Alege un model de mandală și vezi ce ascunde aceasta despre tine!

Publicitate

Testele de personalitate sunt extrem de amuzante și pot dezvălui aspecte importante despre o anumită persoană.

Alege modelul preferat din imaginea de mai sus și vezi ce spune asta despre tine! Tu ce fel de persoană ești?

1.Generoasă și morală : Vă străduiți să fiți cele mai bune. V-ați fixat standarde ridicate și aveți ambiții mari. Cei din jur s-ar putea să aibă senzația că sunteți o persoană dificilă, însă cel mai greu vă este chiar dvs., având un astfel de temperament! Munciți cu abnegație, pentru că vă doriți să construiți o lume mai bună. Iubiți, dar asta până în momentul în care vă simțiți rănită. Iar după aceea…tot mai continuați să iubiți. Sunt foarte puțini, din păcate, cei ce reușesc să aprecieze corect ceea ce faceți.

2. Implicată și corectă : Sunteți o persoană responsabilă și căreia îi place să aibă grijă de ceilalți. Credeți în munca cinstită și luați cu ușurință asupra dvs. diverse responsabilități. Aveți un caracter frumos. Cei din jur au încredere în dvs. Sunteți o persoană strălucitoare, energică, isteață, aveți în permanență ceva interesant de spus, de comunicat!

3. Inteligentă și rațională : Sunteți ceea ce se numește o „gânditoare”. Pentru dumneavoastră, gândurile și ideile dvs. sunt cele mai importante. Vă place să vă analizați teoriile și părerile în singurătate. Sunteți o introvertită. Vă înțelegeți perfect cu persoanele înclinate spre studiu și meditație. Niciodată nu veți fi superficială. Consumați destul timp, meditând la morală. Vă străduiți mereu să faceți ceea ce este corect, chiar dacă majoritatea celor din jur nu vă împărtășesc convingerile.

4. Persuasivă și „filozofică” : Sunteți o ființă „unicat” , în felul dvs. Nu mai există nimeni ca dvs. în jur, nici măcar care să vă semene puțin. Sunteți intuitivă și puțin ciudată. Vi se întâmplă frecvent ca cei din jur să nu vă înțeleagă, și acest lucru vă produce suferință. Vă este absolut necesar un „spațiu vital”. Simțiți nevoia să vă dezvoltați activitatea și să aveți parte de aprecierea celor din jur. Sunteți una din acele persoane care disting foarte corect părțile luminoase de cele întunecoase ale vieții. Sunteți o persoană profund emoțională.

Publicitate

5. Sigură pe sine și dominatoare : Sunteți o fire independentă. Deviza dvs. este ” Sunt capabila sa ma descurc singură!”. Nu vă bizuiți decât pe dvs. însevă. Știți cum să vă păstrați puternică pentru dvs., dar și pentru cei dragi. Știți perfect ce vreți de la viață si vă urmăriți hotărâtă țelul. Tot ceea ce vă doriți de la cei din jur este ca aceștia să fie sinceri cu dvs. Sunteți oricând gata să înfruntați adevărul în față.

6. Fermecătoare și energică : Sunteți o persoană veselă și plină de viață. Vă aflați într-o armonie perfectă cu întreaga lume. Sunteți o fire spontană, entuziastă. Sunteți mereu „Pentru!”, mai ales dacă e vorba de vreo aventură. Obișnuiți deseori să-i șocați pe cei din jur. Dar ce să-i faceți? Căci dvs., pur și simplu nu faceți nimic altceva decât să fiți însevă! Sunteți interesată de tot ceea ce se întâmplă în jur, iar dacă ceva vă captează atenția, nu vă liniștiți până nu investigați „problema” până în cel mai mic detaliu.

