Alege unul dintre cei 3 porumbei voiajori si află ce mesaj ți-a adus!

Alege unul dintre cei 3 porumbei voiajori si află ce mesaj ți-a adus!

Publicat de Larisa Moldovan pe 7 November 2020 in Teste de Personalitate

Alegeți unul dintre porumbeii pe care îi găsiți în poza de mai jos și află mesajul pe care vrea să ți-l transmită. Când faceți o alegere, aveți încredere în intuiția voastră.

Mult noroc!

Ce porumbel ai ales?

Porumbelul 1: putere.

Ești o persoană puternică, fericită și cu un scop bine definit. Cu toții ne confruntăm câte o dată cu probleme care ne fac să ne îndoim de noi înșine deci nu sunteți singura. Însă chiar și în momentele dificile, nu lași pe nimeni să îți impună părerile lui și să îți saboteze planurile. Pentru că puterea trăiește în interiorul tău și această putere te va ajuta să-ți atingi obiectivul.

Persoanele care te cunosc văd în tine un om bun și un prieten adevărat și sincer. Lași loc de bună ziua chiar și atunci când poate unii nu merită nici iar cel care a vrut să te rănească nu înțelege cum poți avea o inimă atât de bună!

Porumbelul 2: Răbdare

Puterea ta este iubirea pentru lumea din jurul tău. Ești foarte sensibilă și amabilă cu oamenii. Acest lucru te ajută să obții mult mai mult decât te aștepți. Fii consecventă și veți obține cu siguranță ceea ce meriți. Nu renunța și nu grăbi lucrurile. Totul se va întâmpla la momentul potrivit. Nu renunța la speranță și nu înceta să lupți pentru visele tale.

Ești o persoană apreciată de oameni pentru că mereu îi asculți și îi ajuți cu sfaturi, pentru că nu vrei să vezi pe nimeni suferind.

Porumbelul 3: speranță.

Prin fire, ești o persoană generoasă și amabilă și ai ajutat mult pe cei din jur. Este timpul să accepți cadouri în schimb. Universul este gata să vă ofere ceea ce cereți. Dacă nu ți-ai pierdut speranța, atunci să știi că toate planurile tale se vor împlini.

Speranța este cel mai bun dar pe care îl poți primi, pentu că alături de ea, ai primit și răbdare și înțelegere, două virtuți care te vor ajuta mult în viață. Nu-ți pierde speranța niciodată!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!