Alege unul dintre cele 5 simboluri ale prosperității și află ce îți aduce succes în viață

Alege unul dintre cele 5 simboluri ale prosperității și află ce îți aduce succes în viață

Publicat de Larisa Moldovan pe 26 November 2020 in Teste de Personalitate

Aceasta este o prezicere foarte puternică. Dacă ai întâlnit-o chiar astăzi, crede-mă, nu este deloc întâmplător.

Universul îți sugerează că acum este momentul să îți schimbi viața, astfel încât să ți se potrivească complet. Și chiar îți va da câteva indicii în această privință.

Iată 5 simboluri ale bogăției din diferite culturi. Nu te grăbi! Care este alegerea ta? (alege cu inima ta):

 

1. „Peștele de aur”

Ești o persoană cu un suflet bun și meriți tot ce este mai bun în această lume, însă de multe ori, norocul a trecut pe lângă tine. Pentru toate faptele bune din viața ta Universul te va răsplăti cu peștișorul de aur care îți va îndeplini dorințele la care visezi de mult.

Urmează o perioadă favorabilă pe plan financiar, de care ar trebui să profitați la maxim. Norocul la cifre va fi la nivelul cel mai ridicat, de asta vă sfătuim să puneți un bilet la loto!

2. „Cele 3 monede”

Bunătatea și iubirea din inima ta trebuie răsplătite pe măsură, deoarece soarta a fost foarte nedreaptă cu tine, oferindu-ți multe probleme și necazuri de-a lungul timpului. Dar ai dovedit că ești o persoană luptătoare care nu se dă niciodată bătută.

Succesul tău în viață va veni din prieteniile pe care le-ai adunat de-a lungul timpului. Cineva te va căuta și îți va oferi șansa mult dorită de atâta timp, iar viața ta se va schimba total.

3. „Arborele vieții”

Ești o persoană realistă căruia nu îi place să se îmbete cu apă plată, după cum spune o vorbă din popor. Lucrurile în viața ta trebuie să fie ordonate și sigure, nu îți plac incertitudinile și nici să aștepți să cadă ceva din cer. Știi că fără muncă nu poți realiza nimic.

Succesul tău în viață vine fix din aceste calități, care te vor face să iei mereu deciziile cele mai bune pentru viitorul tău și al celor din jur!

4. „Oala cu bani”

Ești o comoară pentru oamenii din viața ta, însă ai grijă că mulți se dau prieteni pentru a profita de ceea ce poți oferi prin această prietenie. Natura v-a înzestrat cu bunătate și iubire, iar pentru mulți ați putea fi un bun exemplu de urmat.

Succesul nu va fi greu de atins, norocul se află în viața ta, doar că trebuie să cauți să profiți de el, încercând diverse lucruri care vă pot aduce venituri considerabile.

5. „Broasca norocoasă”

Sunteți o persoană unită, familistă, care tine mult la relațiile cu cei din jur, un prieten adevărat care nu se dă în lături atunci când cineva este la greu. Poate că te-ai neglijat mai mult pe tine, pentru a-i face fericiți pe oamenii din viața ta.

În viața ta, succesul tău va veni după multă muncă, dar asta nu trebuie să te facă să te simți rău, pentru că ai făcut totul cu sudoarea ta, din muncă cinstită, iar seara poți pune capul pe pernă liniștit/ă.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!