7. Fericită și imperturbabilă : Sunteți o persoană extrem de intuitivă și întelegătoare. Obișnuiți să-i ascultați cu atenție pe cei din jur și niciodată nu-i judecați. Considerați că fiecare om are drumul său în viață. Acceptați cu ușurință și evenimentele, și oamenii din jurul dvs. Sunteți rezistentă la stres, vă neliniștiți extrem de rar. Dimpotrivă, sunteți, de regulă, foarte relaxată. Știți cum să vă petreceți timpul liber, neuitând însă nicio clipă obiectivele pe care vi le-ați propus.

8. Generoasă și sensibilă : Vă construiți cu ușurință relațiile cu cei din jur. Aveți o mulțime de prieteni și vă place să le faceți viața mai frumoasă. Aveți o aură luminoasă. Cei din jur se simt mult mai liniștiți în prezența dvs. Sunteți mereu preocupată cum să fiți și mai bună. Vă doriți să fiți interesantă, unică. Aveți nevoie de iubire mai mult decât de orice altceva pe lumea asta. Sunteți gata să-i iubiți până și pe cei care nu va răspund la sentimente.

9. Norocoasă și optimistă :  Aveți convingerea că viața este un dar divin și vă străduiți în permanență să vă bucurați de tot ceea ce v-a fost dat. Vă mândriți din cale-afară cu tot ceea ce ați reușit în viață. Sunteți gata să împărțiți toate bunele și relele cu cei pe care-i iubiți. Aveți un mod foarte sănătos de a privi viața. Mereu vedeți jumătatea plină a paharului. Nu ratați nicio ocazie pentru a ierta, a învăța și a evolua. Considerați că viața e prea scurtă, pentru a proceda altfel.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!

Publicitate
Alte Articole
Personalitate

Cele mai bune recomandări de la specialiștii în neurologie despre cum sa simtim fericirea cu adevarat

Publicitate

“Să fii bun cu toţi, să placi câţiva şi să iubeşti puţini, să fii dorit şi indispensabil pentru cei pe care îi iubeşti sunt cele mai sigure căi prin care te poţi apropia de fericire” – Mary Stuart

Există sute și mii de sfaturi sau terapii psihologice care ne ajută să ne bucurăm de viață și să vedem părțile bune ale ei. Dar ce poate să ne recomande chiar creierul nostru?

Noi am adunat cele mai bune recomandări de la specialiștii în neurologie, fiindcă ei știu cu adevărat când și cum creierul nostru simte fericirea.

1. SĂ ÎNVEȚI SĂ SPUI „MULȚUMESC”

Atunci când mulțumim cuiva sau chiar sorții pentru tot ce am primit, noi ne focusăm asupra părților pozitive ale vieții. Amintindu-ne despre ceva plăcut, vom provoca eliberarea serotoninei în creier. Această metodă este frecvent folosită la tratarea depresiei.

2. SĂ REZOLVI PROBLEMELE ODATĂ CU APARIȚIA LOR

Creierul nostru caută soluții pentru o anumită problemă timp de 24 de ore. Pentru aceasta se consumă foarte multă energie. Noi vom simți o stare de alarmă și iritare, dacă creierul deja a obosit, iar soluția încă nu este găsită. Odată ce creierul găsește rezolvarea, el se liniștește și începe din nou să vadă totul în părți pozitive. Iată de ce este important ca problemele să fie rezolvate toate pe rând.

3. SĂ SPUI TOT CE TE DERANJEAZĂ, TOT CE S-A ADUNAT

Atunci când simți ceva neplăcut și atunci când spui despre asta sunt două procese de care răspund emisfere diferite ale creierului. În cazul în care emoțiile negative sunt descărcate, ele au o influență mai redusă asupra conștientului. Din acest considerent, se recomandă să ne debarasăm de neplăcerile adunate în minte și să-i oferim creierului posibilitatea să vadă lucrurile pozitive.

