebuie să-ți iei rămas bun.

Acest proces de tranziție nu poate fi unul simplu. Prin urmare, este foarte dificil și doar cu pierderi trecem de aceste porți cuantice.

Însă copiii noștri mici sunt deja o nouă generație, așa că sunt în siguranță.

Există o practică foarte veche: pentru a te conecta la Internetul universal, la câmpul informațional al Pământului, trebuie, așa cum spune, să treci prin timp și spațiu. Această conexiune are loc printr-un canal cuantic de lumină. Și acest lucru se poate face doar prin respirație conștientă.

Nu te vei putea conecta la câmpul de informații dacă sistemul tău respirator nu a fost reconstruit.

Copiii noștri mici preiau ușor informații, pentru că au conștiința pură, respirația pură. Ei nu mai pot fi înșelați sau induși în eroare. Ei știu totul despre tine. Ei citesc totul despre tine din câmpul de informații.

Nu voi uita niciodată data 21/12/12. M-am trezit aproape la zece dimineața. Nu am dormit niciodată atât de mult. Și ceea ce mi-am amintit după trezire – a rămas gravat în memoria mea pentru totdeauna.

În noaptea aceea am vizitat o altă planetă. M-am scufundat cumva ușor pe suprafața ei. Îmi amintesc de solul maro-roșcat al acestei planete. Mi-am dat seama că suprafața era pârjolită. Atmosfera planetei odată frumoase și verzi s-a stins. Civilizația acestei planete a experimentat un cataclism teribil, catastrofe, războaie, după care nimic nu a mai rămas pe planetă.

Câteva creaturi neobișnuite au ieșit din întuneric să mă întâmpine. Erau creaturi translucide. Mi-am dat seama că acestea erau spiritele unei civilizații pierdute. Ei sunt strămoșii noștri.

Unul dintre ei a venit să mă întâmpine. Cel care este cel mai important. Mi-a întins mâna. Eram puțin stânjenit, deoarece mâna și întregul aspect al acestei creaturi erau diferite de ale mele. Dar am experimentat bucurie pură, fericire din comunicare, din întâlnire. Am simțit rudenia sufletelor noastre și o mare responsabilitate.

Apoi am văzut o stea urcând în stânga mea, posibil o navă. Apoi eu însumi am început să urc. Foarte ușor, dar cu sentimentul că am promis că voi îndeplini cererea principală a acestor creaturi.

Trebuie să spun oamenilor adevărul.

Și aceasta a fost Marte.

Când un virus a venit pe planeta noastră, mi-am dat seama imediat că poartă un program cuantic. Acesta este un program de reconstruire a sistemului respirator uman și, în general, a conștiinței de sine.

Acum un an, eu însumi am îndurat această boală și, după ce mi-am revenit, am avut un vis neobișnuit. Iată-l:

„Deșert, vântul puternic ridica nori de nisip. Prin nisip văd câteva piramide foarte mari de forme patrulatere regulate de diferite dimensiuni. Aceste piramide erau transparente, foarte frumoase și armonioase. Ele erau asemănătoare cu piramidele de la Giza, doar că erau cristaline. Un băiat de 10-12 ani se plimbă liber printre aceste piramide și furtuna de nisip. Fără să acorde nicio atenție elementului de joc, el își face cu calm o parte din treaba lui.

Văzând metafora, mă întreb: ce înseamnă această imagine, și vine un gând curat: „V I R U S”, „Trezește-te, Doamne!”

Această metaforă este descifrată după cum urmează.

Virusul curăță vechea conștiință. Mai degrabă, introduce un program al unei noi conștiințe, o dimensiune superioară, înlocuind tot ce este vechi. O nouă generație vine să înlocuiască, o altă civilizație de oameni cu o conștiință mai înaltă. Procesul principal va dura 10-12 ani.

Vom învăța să trăim cu acest virus, dar el își va face în continuare treaba, chiar dacă hype-ul din mass-media se stinge. Sfârșitul pan de miei va fi anunțat oficial din motive economice, dar de fapt imaginea va fi diferită.

Acest sistem nu este necruțător – oferă o șansă și dreptul de a alege. Unii vor pleca imediat dintre noi, Alții vor primi o a doua șansă. Pentru copii, această boală nu este o amenințare. O nouă generație se naște cu un nou program. Copiii sub 10-12 ani sunt în siguranță. Dar generația mai în vârstă cu programe genetice vechi este în pericol.

Infecția care a provocat pandemia, cunoscută astăzi de toată lumea, poartă programul și sarcina nivelului cuantic. Nu contează cine a lansat acest virus. Nu ar trebui să-i cauți natura. E timpul să schimbăm programul. Aceasta este tranziția către o nouă civilizație. Al nostru este deja depășit. Aceasta este o tranziție cuantică.

Transformările trec prin tractul și sistemele respiratorii. O persoană trebuie să învețe să respire în mod conștient. Respirația conștientă deschide curenții cuantici. Aceasta este calea. Cei care sunt angajați în practici meditative știu: fără concentrare asupra respirației, nu se poate intra în meditație, ceea ce înseamnă că nu se poate depăși granițele unei conștiințe înguste, care și-a depășit deja dimensiunile.

Noua generație, noua civilizație sunt oameni cu abilitățile telepaților și empaților. Programul vechi nu mai are loc. Omul este stăpânul vieții sale. Deci treziți-vă, domnilor! Oricum nu există de ales. Pentru a simți această lume, trebuie să respirați, iar acest lucru trebuie luat în sensul literal al cuvântului.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!