Aspectul degetului mare vă va caracteriza viața personală

Aspectul degetului mare vă va caracteriza viața personală

Publicat de Larisa Moldovan pe 7 December 2022 in PersonalitateTeste de Personalitate

Fața, ochii, nasul spun multe despre caracterul și lumea interioară a proprietarului. Cu toate acestea, caracteristicile degetului mare pot descrie cu exactitate viața personală a unei persoane. Privind imaginea, comparați degetul cu cele trei opțiuni prezentate. Partea de la mijloc se referă la încheietura de unde se îndoaie degetul. Degetul mare are doar o încheietură, în timp ce restul degetelor au câte două, în afară de cea cu palma.

Iată care sunt interpretările:

1. Ambele jumătăți au aceeași dimensiune

Această variație înseamnă că ești o persoană calmă și echilibrată. Nu lași libere emoțiile și sentimentele, le ții mereu sub control. Ești o persoană care știe ce vrea de la viață și luptă din toate puterile pentru a putea obține. Multă lume nu îți înțelege ambiția și te descurajează însă nu bagi în seamă și le demonstrezi că poți.

Stabilitatea te caracterizează foarte bine, atunci când faci o promisiune cauți din toate puterile să o respecți și nu îți place să te prefaci – ești un om asumat, care își acceptă și părțile bune dar și pe cele rele. Viața din păcate îți oferă suișuri și coborâșuri, și simți că te lovește când îți este lumea mai dragă.

În trecutul tău sunt multe probleme, peste care ai trecut cu greu, iar cei care te invidiază și te judecă acum, cu siguranță nu îți cunosc sufletul și nu își dau seama prin câte ai trecut. Oricât de grea ar fi viața, ai puterea de a o stabiliza, de a echilibra balanța.

2. Partea de jos este mai mică decât partea de sus

Deciziile cele mai importante se află în mâna ta, ai caracteristicile unui om puternic, un om care trebuie să ia decizii mari, ai putea ajunge o persoană importantă pentru societate sau chiar un om de afaceri de succes. Din păcate, viața ne aduce unele alegeri care ne fac să suferim, și chiar dacă ești un om puternic, în spatele caracterului tău se ascunde un suflet gingaș.

Calitatea ta de a conduce oamenii te poate ajuta cu succes într-o carieră politică sau la un loc de muncă unde trebuie să conduci o echipă. Ești o persoană cu inima mare, ai dori să faci bine la toată lumea și vrei ca totul să fie corect (probabil calitatea asta te ține departe de a fi un politician).

Urăști minciuna, omul prefăcut, bârfa și hoția. Și nu ții cont de nimic, chiar dacă îți sunt rude, nu vrei să ții legătura cu astfel de persoane. Viața te-a pus la multe încercări și de asta ai devenit așa. Ai grijă de tine, sufletul tău încă suferă din cauza unei probleme mai vechi.

3. Jumătatea inferioară este mai mare decât jumătatea superioară

O astfel de structură individuală și neobișnuită te reprezintă ca un aliat onest și de încredere. Ai o gândire logică subtilă care contribuie la luarea deciziilor pe principiile raționalității și profitului. Ești obișnuit să gândești îndelung și cu atenție acțiunile și pașii înainte de a face ceva. Oamenii ca tine sunt rari dar și speciali, faci parte din categoria celor care au schimbat lumea prin inovații sau descoperiri.

Atunci când trebuie să faci ceva analizezi toate aspectele și le compari, apoi te apuci de făcut, nu te arunci cu gâtul înainte, ci îți faci bine temele. Modul tău de a vedea lucrurile este puțin diferit față de cel al oamenilor care te înconjoară iar asta te face să-ți găsești cu greu locul în societate.

Chiar dacă vezi lucrurile diferit de cei din jur, de dragul lor lași de la ține. În sufletul tău a fost și încă este o suferință veche, pornită din copilărie, care te macină și astăzi. Caută să rezolvi durerile sufletului, pentru că în timp se vor transforma în probleme de sănătate.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!