Alegeți o petală și află ce îți rezervă destinul

Alegeți o petală și află ce îți rezervă destinul

Publicat de Larisa Moldovan pe 18 November 2020 in Teste de Personalitate

Destinul ne urmărește toate acțiunile și mulți spun că acesta este influențat de acțiunile noastre din prezent. El are mai multe cărări, și în funcție de ceea ce facem azi, mâine putem fi pe un drum mai bun sau mai rău.

Alegeți o petală care vă atrage atenția. Te poți folosi de culoarea favorită sau de numărul preferat, nu uita, destinul se conturează după alegerile noastre!

Ce petală ai ales?

Petala # 1

Destinul tău a fost influențat foarte mult de oamenii pe care i-ai primit în viața ta, fiecare răutate a lor te-a descurajat și te-a făcut să renunți la puterea ta. Trebuie să înveți să lupți pentru tine din nou, și să nu îți mai dai sufletul pentru oameni care nu ar face la fel pentru tine. Ai un viitor bun, dar este umbrit de oameni negativi!

Petala # 2

Ești o persoană cu suflet bun și curat, destinul te duce prin viețile oamenilor pentru ai ajuta să treacă peste probleme. Ai un suflet cald și oamenii se atașează ușor de tine, pentru mulți tu reprezinți un exemplu, însă știi că în sufletul tău nu ești acolo unde îți dorești! Ascultă-ți sufletul și fă ceva și pentru tine, pentru că destinul nu te poate ajuta, dacă tu nu ceri asta, e rândul tău să fii ajutată!

Petala # 3

Ai un destin destul de încâlcit, ai căzut de multe ori, și când ți-a fost mai bine, problemele parcă din contră au apărut. Undeva faci ceva greșit, ai grijă la cei din jurul tău, oamenii care te influențează și nu te lasă să decizi pentru binele tău! Schimbarea în bine poate veni, dar asta depinde doar de tine!

Petala # 4

O inimă caldă și iubitoare ca a ta are nevoie de multă fericire, iar drumul vieții tale trebuie să ajungă într-o zonă senină pentru că ai trecut prea mult prin ploaie. Destinul tău este blocat de o suferință care îți apasă pe suflet de ani de zile, ceva ce te frământă sau o dorință neîmplinită, poate nu ești în locul în care ai vrea să fii. Fă liniște cu sufletul tău pentru a elibera destinul!

Petala # 5

Ai un viitor frumos în față, deși cei din jur și-ar dori o viață ca a ta, tu nu crezi că duci o viată chiar așa de bună, și asta pentru că știi prin câte sacrificii ai trecut pentru a ajunge în punctul actual. Ești o persoană muncitoare și îți place să faci bine lucrurile ceea ce creează o energie pozitivă în destinul tău. Acum ești la o răscruce, trebuie să iei o decizie mare, ai grijă că de ea depinde viitorul tău, dar ascultă-ți sufletul!

Petala # 6

Drumul vieții tale este presărat cu de toate, ai trecut și prin apă dar și prin foc, însă mereu ai găsit puterea să mergi mai departe. În viața ta, persoanele care te invidiază caută să îți pună bețe în roate, încearcă să te distanțezi de ele, dacă vrei un destin curat!

Petala # 7

Firul destinului are multe noduri, semn că viața ta nu a fost tocmai roz, ai multe întrebări și nu îți dai seama de ce treci prin atâtea probleme, când tu ai vrut doar să faci bine. Poate că ar trebui să vezi ce îți dorești și să începi să muncești la visul tău. Destinul te așteaptă să îl îndrepți!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!