Am învățat că un bărbat slab nu poate iubi o femeie puternică!

Am învățat că un bărbat slab nu poate iubi o femeie puternică!

Publicat de Larisa Moldovan pe 25 January 2021 in Lecții de viațăRelatiiSfaturi

Femeile puternice nu au fost niciodată ușor de iubit. Își cunosc valoarea și știu de ce sunt capabile. Ele își pot trăi singure viața. Iar combinația „femeie puternică + bărbat slab” nu funcționează.

Și relația mea a fost exact așa.

Nu i-am cerut nimic, dar el nu a făcut nimic. Am avut nevoie doar de sprijin, știam ce vreau de la viață, am muncit din greu pentru a realiza acest lucru. Și mi s-a părut că ar putea fi persoana care ar trebui să fie lângă mine în drumul meu. Să se bucure alături de mine și să mă susțină. Doar să iubească o femeie puternică care poate face totul singură.

Dar el a arătat că un bărbat slab nu poate iubi o femeie puternică, deoarece eu păream a fi o amenințare pentru viziunea sa superficială asupra lumii.

Și dacă la început am crezut că nu are nimic împotriva independenței mele, încet a început să încerce să mă controleze din ce în ce mai mult. A încercat să mă țină într-o cușcă, deși știa că nu voi permite. Sunt o femeie prea puternică pentru a trăi conform restricțiilor masculine, așa că am plecat imediat.

El m-a învățat că un bărbat slab nu poate iubi o femeie puternică, pentru că primeam mai multă atenție decât putea el să-mi ofere.

Am fost mereu în centrul atenției. Nu mi-a fost rușine să spun ce cred, dar el nu a putut să accepte. A încercat să mă transforme într-o versiune mai potrivită pentru el – una mai liniștită, mai puțin deschisă.

Dar nu eram eu, deși a crezut că voi ceda sub presiunea lui. Dar femeile ca mine nu cedează atât de ușor. Știm ce vrem de la viață și lucrăm mult pentru asta.

El m-a învățat că bărbații slabi nu pot iubi o femeie puternică pentru că nu i-am cerut niciodată dragostea.

Eu însumi mă iubesc. Nu trebuie să mă salvați, trebuie doar să mă sprijiniți, dar nici el nu a putut face asta. El a vrut să fie eroul meu, dar nu a înțeles că eram propriul meu erou și eroina principală a poveștii mele.

Aș putea să mă prefac că sunt mai mică, mai slabă, dar de ce? Pentru a-l face să se simtă mai mare, mai bun decât mine?

Nu, nu sunt de acord cu asta, este împotriva mea. Iar obiectivul meu principal este să mă bucur de deciziile mele.

El m-a învățat că un bărbat slab nu poate iubi o femeie puternică pentru că se aștepta să alerg mereu la el cu problemele mele.

Dar știu să le rezolv eu însumi. Nu trebuie să mă plâng la nimeni, dar el a vrut să sufăr fără el și să fiu neajutorată. Avea nevoie de milă pentru a se simți bărbat. Pentru că el însuși nu se iubea pe sine.

Eram prea puternică pentru el și el era prea slab pentru mine.

Suntem din lumi diferite. Lumea lui cu regulile și părerile altor oameni.

Lumea mea este cea pe care eu o creez și nu voi lăsa niciodată pe alții să-i dicteze regulile.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!