4. ATINGERILE ȘI ÎMBRĂȚIȘĂRILE

Omul are nevoie de interacțiune socială. Susținerea morală, plus atingerile și îmbrățișările au un efect catalizator în reabilitarea după boli grave. Dacă să lipsești ființa umană de comunicare prin atingeri, creierul va interpreta acest lucru la fel ca și durerea fizică, fiindcă pentru aceste procese răspund aceleași zone. În rezultat, se vor crea premize pentru apariția depresiei.

5. SĂ ÎNVEȚI TOT TIMPUL CEVA NOU

O informație nouă pentru creier înseamnă o schimbare continuă a anturajului. Astfel, acesta se străduie să se adapteze, se dezvoltă în acest mod și pentru acest efort se „autopremiază” cu dopamină -hormonul care produce plăcere. Așadar, dacă vreți să fiți fericiți nu vă temeți să încercați ceva nou.

6. SĂ FACI SPORT

Publicitate

Efortul fizic este un stres pentru organism. Însă, imediat după aceasta se produce procesul de eliberare a endorfinei, substanță produsă de creier care are efect analgezic. Astfel după sport, dispare durerea și se crează o dispoziție bună. Să știți că pentru aceasta nu este nevoie să alergați maratoane, o singură plimbare poate face minuni.

7. SĂ DORMI BINE

Atunci când dormim în întuneric se eliberează hormonul melatonina ce încetinește procesele în organism, fapt care îl ajută să se restabilească. Dacă creierul observă schimbări în jur, începe să elibereze hormonul stresului, ca mai rapid să trezească corpul. Iată de ce e important să dormiți 6-8 ore pe zi doar în întuneric.

8. SĂ FII ÎN AȘTEPTAREA UNUI LUCRU PLĂCUT

Creierul nostru simte o satisfacție deosebită când este în așteptarea unor lucruri plăcute. Iată de ce, nouă ne place să numărăm zilele sau minutele până la anumite momente fericite din viața noastră, precum: ziua de naștere sau ziua nunții, o întâlnire cu un prieten sau pur și simplu finalizarea zilei de muncă.

1.Nu ce ai, cine eşti, unde eşti sau ce faci sunt aspectele definitorii pentru fericirea sau nefericirea ta, ci mai degrabă gândurile tale. (Dale Carnegie)

2. Există o singură cale spre fericire şi aceea este renunţarea la orice fel de grijă provocată de lucrurile care nu depind sub nicio formă de noi. (Epictetus)

3. Tindem să uităm că fericirea nu este un rezultat al obţinerii a ceea ce nu avem, ci un act al cunoaşterii şi aprecierii a ceea ce deja avem. (Frederick Keonig)

4. Să fii bun cu toţi, să placi câţiva şi să iubeşti puţini, să fii dorit şi indispensabil pentru cei pe care îi iubeşti sunt cele mai sigure căi prin care te poţi apropia de fericire.(Mary Stuart)

5. Fericirea apare atunci când se instituie o armonie între ceea ce gândeşti, ceea ce spui şi ceea ce faci. (Mahatma Gandhi)

6. Unii provoacă fericire pe oriunde pleacă, alţii, ori de câte ori pleacă.(Oscar Wilde)

7. Succesul nu e cheia fericirii. Fericirea e cheia succesului. Dacă-ţi place ceea ce faci, va veni şi succesul. (Herman Cain)

8. Există o singură cauză a nefericirii: falsele credinţe pe care le ai în minte, atât de împrăştiate, răspândite şi inerte încât nu te gândeşti niciodată că te-ai putea îndoi de ele.(Anthony de Mello)

9. Fericirea nu este un dat. Ea derivă din acţiunile noastre. (Dalai Lama)

10. Cînd una dintre uşile fericirii se închide, se deschide o alta, dar de atât de multe ori ne uităm prelung la cea închisă, încât nici nu mai observăm că o nouă uşă zace deschisă chiar sub ochii noştri. (Hellen Keller)

Dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să dai Like paginii noastre de Facebook si să-l Distribui mai departe!

Publicitate
Alte Articole
Dezvoltare Personala