Alege una dintre cele 5 chei și află ce se ascunde în cufărul sufletului tău!

Alege una dintre cele 5 chei și află ce se ascunde în cufărul sufletului tău!

Publicat de Larisa Moldovan pe 6 November 2020 in Teste de Personalitate

Alege cheia care îți place și află-ți magia interioară!

1.Cheia zeiței Triquetra 

Este instrumentul zeiței Triquetra folosit pentru a crea un echilibru între natură și oameni.

Dacă ai ales această cheie, te-ai  născut pentru a face minuni. Triquetra este înconjurată de coroana lui Apollo, zeul luminii. Norocul va fi întotdeauna de partea ta. Ești la un pas de succes. Trebuie să îți echilibrezi unele aspecte ale vieții.

1.Cheia lui Eros

Tot ce ai nevoie este dragostea. Iubirea deschide toate porțile, cucerește totul și pe toată lumea, dragostea este medicamentul perfect pentru toate suferințele.

Iată ce trebuie să înțelegeți și să rețineți. Cu dragoste, poți deschide poarta succesului. Ai suferit din dragoste și această povară grea te încetinește. Scapă de ea. Iartă-te pe tine dar și pe ceilalți.

Inima ta tânjește după iubirea adevărată. Această persoană specială este foarte apropiată. Singurul lucru pe care trebuie să-l faci este să accepți iubirea. Curăță-ți chakra inimii.

3.Cheia Afroditei

Aceasta este cheia Afroditei, zeița frumuseții, a iubirii și a păcii. Ați trecut prin multe în trecut, dar acum este momentul să lași în urmă tot ce te-a rănit și să mergi mai departe. Crede în instinctele tale!

4.Cheia Druidului

Aceasta este cheia druizilor. Este împodobită cu un nod celtic, simbol că viața și spiritul sunt interconectate. Trebuie să înțelegi că nu ești niciodată singur! Ești întotdeauna în legătură cu universul. Cu toate acestea, ești un suflet iubitor de libertate și trebuie să fii independent! Este posibil să te simți pierdut, dar amintește-ți că nu suntem niciodată pierduți atât timp cât ne îndreptăm spre lumină.

5.Cheia regală

Aceasta este cheia celor mai ambițioși oameni! Dacă alegeți această cheie, probabil că intenționați să atingeți maximul în viață. Amintiți-vă că viața este un joc și o călătorie minunată. Nu uitați să râdeți, să vă distrați. Este important să mențineți un echilibru între lucrurile pe care doriți să le realizați și lucrurile mici care vă fac fericiți în fiecare zi. Nu vă neglijați atunci când încercați să vă atingeți obiectivele.

Vei fi fericit doar dacă ești sincer cu tine însuți.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!