Aminteste-ti ca ai trecut prin vremuri grele si te-au ajutat sa fii mai puternic. Fiecare provocare te face mai puternic.

Aminteste-ti ca ai trecut prin vremuri grele si te-au ajutat sa fii mai puternic. Fiecare provocare te face mai puternic.

Publicat de Larisa Moldovan pe 15 October 2020 in Dezvoltare Personala

Sunt momente in care simti ca viata este nedreapta, ca nu mai poti si ca vrei sa renunti. Ei bine acele momente sunt cele mai importante momente din viata ta – deoarece atunci trebuie sa te ridici, sa ai incredere in tine si sa pui cate un pas micut in fata celuilalt pentru a ajunge acolo unde iti doresti.

Viata este nedreapta uneori… dar este al naibilui de frumoasa!

Citeste aceste randuri cand simti ca nu mai poti si vrei sa renunti.

1. Uita-te intotdeauna la cat de departe ai ajuns si cat de putin mai ai de mers. Atata timp cat esti in miscare este suficient pentru a ajunge acolo unde iti doresti.

2. Nu te supara cand oamenii te dezamagesc. Sunt oameni si mai gresesc.

3. Nu te compara cu altii. Nu aveti aceeasi calatorie. Calea prin viata este diferita de la om la om.

4. Aminteste-ti ca ai trecut prin vremuri grele si te-au ajutat sa fii mai puternic. Fiecare provocare te face mai puternic.

5. Tine minte asta: plansul nu este un semn de slabiciune. Nu confunda tristea cu slabiciunea, plansul inseamna ca te vindeci, ca scapi de toata furia din interiorul tau astfel incat sa poti merge mai departe.

6. Greselile sunt de fapt o parte a vietii tale. Greselile te pot convinge sa faci schimbarile de care ai nevoie in viata ta.

7. Peste douazeci de ani vei fi dezamăgit din cauza lucrurilor pe care nu le-ai facut, nu din cauza celor pe care le-ai facut.

8. In viata nu conteaza unde te afli, ci pe cine ai alaturi. Asa ca tine langa sufletul tau oamenii dragi, in care poti avea incredere si care pot fi langa tine nu doar in momentele bune, ci si in momentele dificile din viata ta.

9. Rareori ne gandim la ceea ce avem, dar mereu la ceea ce ne lipseste. Apreciaza mai mult lucrurile pe care le ai deoarece acestea iti pot aduce adevarata fericire.

10. Accepta faptul ca schimbarea este singura constanta din viata ta si ca multe se vor schimba in atat de multe moduri indiferent daca esti pregatit sau nu.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!